Цеца скочи заради Аркан: Моят Желко не е направил това!

Певицата реагира на обвиненията на босненка, че Аркан я е измъчвал
Обновена: 20 ное 2014 14:09 | 20 ное 2014 11:58, Елка Василева
81
Цеца скочи заради Аркан: Моят Желко не е направил това!
Желко Ражнатович и Светлана Ражнатович. Снимка: архив, Reuters

Светлана Ражнатович - вдовица на Желко Ражнатович-Аркан, заяви, че е отвратена от огромното количество „гнусни и брутални лъжи“ за него, които не стават „дори за третокласен филм“. Тя каза това, след като босненски медии публикуваха изповедта на босненката М. М. /42 г./ от Биелина, която разказа как през 1992 г. е била робиня на Аркан. Жената описа с подробности зверските мъчения, на които била подложена по време на пленничеството си.

Още по темата

Според вдовицата на Аркан зад всичко това стои голямата пропаганда, която от години се води срещу сръбската държава и сръбския народ, пише сръбският вестник „Ало“.

„Отвратена съм от количеството гнусни и брутални лъжи, които бяха изречени и които са толкова блудкави, че не могат да бъдат използвани дори за сценарий за третокласен филм. Очевидно е, че зад всичко това стои пропагандата срещу Сърбия“, каза за изданието Цеца Ражнатович.

„Ако тази жена е преживяла нещо от това, нека се установи кой е виновен и нека той да отговаря за това, но моят Желко не е направил това“, добави Цеца.

Според нея мнозина могат да потвърдят, че в Сараево Аркан не е останал повече от три дни, така че твърденията на М.М. не могат да бъдат верни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
3
 
! Отговори
ЖЕЛИО преди 9 години
До АнонименНАПИШИ СИ ИМЕТО ***
34
11
 
27
 
! Отговори
ЖЕЛИО преди 9 години
Смешни сте защитавате сърбите които винаги са ни забивали нож в гърба научете историята и тогава се изказвайте .СРЪБЕ НА ВРЪБЕ
33
4
 
7
 
! Отговори
oценяване преди 9 години
45 В интерес на истината имали са доста голяма държава от края на 13 до към средата на 14 век, след смъртта на цар Стефан Душан Сърбия се разпада на няколко части и впоследствие пада под османска власт!
32
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В крайн а сметка виждам, че не знаете нито защо е създадена Югославия, с каква цел, дали е дългосрочен проект, не знаете кой е финанцирал този проект и с какви ресурси. Много хора си мислят, че това едва ли не са го направили тъпите сърби. Което въобще не е така. Сърбите постоянно се оплакват, че някой им взел теритоии. А те дори и това не заслужават. Понеже тези земи в много малък период са били техни. Голяма сръбска държава не е имало никога. А манията им да бъдат лидер в Югославия бе грешка.
31
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Замесена ли е некъде Джоли, работата мирише на психо!
30
16
 
24
 
! Отговори
бг преди 9 години
Еврейските *** Анджелина Джоли и Кристиана Анампур чекат с нетърпение такива откачени лъжливи небивалици.
29
2
 
9
 
! Отговори
Горан преди 9 години
Знам, ли? Никой не може да пита самият Ражнятович така ли е било, не е ли било така... Всичко може да е измислица, може и да не е...
28
14
 
11
 
! Отговори
до 30 преди 9 години
Хората в Югославия 50 години живяха като братя преди американците да дойдат насам....с този твой цитат....се представяш като обикновен лъжец.Братя- сърби-българи: албанци- сърби: хървати-сърби: мюсюлмани: сърби...айде стига де...съвсем ни взе за балъци!
27
33
 
36
 
! Отговори
ПК74-7.62х54 преди 9 години
Сърбите са мъжкари за разлика от нас българите. Те си защитаваха родината и бяха в пълното право да мачкат. А ние сме просто женски полови органи с меки китки. Само ревем по форумите, но утре като стъпят мюсюлмани на главата и ще пълним гащите защоте сме си такива. Голям сеир ще падне. Макс до 10 г. и ще сме много по зле от Сърбия преди 20 г.
26
11
 
45
 
! Отговори
бг преди 9 години
Когато бех емигрант в Австрия имаше една босненска муслемка от Биелина.Изключително подла,завистлива,лъжкиня и интригантка.И нейния по-млад брат беше същия *** като нея.
25
8
 
25
 
! Отговори
бг преди 9 години
Да си припомниме как се третират изнасилени муслемки в муслемските общества и веднага ще ни просветне че това абсолютна лъжа.
24
21
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз съм българин и живея в чужбина от 25 год и познавам стотици сърби ,,мога да кажа че сърбите са пичове и достойни хора , културата ни е почти индентична ,,,та те са ни като братя . Нато ги смаза за да може да ислямизира Европа
23
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
на чалгаджийки вера немам никаква
22
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Орбан прави сделки с Русия - санкции, майдан, Сърбия не иска да налага санкции на Русия - откровен натиск да ги почне или няма ЕС, босненка.Плевнелиев - "Русия е агресор" - къде е наградата, къде са фондовете?
21
6
 
3
 
! Отговори
до БЪНДИ преди 9 години
ТИ МАИ НЕ СЕ ЧУВАШ ...АМИ ХАМЕРИКАНЦИТЕ КОЛКО ИЗТРЕПВАТ ТАМ ... КАКВО ОЧАВАШ ДА ГИ ГАЛЯТ. ТАМ ВСЕКИ ДЕН СЕ УБИВАТ ХОРА . ВСЕ ЕДНО ДА ДОИДЕ НЯКОИ В НАШТА ДЪРЖАВА И ДАНИ ТРЕПЕ КАТО БЪЛХИ, И НИЕ ЩЕ СЕ РАДВАМЕ СИГОРНО АПФФ. ЗА ТОЯ АРКАН ТОИ НЕ ПАДА ПО НИСКО ДОЛО..
20
10
 
19
 
! Отговори
до 25 преди 9 години
С какво сърбите са по-добри от нас? Преди да се разпадне Югославия бяха 1 сред необвързаните, 1 на Балканите, 1 по жизнен стандарт сред източните държави/ особено Словения/. А сега къде са? Дори и излаз на море нямат. И това като имаш предвид , че другите народи- босненци, макета, хървати , словенци...не искаха да се разпада Югославия--искаха просто малко повече самостоятелност. Та с какво са по-добри?
19
13
 
16
 
! Отговори
Перо преди 9 години
... от 24И тогава Втората Световна ще ни се види като игра на жмичка, а такива като Аркан ще ги търсим със свещ...!!!Помнете какво ви казвам! Скоро мюсюлманите в Европа ще ни подкарат към кланицата! И ще тръгне от Босна, Косово и Македония, за да избухне във Франция, Германия и Англия!
18
16
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ясно, Сърбия отказва да е жалък роб на САЩ и почват с пропагандата да чернят. Ще ми се нашия "народ" да беше като сърбите. Уви, ние нямаме нито народ нито култура. По цял свят ни мислят за , и сме най изпадналата държава в европа...
17
2
 
31
 
! Отговори
Перо преди 9 години
До всички сърбофоби и русофоби:Пичове, нито сърбите са цвете, нито руснаците! Нито ние! Нито англосаксонците или галите - всички са си показали рогцата! Обаче никой не може да се мери с това, което тепърва ще ни покажат, а и вече показват мюсулманските завоеватели! Докато меките китки в Европа помагаха на горките мюсулмани в Босна, Косово и Макеедония, там се отгледаха ислямистки инкубатори, които сега пращат продукцията си в Сирия и Ирак, но САМО ЧАСТ!!! Останалите чакат по места знак!
16
2
 
7
 
! Отговори
Тито преди 9 години
До анонимника!Кой ни е покръствал и в какво е много дълга и сложна тема която не е възможно да ти обясня тук..Относно вторите ти питания си бил в доста дълго междучасие..може би по руски език или турски..нямам представа..Знам само че думите ми идват от сърцето ми а то никога не би ме излъгало и знам какво говоря!!Светослав Киевски да не е ***..???Наеми си учители но по истинската история на България а не от Кавказ или Истанбул..Някой ден може и да разбереш думите ми..