Националният отбор в Народния театър

Задава се поредният концерт на Стефан Вълдобрев с хитове, театрална и филмова музика
5 апр 2009 16:17,
Националният отбор в Народния театър

Музика от филми, театрални представления и хитови парчета на Стефан Вълдобрев ще звучат на 12 април в Народния театър “Иван Вазов”.

Всички те са авторски композиции и ще бъдат изпълнени от елитни музиканти – Иван Лечев, Веселин Веселинов – Еко, Михаил Йосифов, Велислав Стоянов, Милен Кукошаров и други.

Авторът е нарекъл концерта “Стефан Вълдобрев и Националния отбор”, вероятно защото поканените от него изпълнители са не просто изключителни музиканти, но и представители на различни стилове, формации, популярни телевизионни формати – от ФСБ, през Българското национално радио, Софийската Филхармония, Националната опера и Нов Симфоничен оркестър, до Мюзик Айдъл и Денсинг Старс...

Екипът допълнително се обогатява от специалното участие на актьора Камен Донев със “задълбочен коментар на първото полувреме и опити за свирене на тарагот”. Отделен акцент е и един от най-популярните напоследък български филми – “Светът е голям и спасение дебне отвсякъде”, който вече събра близо 20 хиляди зрители само в киносалоните.

Той ще бъде представен от парчетата, композирани от Вълдобрев и участващия в кинохита Васил Василев – Зуека. В концерта се включват и звездите от Денсинг Старс Орлин Павлов и Яна Акимова.

Музикалният проект представя наживо творби, създадени за кино продукции и театрални постановки, а също и най-популярните песни на изпълнителя – “Рай”, “Фойерверк”, “Аз ли съм, или не съм”, “Едно”, “Към” и други.

Програмата включва различни стилове - балкански ритми, цигански мотиви, циркови маршове, джаз импровизации, латино теми, класически прелюдии.

Досега проектът е представян в разнообразни формати и в различни градове у нас и в чужбина при изключителен интерес от страна на публиката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание