Медицинска сестра отиде на работа с кралски питон

Не е ясно дали змията е напуснала болницата в Загреб
Обновена: 7 юли 2014 11:30 | 7 юли 2014 11:30, Елка Василева
11
Медицинска сестра отиде на работа с кралски питон
Снимка: архив, Reuters

Кралски питон предизвика истинска паника в болница в Загреб през нощта срещу петък, появявайки се в един от кабинетите.

До момента все още няма отговор на въпроса дали змията е напуснала Клиничния болничен център Дубрава. Невероятният случай беше потвърден от медицинския персонал в болницата, управителя Марко Банич, както и от полицията в хърватската столица, пише „Ютарни лист“.

Всичко започнало в четвъртък около 23 часа, когато в болницата дошла една от медицинските сестри с дървена кошница в ръка. Тя безпрепятствено минала през портала и отишла при колегите си. Там жената повдигнала капака на кошницата и друга медицинска сестра била ужасена, виждайки там навития на кълбо кралски питон.

Цялата разтреперана, тя изтичала от стаята и започнала да вика из болницата за помощ.

От този момент обаче се губят следите на медицинската сестра, която донесла змията в болницата, така че и до момента не е ясно дали влечугото е напуснало сградата с жената, или продължава да се лута из коридорите.

„Колежката изчезна изведнъж. Представете си чувството да сте дежурни нощна смяна, когато в болницата няма никого освен няколко лекари, сестри и пациенти, а през главата ви минават мисли как тук някъде може би се крие змията. Страхът е може би неоправдан, но няма да е лошо да дойдат специализирани служби да проверят цялата болница“, казаха лекари от Дубрава.

Шокираните работещи в болницата се опасяват, че питонът може би се скрие във вентилацията.

От полицията потвърдиха, че е получен сигнал, но когато отишли на оглед, жената и змията вече ги нямало.

Управителят на болницата Марко Банич потвърди, че медицинската сестра, донесла змията, ще бъде наказана. В момента тя е в болнични. Според служители от болницата  във въпросната вечер тя се била скарала с приятеля си и по причини, известни само на нея, дошла в болницата със змията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
14
 
! Отговори
Продълж. на 10 преди 9 години
Когато минавахме по коридорчето, чувахме как змията шумоли вътре в сандъка. При тази жена идваха нейни гаджета с мерцедеси, включително и дипломатически. Нямахме все още достатъчно акъл, за да преценим много от нещата, които се виждаха и чуваха там.После събориха тези сгради и други около тях, за да направят там голям лъскав хотел, който сега се нарича "Принцес",по-рано имаше друго име.
9
1
 
14
 
! Отговори
Спомен отпреди 40г. преди 9 години
В една от улички южно от Центр.гара в Сф, в един двор, имаше 2 сгради.По-голямата беше жилищна. Другата, едноетажна, се състоеше от няколко стаи,ползвани от живущите в голямата сграда - даваха тези стаички под наем.Едно от семействата имаше син-тийнейджър от нашата тогавашна компания и в тяхната стая в малката сграда правехме купони.Друга от стаите беше наета от танцьорка,която през лятото играеше в "*** табор" на Златни пясъци, а зиме - в соф.барове.В един плетен сандък си държеше питона.
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
spokoino be ... te i pitonite hvashtat karleji i gi qdat hishni mravki .... ot kadeto minat treva ne nikne tiq starsheli ... hich ne obicham kombinaciqta veshteri + nasekomi s anteni ......
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква е тая новина. Аз в работата колко змии си имам :) Колежките не спират да съскат по цул ден. Не знам как съм оцелял :)
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми скарала се с гаджето си, изгонила го, има нощна смяна, а вкъщи няма кой да храни питоня! Кво па толко, Шерлок Холмс ли трябва да си?
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А публикуваната снимка дори не е на кралски питон. Колко трудно беше на авторчето да гугълне като хората? Новинарство на високо ниво!Една мистериозна жена донесла почти толкова мистериозна змия в болница. След въпросната доставка, жената се изпарила яко дим, а змията продължава и до ден днешен да тероризира болничния персонал със зловонната си аура!Кой ви дава да пишете такива статии бе!? О.О
4
2
 
22
 
! Отговори
светнат преди 9 години
"Според служители от болницата във въпросната вечер тя се била скарала с приятеля си и по причини, известни само на нея, дошла в болницата със змията." Ми като е нямала друг "питон" за забавление, си е донесла истински.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tova fantastichen film na ujasite li e? Tazi med. sestra ne e padnala ot nebeto. Vinagi mogat da ia nameriat. zadarjat i razpitat i ako e prevartiala ili psihiasala 1. da ia osvobodiat ot rabota. Dobre che ne e izkarala kalashnikov da strelia.
2
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Цялата разтреперана, тя изтичала от стаята и започнала да вика из болницата за помощ."*** в изобилие. Това е истински пример за липса на мисъл у хората. Възпитаваме се от малки, че змиите, видиш ли, са много опасни животни. Научаваме се един друг да се страхуваме от нещо, което не сме виждали дори и когато се сблъскаме с него не се питаме "Абе всъщност аз има ли от какво да се страхувам сега?" Питон, който е достатъчно малък за да се носи в кошница е прекалено малък за да е опасен.
1
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия хора направо изпушиха вече--------накъде отива тоя свят........