Максим с нова партньорка, старата забременя

Олга, сестрата близначка на Татяна, вече се труди с фигуриста в шоуто "Ледников период"
10 мар 2009 11:56,
83

Партньорката на Максим Стависки в руското танцово шоу "Ледников период" е бременна и световният шампион по фигурно пързаляне вече има нова колежка на леда.

Това е Олга, която е сестра близначка на доскорошната титулярка Татяна Арнтголц.

Според регламента на шоуто, популярни личности от всяка сфера на живота се състезават по двойки с професионален фигурист, като публиката решава кой да отпадне и кой да продължи напред.

В неделя, след двумесечно прекъсване, "Ледников период" бе подновен, а след първото изиграване в суперфинала дебютантката Оля и Максим делят 8-12 място, въпреки че представиха композицията си на ниво.


Показателно за класата на двойката бе и изказването на иначе мрънкащата топсъдийка Татяна Тарасова:

"Максим е такъв майстор, а Олга показа, че може да се пързаля в унисон с него. Поддръжките са трудни, но важното е, че Оля не е Таня и Таня не е Оля. Хареса ми, че не се страхуваше“.

Самата Оля Арнтголц заяви: “Максим е истински вълшебник”, а на добрите думи Стависки отвърна с: “Не, не съм вълшебник. Тя просто е много талантлива!”

Сега вече всичко е в ръцете на руската публика, която може да гласува за двойките, за да избере своята любима.

Стависки се надява, че със средствата, спечелени от шоуто, ще покрие обезщетенията, които трябва да изплати на семействата на загиналия Петър Петров и пострадалата Мануела Горсова след катастрофата, предизвикана от него през лятото на 2007-ма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
2
 
! Отговори
didi преди 15 години
супер си го написала. И аз това се чудя отдавна. Какво ще ги стопли някои, ако Максим влезе в затвора. И за мен по-голямото наказание е да работиш с години и да плащаш обезщетения. И съвестта да те гризе допълнително, нещо от което (не съм съвсем сигурна, но имам подозрения, че е така) Максим не е лишен. Идва на всички съдебни заседания (въпреки, че е в чужбина и може да се покрие). Не размотава съда и да бави умишлено делата, като други дето все са болни и ако те оздравеят, ей така внезапно им се разболяват адвокатите. Не се държи нагло и арогантно. Какво повече искат хората? Всеки може да сбърка, важното е как се държи след това и дали ще се поучи от грешката си.А изказването, че разкритията на Миролюба Бенатова за татко Горсов, били с цел да оневинят Максим, направо ме сразиха. Още не мога да си представя колко *** трябва да си, за да ти хрумне подобно нещо. Дай да си го оставим да си краде, че видиш ли някой *** може да си помисли, че кражбата на единия, оневинява (?!?! по какъв начин и какво общо имат изобщо - не е ясно) убийството на другия.
81
0
 
1
 
! Отговори
Driver преди 15 години
Pro4etoh pove4eto mneniq tuk i sum izumen kak moje nqkoi ot vas?!"Maksim trqbva da otide v zatvora" - Mi neka ide ama togava semeistvata na postradalite 6te polu4at samo "leko krem4e za leka no6t". Koe spored vase e po golqm nakazanie - da vlezne v zatvora 5 - 10 godini i da si izlezne sled 3 "za dobro povedenie" svoboden ili da pla6ta obe6teteniq cql jivot, a?
80
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
МЯСТОТО НА УБИЕЦЪТ Е В ЗАТВОРА, А НЕ НА ЛЕДА ДА ЗАБРЕМЕНЯВА НОВИ ***
79
0
 
1
 
! Отговори
plamen преди 15 години
Slushai kakvo priqtel4e,ne sam dlajen da tarsq da si slgam kirilica,ima i balgari koito jiveqt izvan Bulgaria i zaradi tvoite prishtevki nqmam namerenie da se zanimavam s tarsene na kirilica,ako ne ti haresva kak izglejda tova pisane prosto ne go cheti BALGARINO
78
0
 
1
 
! Отговори
U преди 15 години
AKO WSI4KI YBIICI NEGI SUDQT KATO TOQ *** KOITO NEMY PYKA IZOBSTO
77
0
 
1
 
! Отговори
No. 65 Нелина преди 15 години
Драга, нека първо те успокоя, че изпитвам върховен душевен мир със себе си и от нищо не ме е срам. Надявам се вече дишаш по-леко. Второ, поради факта, че пропускаш доста препинателни знаци, основната мисъл твърде ти бяга, но главното, което не разбирам е, как М.Стависки ще си плати, ако не работи. Един вид, да не мислиш, че парите му идат свише, като на "огорчения" татко Горсов? Освен това в генерален план не разбирам, защо всички се юрнаха против М.Стависки, при все че има толкова други случаи на катастрофи, причинени от известни и недотам известни лица в БГ, които се открояват с рецидиви и перманентно, ултра арогантно поведение (например помня катастрофа край Перник с 3 жертви), там пяната виновна водачка се отърва (с нищо). Та, чудя се, защо всички забодоха желанието за мъст точно в Стависки, който при всяка поява на екрана се държи възпитано и сдържано, същото се отнася и за А.Денкова, вкл. опити за фалшиви компромати с недвижимо имущество и изфабрикувани лъжи по техен адрес? Спрете да пилеете оскъдния си мозък и го задръжте малко в главите си, за да размислите, не се ли прави умишлено.
76
0
 
1
 
! Отговори
ПИСНА МИ преди 15 години
Госпожи и Господа, моля пишете на ОФИЦИАЛНИЯ ЕЗИК в Република БЪЛГАРИЯ (български) и с със съответната АЗБУКА (кирилица) !!!
75
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Po-dobre samo cheti bez da mislish che kato gledam kakvi gluposti izmisliash...ne e istina
74
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
za #55 prav si!
73
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
да кажа забележка за заглавието на статия. пишете "старата" забременя,как ще е старата щом са сестри близначки,не ли трябва да пише правилно "предишната"
72
0
 
1
 
! Отговори
Михаела преди 15 години
68, уверявам те, че аз и Нелина не сме едно и също лице. Не сея омраза, а изразявам и подкрепям мнението на 90% от българите. Обръщението ти говори не за моето, а за липсата на твоето възпитание. Съгласна съм с мнението ти, че съдът е инстанцията, която трябва да реши съдбата на един убиец и аз искрено се надявам това да бъде една адекватна, справедлива ЕФЕКТИВНА присъда. Що се отнася до анонимността- аз не се притеснявам да изразя гласно мнението си. С удоволствие бих приела поканата ти да дискутираме темата. И тъй като се занимавам с лингвистика и досега не съм чула да съществува "термин" "простакеси", те поздравявам за "умно" измисления неологизъм, който няма бъдеще в езика! Моля да се научите да приемате мнения, различни от Вашите на "адвокати" на Стависки, когато тези мнения са добре аргументирани, а моето е!
71
0
 
1
 
! Отговори
Ангел преди 15 години
Браво на Максим....Да не му пука за ***-сутеньор и му....
70
0
 
1
 
! Отговори
Vlady преди 15 години
Крайно време е Стависки да бъде настанен в съответното общежитие открит тип с работа на външни обекти без охрана и да изплаща обезщетенията с полагаемата част от възнаграждението.
69
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Стависки трябва да е в затвора, а не да се пързаля най-спокойно! В България вече е наложително да има правосъдие като се има в предвид сериозните престъпления, които стават и лошите катастрофи! А Максим освен че се изръси с някой лев с нищо не си е платил за катастрофата!
68
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
До Нелина Михаела .........вие сте едно и също лице.Да всеки ден загиват по пътищата в България много млади хора. Много семейства са зачернени. Много млади хора посягат на други и ги убиват, разсичат с брадви, колят с ножове. Това е защото българина се себедоказва, докато не си разбие главата. Нищо няма да направите с призивите си да мразим. Омразата сее отмъщение. Погледнете се колко сте злобни и елементарни. На някаква или накакъв примерно АЗ съм бил омръзнал и тя ми пише с удивителни. Ами "како" възмущавай се, но по прилично, ако си възпитана поне малко. Присъдите се раздават от съда, а не от тълпата. Организирай протест и излез на улицата да ти видим лицето. Много е лесно да си скрит зад анонимността. А това което си написала"...може да го използваш към майка си, защото жената вероятно наистина се е разпищолила с чедо като теб!" говори само по себе си. А обръщението е "како" е доста сполучливо имайки предвик цитатите ти за "***". П/ростакеси и п/ростаци дал господ.
67
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
56 напълно те подкрепям !!Моите съболезнования за тежката загуба !!
66
0
 
2
 
! Отговори
аз преди 15 години
В Библията е казано: "Който е безгрешен, нека първи хвърли камък" !!!
65
0
 
1
 
! Отговори
нелина преди 15 години
Я СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА ОТКАЧЕНИ, МАКСИМ Е УБИЕЦ И МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА А ТОЙ СИ СЕ ПЪРЗАЛЯ НА ЛЕДА С РАЗНИ РУСКИ ***! КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И ТОЙ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ЗАЩОТО ИМА КЪСМЕТА ЧЕ Е ТУК А НЕ В АМЕРИКА НАПРАВИЛ ПРОИЗШЕСТВИЕТО!КАКВО СЕ ПРАВИШ НА УДАРЕН ИЛИ УДАРЕНА ВСЕ ЕДНО ТИ СИ ЕДНО НИЩОЖЕСТВО ЩОМ РАСЪЖДАВАШ ТАКА! ДА СИ ПЛАТИ *** МУ РУСКИ А ТИЙ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА, КАК НЕ ВИ Е СРАМ ИЗОБЩО ДА РАСЪЖДАВАТЕ НА ТАЯ ТЕМА ВИЕ НЕГОВИТЕ ЗАЩИТНИЦИ, АМИ АКО СТЕ НА МЯСТОТО НА МАНУЕЛА??? ТАМ Е РАБОТАТА ЧЕ СЕ МИСЛИТЕ ЗА ЗАСТРАХОВАНИ! ГРЕШИТЕ! МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ И НА ВАС И ТОГАВА КАКВА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ А??
64
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Просто нямам думи!Един убиец на два млади живота е на свобода и няма угризения на съвестта - пързаля си се отново необезпокояван в родината си!Какво по-голямо доказателство,че сме Задунайская губерния и че всичко се решава от Москва!Двама крепостни селяни в губернията били убити от представител на руските помешчици!Голяма работа!Много важно!...Quo vadis,Domine?
63
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
къде са парите на народа за мануела който нейният баща похарчи на ротативки