Труповете на петима младежи открити край Скопие

По телата има огнестрелни рани
Обновена: 13 апр 2012 11:18 | 13 апр 2012 11:15,
193
Труповете на петима младежи открити край Скопие
Снимка: Bulphoto

Телата на петима младежи бяха намерени край Скопие късно снощи. Всички жертви са на възраст между 18 и 20 години, съобщават местните медии, цитирани от "Дарик".

По телата на убитите има следи от огнестрелни рани. Жертвите са открити от рибари край язовира Железера, недалеч от село Смилковци. Все още няма официална информация от страна на македонското министерство на вътрешните работи за кървавия инцидент. Труповете на младежите са открити до две коли.

Скопие е в шок от случилото се, а социалната мрежа се взриви от коментари и призиви за оставка на вътрешния министър Гордана Янкуловска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: скопиемладежиубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
samo rabota na maloymnite shiptari t.e albanci ,nagli i prosti xorakato dobitaka v italia edva ne zaklax edin takav ***.no ne samo te mogat da badat zlobni.
98
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Трябва да си помагаме в такива случаи!
97
2
 
3
 
! Отговори
До 179 преди 12 години
Имай си мнението,то не МЕ интересува,просто използвай едно бутонче вляво"Caps Lock"!Хайде с добро!
96
1
 
1
 
! Отговори
umen преди 12 години
183, "сЪнувам".Иначе споделям мнението.
95
4
 
12
 
! Отговори
до 179 преди 12 години
хаха много ти е болен мозъка ибрик лечение няма за теб
94
6
 
24
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН до 179 преди 12 години
Не се заяждам а само доказвам, че Албанците нямат място във Европа... Ако не ни провокираше цял ден със ТВОЙТА " ВЕЛИКА АЛБАНИЯ " гаранция коментарите щяха да със 130 по малко !!!
93
0
 
9
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН до 175 преди 12 години
Рвойто тълкуване малко ми прилича на ***, ( ние не крадем а само берем ) приказка !Та Христос може и да е роден Евреин но на 30 г. приема християнството !!!!!Кръщение Господне, също Богоявление, Водици или Йордановден е християнски празник, отбелязващ кръщението на Исус Христос в река Йордан, който се чества на 6 януари по Грегорианския календар.
92
4
 
15
 
! Отговори
lol преди 12 години
Като се замисли човек май дори *** са по-малкото зло спрямо албанците.Знам, че е като да избираш между л*йната и повръщнята, но все пак започвам да мисля че шиптарите са най-долното и подло нещо, което съществува на тази земя.
91
5
 
3
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН до 166 преди 12 години
Ирнците са древен народ..А в случая говорим / (шкиптарски) език е от групата сатем индо-иранците / за *** взаимствали Ирански думи !!! И на евреин ще обиждаш някой друг.. Щото *** ви създадоха измислената държава...Която няма нищо общо със кореното население на Европа !!!! И вие като тях пълзите от държава в държава и се плодите подобно на *** !
90
3
 
8
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН преди 12 години
И ДРУГО Е РАДВАМ СЕ ЧЕ ПОПУЛАЦИЯТА НА БУДИСТКОТО И ИНДУИСТКОТО НАСЕЛЕНИЕ(НАЙ ВЕЧЕ ИНДУИСТКОТО) РАСТЕ ПОСТОЯННО!!-------------Ами хващай пътя за Индия нали от там са ви корените..... Що тровите Европа !!!Най гадното при вас е, че живеете на гърба на другите народи, и присвоявате земите им на база прираст... А още по лошото е, че във етноса ви е заложено ( кражби, убииства, изнасилвания, проституция и наркоттърговия )... Малцина от този етнос възприемат РАБОТАТА като начин на прехрана.
89
3
 
6
 
! Отговори
ДРЪН до 162 преди 12 години
ъвременният албански има фонетични особености, които са несъвместими с езиците на местните антични народи. Установено е, че езикът на илирите е от групата кентум (тук влизат езиците на западните индоевропейци - келти, германи, италийци, елини, траки, македони, балти, анатолийски народи). Съвременният албански (шкиптарски) език е от групата сатем (тук влизат езиците на индо-иранците, които по-късно са сатемизирали езика на протославяните и отчасти на балтите, но не и на тохарите) ДЕМЕК ***.
88
3
 
6
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН преди 12 години
БОЛИ МЕ ШПЕКА ЗА ХРИСТИЯНСКИТЕ ТИ ОБЩНОСТИ В РЕГИОНА----------------------------Тогава предлагам ти и твойте събратя Албанци, да се изнасяте във Анадола където ви е мястото !
87
3
 
4
 
! Отговори
ДРЪН И ПЛЯС преди 12 години
Та къде видя връзката на шиптърите със Европа !! Фактите говорят, че *** са се плодили на изконо Българска земя !!! И най вече, че нямат нищо общо със Европа !!! И тези гнусни твари продължават да се множат и да се разпространяват подобно на братята си във България...При този прираст към 2030 г. се очаква да достигнат 20 МИЛИОНА..Което поставя под заплаха ХРИСТИЯНСКИТЕ ОБЩНОСТИ В РЕГИОНА !!!!!
86
1
 
3
 
! Отговори
КЪДЕ ГИ ШИПТЪРИТЕ преди 12 години
Предполагаеми граници на раннобългарската историческа област Кутмичевица (Котокия). Административен център на областта е град Девол, докато Бялград (Велеград, Велика, дн. Берат) е важен религиозен център !
85
1
 
6
 
! Отговори
ДАМ ФАКТ преди 12 години
Района на долината Шкумби (Арбанон) е част от Първата българска държава в продължение на 150 години и се нарича в началото Котокия, в последствие Кутмичевица. До късното Средновековие (XVII-ти век) един от българските манастири в Атон се наричал Кутлумусия, което име е очевиден отглас на Кутмичевица
84
1
 
7
 
! Отговори
ПОРЕДЕН ФАКТ преди 12 години
В град Девол (дн. с. Звезда, Корчанско), административния център на областта, е действал първият български университет - Книжовната школа на св. Климент Охридски (886-893 г.), където са обучени на писмен старобългарски около 3500 ученици. В голямото книжовно наследство на тази школа никъде не става дума нито за илири, които отдавна са забравени, нито за албанци (шкиптари), които още не са се появили!
83
6
 
2
 
! Отговори
емир преди 12 години
Нашият Доган да види как албанците защитават правата си, искаме и ние такива лидери!
82
1
 
4
 
! Отговори
ДРЪН и ФАКТ преди 12 години
Ако съвременните *** произлизат единствено или главно от древно местно население, те би трябвало да имат в езика си множество ранногръцки и латински думи. Даже по-нормало е да се очаква те да са възприели ако не изцяло ранносредновековния гръцки, то поне да имат значителен дял ранногръцка лексика. Съседният на протоалбанците народ македоните са напълно елинизирани още в първите векове преди н.е. Малко по-късно са елинизирани и траките на юг от Балкана.
81
3
 
6
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН преди 12 години
За сърбите не знам...Но за Албанците съм убеден, че са *** !!Няколко ФАКТА1. Език2. Култура3. Начин на живот4. ТрадицииИма още много ФАКТИ който говорят за произхода и етноса на съвремените *** окупиращи Европа !!!!
80
2
 
7
 
! Отговори
до 139 преди 12 години
ти си катър не тракиец и си представям колко малко приличаш на човек като твоите братя албанците