Българка беше открита мъртва в Струга

Жената е намерена в апартамента, в който отседнала
Обновена: 11 авг 2013 17:14 | 11 авг 2013 09:36,
35
Българка беше открита мъртва в Струга
Нашенката била в Струга като турист. Снимка: архив Булфото

Българска туристка е била открита мъртва снощи в Струга, съобщава македонският вестник „Република”. По неофициална информация на Press24 жената е на възраст между 50 и 60 години.

Тялото на жената е открито от собственика на апартамента, в който тя е пребивавала. По първоначална и неофициална информация по трупа няма следи от насилие.

Все още няма официална информация от полицията. Според македонските медии най-вероятно днес ще бъде извършена аутопсия, за да се разберат причините за смъртта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
12
 
! Отговори
? преди 10 години
И?Никаква новина не е това. Като не се знае причината е най- вероятно да се предположи заболяване- инфаркт, инсулт и т.н, а това става навсякъде.
2
17
 
48
 
! Отговори
кинолог преди 10 години
До bоicho.boichev.7Вярно е това. Тези от сегашната клика са не калинки като гербаджиите, а ТОРНИ БРЪМБАРИ. Колко *** трябва да си, за да сложиш моряк начело на МВР. Некомпетентни и крадливи ***, начело с пуделчето на каишка Орешко. А че престъпленията се увеличиха в пъти при сегашната диктаторска клика е видно и с просто око. Цветанов може да беше всякакъв, но престъпниците трепереха от него, а сега са в свои води и не им пука.
1
2
 
10
 
! Отговори
:) преди 10 години
mnogo lo6o