Максим с нова партньорка, старата забременя

Олга, сестрата близначка на Татяна, вече се труди с фигуриста в шоуто "Ледников период"
10 мар 2009 11:56,
83

Партньорката на Максим Стависки в руското танцово шоу "Ледников период" е бременна и световният шампион по фигурно пързаляне вече има нова колежка на леда.

Това е Олга, която е сестра близначка на доскорошната титулярка Татяна Арнтголц.

Според регламента на шоуто, популярни личности от всяка сфера на живота се състезават по двойки с професионален фигурист, като публиката решава кой да отпадне и кой да продължи напред.

В неделя, след двумесечно прекъсване, "Ледников период" бе подновен, а след първото изиграване в суперфинала дебютантката Оля и Максим делят 8-12 място, въпреки че представиха композицията си на ниво.


Показателно за класата на двойката бе и изказването на иначе мрънкащата топсъдийка Татяна Тарасова:

"Максим е такъв майстор, а Олга показа, че може да се пързаля в унисон с него. Поддръжките са трудни, но важното е, че Оля не е Таня и Таня не е Оля. Хареса ми, че не се страхуваше“.

Самата Оля Арнтголц заяви: “Максим е истински вълшебник”, а на добрите думи Стависки отвърна с: “Не, не съм вълшебник. Тя просто е много талантлива!”

Сега вече всичко е в ръцете на руската публика, която може да гласува за двойките, за да избере своята любима.

Стависки се надява, че със средствата, спечелени от шоуто, ще покрие обезщетенията, които трябва да изплати на семействата на загиналия Петър Петров и пострадалата Мануела Горсова след катастрофата, предизвикана от него през лятото на 2007-ма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
35 ти, ти си един злобар. По никакъв начин не си полезен даже и на себе си. Лентата не се връща назад. Кой каквото си е заслужил ще си го получи. Но, злобата и завистта не са довели никого до върха. А Максим е на върха, въпреки това, голямо нещастие което се случи. Дай боже да намери сили да продължи. Просто Максим, Петър и Мануела не са били на точното място и в точното време. Така е било писано - карма! И още нещо- алкохолната проба и дрога на Петър - неизвестни, скоростта също, Мануела не е годеницата на Петър- защо е била с него. Все въпроси, на които отговор засега няма, защото част от отговорите са просто покрити!А башщата и майката Горсови са най-големите виновници, а бащата е престъпник, проиграл на комар чужди пари над 100 000 лв. събирани под претекст за лечението на дъщеря му. В предаването Сеимограф млад мъж и баща на 40 г. страдащ от паркинсон се молеше за 14 000 евро, които са му нужни за животоспасяваща операция. Така, че стига с този Максим и Горсов комарджията.
41
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
много сте зле Българи,то на тоалетни не ви ли оприличават,то на първи места сте по всички лоши работи,болести, пиене, хранене и какво ли не. много сте прочути по света,но като чуят за вас, човек си мисли най лошото. никакви постижения само провали все мрънкате и оплаквате се. това ви е живота. отпадъци без бъдеще почнаха децата ви да колят един друг,четете и слушайте какво става в страната ви че после поглеждайте към другите народи.
40
0
 
1
 
! Отговори
Михаела преди 15 години
32, проблема си е на Максим-ако не се беше качил да кара натряскан, нямаше да плаща на никого!!! И КОГА НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ СХВАНЕТЕ, ЧЕ С ПАРИ ЖИВОТ НЕ СЕ КУПУВА-СЪСТОЯНИЕТО НА МАНУЕЛА, ГО ДАКАЗА! ПЪК ТОВА, ЧЕ БИЛ СВЕТОВЕН ШАМПИОН-НА КОЙ МУ ДРЕМЕ?! ТОВА, КОЕТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПОЛУЧИ В КАЧЕСТВОТО СИ НА СВЕТОВЕН ШЕМПИОН, ГО Е ПОЛУЧИЛ! НЕ Е НУЖДО ДА МУ ПОДАРЯВАМЕ НЕЗАСЛУЖЕНА СВОБОДА! И НЕ ВИЖДАМ С КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕМ- С ТОВА, ЧЕ "ГОСПОДИН СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН", ЧАСТ ОТ КАМПАНИЯ, КОЯТО АПЕЛИРА ЗА ШОФИРАНЕ В ТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ, УБИ ЕДИН И ОПРОПАСТИ ЖИВОТА НА ДРУГ ЛИ? АЗ НИКОГА НЯМА ДА БЪДА ГОРДА С ТОВА И ВЪОБЩЕ НЕ МИ ДРЕМЕ КОЙ КАКВО МИСЛИ? НАУЧЕТЕ СЕ ПРЕДИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ НЯКОЙ, ЧИЯТО ВИНА Е ТОЛКОВА ОЧЕВИДНА, ДА ОТГОВАРЯТЕ НА ВЪПРОСИТЕ НА СЪВЕСТТА СИ!
39
0
 
1
 
! Отговори
vanq преди 15 години
az sum jena be nedodqlani i neobrazovani *** ne mojete li da 4etete az dori imeto sum si napisala a wie se kriete kato pluhove strahlivzi - vsi4ki anonimni
38
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
мястото на пияния убиец е в затвора а не на леда
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
предлагам да се върне смъртното наказание и да се сефтоса върху тази арогантна руска сви.я
36
0
 
1
 
! Отговори
подкрепям те , № 7 преди 15 години
Много бързо забравихте, колко бяхме щастливи когато БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ беше най - високо !!! И с какво право наричате с просташки изрази Албена ??Това сме ние българите - злобари; завистници - радващи се на чуждото нещастие.... Като говорите така не ви ли е страх , че на някой от вас може да му се случи същото ? И тогава другите ще ви плюят, както вие сега злобеете срещу Максим, и НЕ ЗНАМ ЗАЩО, срещу Албена. Та тя е най - зле, между *** и наковалнята е ! Подкрепя любимия си човек !!!Максим ще си получи наказанието - даже и по-голямо..Но знаете ли колко ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ се скриха !!!!Знаете, естествено !!!! Така , че спрете !!А, Максим е ГОЛЯМ ФИГУРИСТ !!!!Няма две мнения по въпроса !!!
35
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
i Mqstoto na statiqta za edin ybiec e v razdel: RAZVLE4ENIq !!!!!??
34
0
 
1
 
! Отговори
Михаела преди 15 години
ТОЯ ДА ХОДИ ДА СЕ ПЪРЗАЛЯ В ЗАТВОРА-ТАМ МУ Е МЯСТОТО!!!
33
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
АЗ МИСЛЯ ТОЧНО ОБРАТНОТО, ЧЕ НА ЗАЩИТНИЦИТЕ НА УБИЕЦА (ТОВА Е ФАКТ) Е ПЛАТЕНО ДА ОМАЛОВАЖАВАТ УБИЙСТВОТО МУ И ДА ГО ОПРАВДАЯТ В ОЧИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО. НО ЗА РАДОСТ МИНА ВРЕМЕТО, КОГАТО ХОРАТА БЯХА ЗАБЛУЖДАВАНИ ПО ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРЕН НАЧИН.
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
въпреки че ми изтрихте телефона, го пиша пак за въпросния форумен герой, който ще ми изтрещи два шамара. Та така форумен плъх, звънни ми, да се срещнем и да видим кой ще плющи тогава - 0888-402-405 - Краси Петров
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
МАКСИМ Е СВЕТОВЕН ШАМПИОН .ОТКЪДЕ НАМИРАТЕ ТОЛКОВА ЗЛОБА ЗА ДЯ ХВЪРЛЯТЕ ВЪРХУ МАКСИМ ПОЛУЧАВАТЕ ЛИ ПАРИ ЗА ТОВА - СИГУРНО И ТОВА СА ПАРИТЕ НА МАКСИ М КОИТО ИЗКАРВА С ПОЧТЕН ТРУД А НЕ С ВСЕКИДНЕВНИ ПИСАНИЯ НА ПОМИЯ КАКВО СТАНА С ПАРИТЕ КОЙТО БАЩАТА НА МАНУЕЛА ПОХАРЧИ ЗА РОЛЕТКА Е ЛЕСНО СЕ ХАРЧАТ ПАРИ СПЕЧЕЛЕНИ ОТ ДРУГ С МНОГО МНОГО ТРУД ВМЕСТО СТЕЗИ ПАРИ ДА ОБЛЕКЧИ ПОЛОЖЕНИЕТО НА ДЪЩЕРЯ СИV ПИШЕТЕ НИ ЗА ТОВА ЗА МАКСИМ ВЕЧЕ НАУЧИХМЕ " ВСИЧКО ".
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
УБИЕЦЪТ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА А НЕ ДА ЛИЖЕ БЛИЗНАЧКИ. СИГУРЕН СЪМ ЧЕ НЕ ГИ Е ЗАБРЕМЕНИЛ. ПРОСТО ЕДИН *** НЕ Е СПОСОБЕН ДА ЗАБРЕМЕНЯВА
29
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Бащата Горсов беше оплют тенденциозно в поръчковия репортаж на Миролюба Бенатова от БиТиВи. Идеята беше повече от прозрачна. Вижте че бащата на Мануела, не е стока и това автоматично да намали вината на на Максим Стависки, който пиян уби човек. По това мисля, че няма спор.
28
0
 
1
 
! Отговори
?? преди 15 години
"Мили" хора, в никакъв случай не оправдавам Максим, но той все пак прави нещо, за да изплати обезщетението на почернените родители, загубили сина си в зверската катастрофа.Не знам защо обаче забравихте, че собствения баща на Мануела изхарчи цяло състояние от средствата дарени от всички нас за лечението на пострадалото момиче.Нима това не е престъпление? Не само, че не помага с нищо на дъщеря си, ами с лека ръка пропилява пари, които не е спечелил и едва ли би могъл да ги събере някога, ако не бяха помогнали наистина милостивите българи. Ето това е престъпление - да не мислиш за живота на детето си! Ясно е че Максим е виновен за катастрофата и е нужно да има наказание, но за да изплати кръвнина на родителите на пострадалите той трябва да работи и го прави.
27
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
a blizna4kite sa sladurani, podbrali sa mu ka4estven material na Maxim:)
26
0
 
1
 
! Отговори
b0rislav преди 15 години
Да..наистина трябва да се обяснява на хора като теб, какво точно някой е искал да каже :)Та искам да кажа накратко, че си комплексар или проявяваш всички необходими симптоми на такъв:)Искам да кажа също, че живота е твърде твърде кратък, за да го пропилееш седнал в кацата със злоба и искам да кажа, че си идеален за манипулация :)Айде със здраве :))))
25
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Защо никой не обръща такова внимание, че комунистите ограбиха държавата, че говорителката на БСП е имала вземане-даване с прокуратурата и т.н в редиците на партията има и други такива! Защо никой не обръща такова внимание на това, че има и други катастрофи, потулени и забравени. А има такова огън и жар около Максим и Мануела Горсова? А какво стана с баща и - Красимир, СТРАННО!!! Защо никой не обръща такова внимание и на тази подробnoст???
24
0
 
1
 
! Отговори
ГОШО НЕУМНОТО преди 15 години
УБИЕЦЪТ ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е РУСНАК ИЛИ ДРУГ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е СВЕТОВЕН ШАМПИОН ИЛИ ОБИКНОВЕН НЕКАДЪРНИК. ТАКА МИСЛЯ АЗ.
23
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Чета мненията по-долу и виждам за пореден път, че платените мекерета защитници на убиеца, отново са на бойния си пост пред клавиатурата и се надпреварват да бълват ЗАЩИТА. Но искам да ви попитам все пак, бихте ли се изправили срещу родителите на зверски премазаното на пътя от мощния джип на пияния ви любимец момче и да им кажете тезите си - колко е добър Максим, колко е талантлив, как не ходи от КРЪЧМА в КРЪЧМА и от МАНИКЮР на ПЕДИКЮР. Ще се радвам да ми отговорите.