Костов: България е летяща чиния на Доган

В средата на 2009 България ще усети световната криза, убеден е лидерът на ДСБ
28 ное 2008 09:35, Красимир Ангелов
137
Костов: България е летяща чиния на Доган
Снимка: БГНЕС

“Кошмарът е в това, че България отива все в по-далечна орбита от Европейския съюз, превръща се в летяща чиния на Ахмед Доган, отбеляза лидерът на Демократи за силна България Иван Костов пред bTV.

Той изтъкна, че „ЕС се сблъсква челно, като нощен влак, с българската реалност и членството ни в ЕС става проявител на нашите слабости“.

Според бившия премиер Станишев е трябвало „да даде на вълците двама-трима министри“ и да предприеме всички необходими мерки за справяне с корупцията, както и срещу световната финансова криза.

Костов бе категоричен, че в средата на 2009 г. в България ще се усети световната криза.

“Има мерки срещу кризата, но тя трябва да се прозре поне година по-рано. Аз поздравявам БНБ за действията й в тази посока досега“, отбеляза Костов.

Той изтъкна, че въпреки съвместните действия между ДСБ и ГЕРБ има сериозни различия и даде пример с прояви на етническа нетолерантност от страна на ГЕРБ.

В тази връзка Командира изтъкна, че заради липсата на етническа толерантност се разграничават и от „Атака“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Почти десетгодишната медийна война срещу Костов, състояща се само от такива намеци, имащи характер на плювни и храчки - Абе знаем ний как се крадеше по времето на Костов! - явно щедро е платена тъкмо от БСП и от верни нейни спонсори, щото ето сега БСП, подобно на чорбаджията, дето щедро е платил на музиката, щраква с пръсти и казва: Абе знаем ний какво ставаше по времето на Костов!;Самият факт, че най-лъжливата, и то доказано лъжлива, и в исторически, и в съвременен, и във всякакъв друг план партия, именно БСП, твърди това лежерно Абе знаем ний какво ставаше по времето на Костов!, е най-пряко доказателство, че това, за което таварищите намекват, именно че уж се било много крало по времето на Костов, е чиста лъжа - нали не може да се вярва на приказките на доказания лъжец?!БСП, която окраде нашия благодушен и така лековерен народец поне петнадесет пъти, като се почне от колективизацията-експроприация на народното стопанство и се свърши с масовата приватизация и хиперинфлацията (от която се пръкнаха толкова много таварищи кредитни милионери и милиардери!), иска да ни избаламоса, че понеже винаги се било крало, нейните кражби не са толкова интересни, че тия, социалисто-комунистите у нас де, наистина са непоправими; понеже когато гледаш, че някой краде пред очите ти, и го гледа в случая цял един народ, той вдига глава, спира за миг кражбите си, и патетично се провиква Абе знаем ний какво ставаше по времето на Костов! КОСТОВ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПОЛИТИК И ИКОНОМИСТ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДСБ,ЕДИНСТВЕНАТА ДЕЙНА ОПОЗИЦИЯ В БГ.
135
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Да,Костов е опасен,НО ЗА КОМУНИСТИТЕ!
134
8
 
32
 
! Отговори
Anonimen преди 15 години
Koito mrazi Kostov e Zgubenqk,koito go obi4a e glupak!! Umniq 4ovek uvajava smelite i otgovorni politici!!!!!!
133
8
 
32
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Прав си Бай Данчо!За останалите-напишете в някоя търсачка "Планът Ран-Ът" и четете, но предварително пийте едно валерианче!
132
8
 
32
 
! Отговори
коце коце преди 15 години
Абе Костов вие чак сега ли разбрахте кой командва парада:)Няма никаква 3-на коалиция Г-нАхмеда сега ще стане и президент ..........я кажи бе Коце колко завода имаш?А да знам гол си като СОКОЛА пипнат ли те летиш веднага.Я да вземете да се омитате всички,а забравих опрви си пенсията 1000 кинта да не останеш гладен
131
8
 
32
 
! Отговори
mm преди 15 години
Костов може да е имал някои грешки,но тия сега имат грехове
130
8
 
32
 
! Отговори
ИВАН КОСТОВ - ПРЕМИЕ преди 15 години
ИВАН КОСТОВ - ПРЕМИЕР!
129
8
 
32
 
! Отговори
az преди 15 години
116.ti si nenormalen
128
8
 
32
 
! Отговори
Данчо на 63г. преди 15 години
112-по голям тарикат е и от Луканов,още е жив.От три години се говори за този колапс.Кризата и сега ни друса,а те си ни будалкат,дали са недосегаеми.Това,което изпълни по програмата Ран и Ът,беше като експеримент за европа-как да се отнемат социалните придобивки на работещите и пенсионерите.Навсякъде протести,стачки-реагираха поне.Тука-тъпо овчедушие.Не е луд който яде баницата.Така,грабейки,се слагат основите на "велик" икономист,държавник-разгледайте "великите" от 130 гдини насам.Не стоители-РАЗРУШИТЕЛИ са,но митовете са за ***.Пир по време на чума.Това е от 19г.в България.*** и г.ъзоблизци винаги е имало у нас.Блаженни са ВЕРУЮЩИТЕ,тяхно е царството НЕБЕСНО.
127
8
 
32
 
! Отговори
kravar преди 15 години
kostov e tziganin vigte mu samo fizionomijata.DPS e napravilo mnogo za balgarija
126
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Защо говорите кой е продал Б-я. А кой продаде Унгария, Полша? Приватизация имаше навсякъде, но те не са зле като нас. Защо стигнахме до кризата 97г. Точно защото нямаше приватизация. Защото се крадеше криейки се зад държавните предприятия. Защо видяхме докъде стигнахме когато нищо не се прави, когато няма реформи, когато няма разбиране как да се действа. Стигнахме до фалит. Костов изправи една фалирала държава. Да имаше приватизация и тя беше нещо необходимо да се направи. Тодор Живков: "Другари социализма се оказа едно недоностче....Положението в някои западни фирми нас напълно ни устрйва. Трябва да се премине към един нов строй." Стига с опитите да се построи социализма. Никой досега не е успял. А се оказа, че някой страни, заклемявани са го построили.
125
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
ЕЙ ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОЗИ ЧОВЕК - ЗАЩОТО НАРИЧА НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА
124
8
 
32
 
! Отговори
Ватсаяна преди 15 години
Теб те готвиха тъкмо за този сценарий. Политическите трупове смърдят, а не ревът.
123
8
 
32
 
! Отговори
vani преди 15 години
koi prodade Balgariq be govedo-nali vie *** deto vse o6te ne sme vi gramnali za6toto sme po zagubeni ot vas...otdavna trqbva6e da go napravim za sme dobre i nie i decata i pokoleniqta a ne samo va6ite...
122
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
а тези от университетите, дето не са излизали от там и още живеят във времето на дойчата марка, мерси. Имаме си един министър от ВИНС-Варна. Мерси. Цял живот само е преподавал, ама на теория не е сигурен дали е така, и ако не знаеш кой е тоя министър- Петър Димитров. И ако всички са такива управници като него, по добре да си стоят по бузовете.
121
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
А ти за кого гласува, аз поне за тях, а ти за ***, а по зле е ако изобщо не си гласувал. После се чуди, защо този имал , а другия нямал. а и вземи пиши на кирилица или май ти е трудно
120
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Костов , имаше достатъчно време да се изявиш. Морално ти си убиецът на нацията. Хората имаха надежда. СДС , после НДСВ морално убиха всички българи. Празни обещания, лъжи, наглост. Всета няма граници. Ако не тук , народа отива да живее някъде другаде. ОСтанете си с *** в България.Вашите политически дечица ще учат с жигани и турци, защото те се размножават , а българите не , заради ВАС
119
8
 
32
 
! Отговори
h преди 15 години
ave ei star6i nau4niq sytrudniki da ne e prost daskal mnogo umen da eznae6 li kolko gi ima po universitetite i u4ili6tatana edna zaplatai 10 jivota da jiveqt bez da kradat lyjat i ubivati na malkiq pryst na Kostov ne mogat da stypqt po bogatsvolo6oto e 4e v Bylgariq takiva kato Kostov vmesto da sa po zatvorite sa v parlamenta4e i akyl davat4e i nqkoi kato teb glasuvat za tqh
118
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
време е Костов да оправя бакиите на триглавата ламя.Да ама не.Този път ще остави комунистите да се о-с-е--р-а-т до ушите.Да ги види целия свят.Некадърници.Раное да предават властта.Опозицията -бъдете умни този път -оставете ги да закъсат още да оберат всички негативи от малоумието си.
117
8
 
32
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
абе, готин! ти чел ли си "Котарака в чизми"? Май не! Голям п ропуск!