Труповете на петима младежи открити край Скопие

По телата има огнестрелни рани
Обновена: 13 апр 2012 11:18 | 13 апр 2012 11:15,
193
Труповете на петима младежи открити край Скопие
Снимка: Bulphoto

Телата на петима младежи бяха намерени край Скопие късно снощи. Всички жертви са на възраст между 18 и 20 години, съобщават местните медии, цитирани от "Дарик".

По телата на убитите има следи от огнестрелни рани. Жертвите са открити от рибари край язовира Железера, недалеч от село Смилковци. Все още няма официална информация от страна на македонското министерство на вътрешните работи за кървавия инцидент. Труповете на младежите са открити до две коли.

Скопие е в шок от случилото се, а социалната мрежа се взриви от коментари и призиви за оставка на вътрешния министър Гордана Янкуловска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: скопиемладежиубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
8
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН до 57 преди 12 години
Кяакто каза и сам "другаря" Енвер Ходжа 40 години им набиваше във главите че няма религия !И единствената религия е култа към личноста му :) Ама той умря преди 27 години...И тези твари се върнаха във средновековието... Където им е мястото де :)
38
3
 
18
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН до 56 преди 12 години
Кво сега, да се възхищавам на *** им етнос ли сега :)Виждал ли си жив шиптър от близо ? Защото аз съм виждал... По страшни са и от нашите МУТРИ винаги са добре въоръжени и са готови за най малкото да те разпорят !Те това им е етноса... ПРЕСТЪПНИЦИ ПО КРЪВ И РЕЛИГИЯ !
37
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ей катър пиши с малки букви
36
2
 
11
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН до 49 преди 12 години
Кой ти дава правото да ме обиждаш на евреин ? Че те ЕВРЕИИТЕ им създадоха измислената *** държава ! И да ми казваш че албанците на били *** карабини ? Веднага се сещам за Енвер Ходжа който управлява Албания близо 40 години, и се опитва да премахне ИСЛЯМСКИЯ ФАНАТИЗЪМ !
35
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Македонците са наши братя. Ще ги изоставим ли?
34
4
 
13
 
! Отговори
ДРЪН ДРЪН до 48 преди 12 години
Каза ли нещо ? Тези *** карабани нямат нищо общо със европа камо ли със Гърция. Да си одят във Анадола където им е мястото. Племе което живее по правилата от 17 век няма място във Европа.
33
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тука бъка от провокатори "Член на БСП", ти си толкова член на тази партия, колкото аз - на перонистката. Стига тъпни! И Панаидиотис Петрис не е грък, а тъпо ко.... Стига!!
32
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам кой крив , кой прав ама тази ужасна новина е факт . Факт е че и футболното им първенство е спряно , заради етническа нетърпимост . Факт е че преброяването 2011 беше прекратено . Факт е че македония е пред гражданска война ! Факт !
31
5
 
23
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 12 години
До 41Освен шиптърите няма кой друг да организира подобна трагедия.Тези са потомствени ПРЕСТЪПНИЦИ !
30
26
 
1
 
! Отговори
ПАНАИОТИС ПЕТРИС преди 12 години
АЛБАНЦИТЕ СА ВИД ГЪРЦИ--ТЕ СА НАШИ ПРИЯТЕЛИ..АЛБАНЕЦА Е ДОБЪР ЧОВЕК.ФИРОМ Е НАША ЗЕМЯ--ЕЛЛИНСКА
29
4
 
5
 
! Отговори
до 39 Истината преди 12 години
Всичко хубаво, но какво общо имат албанците със статията?(шиптър=албанец)
28
7
 
12
 
! Отговори
варненец do 39 преди 12 години
А нима измислената държавица македония няма лоби в САЩ ? Именно Америка ги защитава в смешната им теория за античния македонизъм в ущърб на Гърция и България ! И им дава заем / световната банка/ да си строят тия смешни триумфални арки и статуи !
27
5
 
24
 
! Отговори
Истината преди 12 години
Всеки шиптър е потенциален талибанин..Тази престъпна прослойка, обаче е със едно от най силните лобита в конгреса на САЩ !А и на малките деца е ясно, че за да имаш ЛОБИ трябва да си плащаш и то солидно !!!А парите идват единствено от ОРГАНИЗИРАНАТА ШИПТЪРСКА ПРЕСТЪПНОСТ !!!Толкова им е силно лобито, че дори им създадоха измислена държава !!!
26
0
 
33
 
! Отговори
Безработен преди 12 години
Абе драскачи , какво сте записали тук фермани с глупости !!! Никой не заслужава да умре по този начин !!! Жалка сбирщина без образование и лична култура , без морал , скруполи , навици и уважение !!! Гнус ме е от това НОВО ОБЩЕСТВО !!! Сами ще си гниете в мислите ви без да видите светлина дълго време !!! Делете се на цвят и партии и на мирис ако щете !!! Да почиват в мир децата !!!
25
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В черни държавици като сомалия всеки ден стават десетки убийства , сутрин по пътищата има части от трупове разнасяни от кучетата и никой не иска оставки. В *** македония гръмнат няколко *** (шиптъра) и надават вой до небесата.
24
1
 
22
 
! Отговори
ей 32 преди 12 години
в сащ ги хващат и ги осъждат на 5 смъртни и 10 доживотни, тук им оправят зъбите и им мерят кръвното...
23
4
 
10
 
! Отговори
Ясно е преди 12 години
Шиптъри.....
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дреме ми на фара да викат хунзите и бог македон
21
1
 
21
 
! Отговори
Нямам нищо против преди 12 години
никой народ като цяло. Конфликтите и страстите покрай тях винаги са били провокирани, за да обслужват нечии интереси.Но една част от албанците наистина живеят все още по нормите на Средновековието. На какво прилича това - хиляди мъже да не смеят да излязат от дома си заради кръвно отмъщение? Това мъж ли е или баба-кадъна? Толкова много албанци се издържат от наркотрафик и сводничество, за хвалба ли е това? Нужна им е коренна промяна, но това става с разум, а не с лозунги и безмислен бабаитлък.
20
1
 
7
 
! Отговори
БГ Съдия преди 12 години
Гледат те в очите и ти мутреят бе чуйек.