Кеворкян съди Коритаров за 100 хиляди лева

Защо го правя? Защото искам да го поощря към една смелост, уточни Кеворк
25 ное 2008 22:05,
96
Кеворкян съди Коритаров за 100 хиляди лева
Това е един знак към Коритаров да преодолее страха си, подчерта Кеворкян. Снимка: Булфото

Ние сме в една война с един човек, който компрометира българската журналистика.

Това заяви известният български журналист Кеворк Кеворкян в интервю за телевизия „Скат“ по повод скандалите около уволнения водещ на „Здравей, България“ Георги Коритаров.

Аз днес внесох искова молба в Софийския градски съд за 100 хиляди лева срещу Георги Коритаров, съобщи журналистът.

Защо го правя? Защото искам да го поощря към една смелост, заяви Кеворк Кеворкян.

Според него Коритаров трябва „да събере кураж и да отиде да съди той самия Златев“.

Това е един знак към Коритаров да преодолее страха си, подчерта Кеворкян.

В понеделник в ефира на „Скат“ уволненият водещ на „Здравей, България“ заяви: „Но твърдението, че има рекет и че става дума за тази огромна сума, написана във вестник, за който впрочем се твърди, че притежавате акции, г-н Кеворкян, вестник „Уикенд”, това твърдение беше опровергано от Дияна Дамянова, която каза, че твърденията за рекет са журналистическа измислица.“

Тогава Кеворкян репликира: Сега ще ти покажа как действа един човек, който не се страхува от Коритаров. Сега ти съобщавам, че срещу тебе ще заведа дело за клевета (...) тъй като ти твърдиш, и ще те съдя, Коритаров, тъй като ти твърдиш, че аз имам акции във вестник „Уикенд”.

В понеделник вестник „Нощен Труд“ съобщи, че Георги Коритаров ще получи огромно обезщетение от Нова телевизия.

“Коритаров беше със специален договор и ще получи всичките си обезщетения, полагащи му се по право. Търговска тайна е за какви пари става дума, но са добри”, заяви Зурлева (главен консултант на Модерн Таймс Груп в България).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
ккк преди 15 години
...и двамата плъшоци са един дол дренки, сега ни забавляват, като си разменят любезности в ефира /безплатно!/. Що не се гръмнат,че си доработваха 20г, а чак сега им извадиха досиетата?
94
0
 
2
 
! Отговори
x преди 15 години
Bg trqbva da se osvobodi ot Kevork i armentsite
93
0
 
1
 
! Отговори
Dimitur преди 15 години
До Центъра. Строго секретно. Всички казват, че съм се осрал. Ама аз не се давам ! Ще се осирам докато мога. И реших да я карам като Тато - дела, дела и само дела ! Сега ще водя дело срещу агент Алберт. Той защо се опитва да върти бизнес и да говори истината ? Абе КЪДЕ СЪМ ? Къде е хубавото време на Тато и Жельо ? Сега никой не ме търси за нищо. То и в чалгата няма вече много хляб - много станахме на клона ! Какво ми остана - никой не ме помни. Пак Ви благодаря за унищоженото досие. Не мога да спра нищо - алкохол, транквиланти и с. хапче. Но съм затънал в . Къде е изхода от този *** ?агент Димитър
92
0
 
1
 
! Отговори
centur преди 15 години
До агент Димитър. Строго секретно.Спрете алкохола и транквилантите. Спрете и синьото хапче, дето го пиете заради Лора. Явете се спешно на явка 4, за да получите нови инструкции много тоалетна хартия и памперси, защото СЕ ***, ТЪПО и ЛАКОМО СЪЩЕСТВО !!!
91
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Я,какво излезе и за Кеворка:Комисията по досиета оповести сътрудниците на структури на бившата Държавна сигурност в Българската национална телевизия (БНТ). На интернет страницата на комисията е публикувано решението с днешна дата с резултатите от проверката на председателя, заместник-председателите, генералните директори, членовете на управителен съвет, членовете на контролен орган, членовете, ръководителите на редакции (дирекции), ръководителите на отдели и ръководителите на сектори в Българската национална телевизия, показа справка на Агенция Фокус. Проверени са 484 лица, десет лица не подлежат на проверка, а за едно лице БНТ не е представила необходимите документи. В решението на комисията са говорителят на президента Жельо Желев Валентин Стоянов, главни редактори, водещи на предавания и други. Сред първите имена, които правят впечатление в решението, са Александър Авджиев, Димитри Иванов, Иван Токаджиев, Иван Гранитски, Иван Гарелов, Кеворк Кеворкян, Милен Вълков, Нидал Алгафари, Николай Конакчиев, Огнян Сапарев, Хачо
90
0
 
2
 
! Отговори
Кака преди 15 години
Писма ми от тая говорилня.Този Кеворкян да не мисли,че той е открил топлата вода.Добре ами и ние помним някои неща.Стига де къде къде има по важни проблеми стига сте ни занимавали с тоди арменец.
89
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
В смисъл,че когато беше само Коритаров имаше зрители и те можеха да го плюят,но във вчерашното предаване спестиха това на Кеворкян
88
0
 
1
 
! Отговори
Velina преди 15 години
Защото щяха да се обадят един куп малоумнци
87
0
 
1
 
! Отговори
агент ДИМИТЪР-Кеворк преди 15 години
Много се притеснявам от това което Евтим Костадинов УТРЕ ще съобщи на обществеността в БГ- че АЗ Кеворк Легендата съм бил *** ченге с псевдоним ДИМИТЪР=- толкова ме е страх от това, чух че Коритаров ме дебнел пред блока където живея и щял да метне в целофан едно *** жълтеникаво л... по мен...МИ ЗАСЛУЖАВАМ си го ...аз *** ЧЕНГЕ ДИМИТЪР
86
0
 
1
 
! Отговори
Velina преди 15 години
Таня, Кеворкян може да е по-добър журналист от мен , но аз съм по-добър професионалист в моята област. Освен това постиженията в дадена сфера не оправдават и не правят по-малко нелепи нелепите, просташки и нелогични изказвания. Той се изложи, защото Коритаров говори много по0смислено и издържано от него, без да изпада в безпомощни истерични обиди и нападки.
85
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Наистина защо снощи нямаше зрителски обаждания!
84
0
 
2
 
! Отговори
korleone преди 15 години
Бати Кево,забии си арменския нос един път завинаги в коритото та белким си седне на г.за , за да разбере че и арменски трябва да се знае,че китайския само не стига.
83
0
 
1
 
! Отговори
Tania преди 15 години
КОГАТО НЯКОЙ ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ И ПО ПРИНЦИП НЯКОЙ ПОСТИГНЕ В ЖИВОТА СИ ДОСТОЙНСТВОТО И УВАЖЕНИЕТО КЪМ КЕВОРКЯН И ИМА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА МУ, НЕКА ТОГАВА ДА ПОСМЕЕ ДА ГО НАРЕЧЕ "СМЕШЕН"...
82
0
 
1
 
! Отговори
Velina преди 15 години
То не беше самоизтъкване, то не бяха несвързани бълвочи..... Коритаров ми е сто пъти по-симпатичен! И Кеворкян не вижда ли колко е глупаво да беснееш и да плюеш по някого за нещо, за което няма доказателство!
81
0
 
1
 
! Отговори
Будала преди 15 години
Димитър и Алберт са на сцената на театър"Сълза и смях".Защо ли тези двамата си мислят ,че ще ни врътнат поредния театър.Дааа ама не!(цитат на Петко Бочаров).Въобще не ме интересуват тия двамата.Борбата е за оцеляването ни хорааа!!!Управляващите пак се опитват да ни вкарат в друг коловоз.Докога ще търпим такова отношение?
80
0
 
1
 
! Отговори
x преди 15 години
Dokolko e pravilno,da zastanem sreshtu turtsite,ne s armentsite,ne.Zashtoto te za dobro ne dishat.Krotki izglejdat ,zashtoto sa malko na broi v BG.Inache sa golqm problem
79
0
 
1
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 15 години
ако журналистите имаха такава стръв към корумпираните ни политици, така както Кеворкян и някои други се нахвърлиха към уволнения им колега Коритаров, сега щяхме да сме страната с най-малка корупция в ЕС. Коритаров, не се връзвай на акъла на злобарите. Остави ги да се давят в злобата си.
78
0
 
1
 
! Отговори
чичо преди 15 години
Четох стенограмата от разговора в СКАТ в друг сайт. По-каруцарски език не бях чувал и то от устата на един журналист. Кеворкян беше толкова арогантен, че Коритаров може да го осъди за обиди в ефир, за двойно повече пари. Става ми жал за българската журналистика. А кой крив, кой прав - не се решава с хващане за гушите и ругатни. Грозно!
77
0
 
1
 
! Отговори
Kolega.. преди 15 години
Pozdrav za vsichki Armneci... S pesenta "Gospodari na efira" i "Zlaten skunks" ot legendarniat htavy metal izpulnitel MAMON... Tejuk, no mnogo skupocenen metal... ;)))
76
0
 
1
 
! Отговори
БИБИ преди 15 години
АЗ ТАКА И НЕ РАЗБРАХ В КАКВО Е ОКЛЕВЕТИЛ КОРИТАРОВ КЕВОРКИЯН , ЗА ТОВА ЧЕ Е КАЗАЛ КАКВО СЕ ГОВОРИ ЗА НЕГО, В КАКВО ЩЕ ГО ОБВИНЯВА КЕВОРКИЯН , ЯВНО В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО МОЖЕ СТИГА ДА ИМАШ ВРЪЗКИ И ПАРИ.