Цеца скочи заради Аркан: Моят Желко не е направил това!

Певицата реагира на обвиненията на босненка, че Аркан я е измъчвал
Обновена: 20 ное 2014 14:09 | 20 ное 2014 11:58, Елка Василева
81
Цеца скочи заради Аркан: Моят Желко не е направил това!
Желко Ражнатович и Светлана Ражнатович. Снимка: архив, Reuters

Светлана Ражнатович - вдовица на Желко Ражнатович-Аркан, заяви, че е отвратена от огромното количество „гнусни и брутални лъжи“ за него, които не стават „дори за третокласен филм“. Тя каза това, след като босненски медии публикуваха изповедта на босненката М. М. /42 г./ от Биелина, която разказа как през 1992 г. е била робиня на Аркан. Жената описа с подробности зверските мъчения, на които била подложена по време на пленничеството си.

Още по темата

Според вдовицата на Аркан зад всичко това стои голямата пропаганда, която от години се води срещу сръбската държава и сръбския народ, пише сръбският вестник „Ало“.

„Отвратена съм от количеството гнусни и брутални лъжи, които бяха изречени и които са толкова блудкави, че не могат да бъдат използвани дори за сценарий за третокласен филм. Очевидно е, че зад всичко това стои пропагандата срещу Сърбия“, каза за изданието Цеца Ражнатович.

„Ако тази жена е преживяла нещо от това, нека се установи кой е виновен и нека той да отговаря за това, но моят Желко не е направил това“, добави Цеца.

Според нея мнозина могат да потвърдят, че в Сараево Аркан не е останал повече от три дни, така че твърденията на М.М. не могат да бъдат верни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
3
 
! Отговори
Българин преди 9 години
До БъндиТи не си много умен
14
12
 
12
 
! Отговори
Р.Р. преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !С този аватар ти и червените бабички получавате масивен оргазъм.
13
11
 
43
 
! Отговори
Бънди преди 9 години
Аркан дали е виновен е късно да се каже. Не му ровете кокалите. Аз питам, до кога ще се обръща внимание само на престъпленията на сърбите и мюсюлманите ще се представят, като ангели? Цеца е права, това пропагада срещу Сърбия. А причините? Погледнето на изток.
12
13
 
16
 
! Отговори
Тито преди 9 години
Тази болест русофобската ли е русофилска ли е изяде главата на 4 поколения българи..Обрече ни на невиждана мизерия..Докога..!?!??Кога ще бъдат прогонени и разкрити агентите на КГБ в България?Кога Русия ще отговаря за зверствата извършени в България и за това че ползва нашата писменост вяра и територий..?Кога Турция ще отговаря за зверствата извършени срещу нашия народ?Москва и Турция стоят зад разделението и откъсването на Македония от България и зад всички злини..Не се напиха на кръв тия мръсни
11
8
 
10
 
! Отговори
tih velikan 681 преди 9 години
Tvoyat Jelko noseshe v djipa si vinagi pryasno otryazana myusyulmanska glava.A dali e vinoven. .kusno e...
10
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе, той твоя Желко беше ангелче направо ... нека си спомним всички от къде и заради кого започна войната в Югославия. Това Цецето е една супер нахална жена, която мисля че е крайно време да влезне в панделата и да излежи присъдите които и се полагат. Стига е харчила парите на Желко, спечелени със сума ти убийства, изнудвания, измами и кражби.
9
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Tazi "pravoslavna" Syrbiq vinagi e bila nai-jestokiqt vrag na Bylgariq sled Turciq. Taka 4e spokoino mojesh da zavresh pravoslavnite bratstva v kolhozniqt ti ruski z*dnik.
8
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТитоOtkoga puk BOSNA STANA SRUBSKA
7
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ""ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !""Виж сега, другарю, ... хубаво е че имаш възгледи, но твоите възгледи ПРОТИВОРЕЧАТ на възгледите на мнозинството ... тоест ТИ си малцинство (и слава богу) !И докато си малцинство - ще мълчиш, ще Пърдиш под юргана и ще гледаш съветска телевизия
6
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A KOYA PUK E TAYA MAY E PADNALA OT NEBETO A ZA 250 HILQDI IZBITI MUSULMANI V BOSNA SIGURNO NE ZNAE
5
31
 
44
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Искаха да смажат и унищожат православна Сърбия, но не успяха.Явно циганизирането и ислямизирането на света няма да обхване всички. Ще има и бели държави като Русия и Сърбия !Към кои ще принадлежи обаче България ? ....
4
15
 
33
 
! Отговори
Елемаг преди 9 години
Без да намесвам политиката да се замислим.Да имаш жена като Цеца пък да спиш с друга,то съшито с бели конци бре :)А иначе сърбите са си долно племе,но това е друга тема.Чакай ме ти да изневерявам на Цеца :)
3
34
 
29
 
! Отговори
Путин преди 9 години
За Всичко ще си платите гадни сърби. Толкова грехове имате, че бял ден няма да видите.
2
15
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е как, тоя Аркан е бил голям миротворец и чист като сълза. Сигурно и затова са го разстреляли като куче.
1
7
 
35
 
! Отговори
читател преди 9 години
Аркан беше ангел... англе на смъртта