Туристите в Гърция да носят пари в брой

ЕЦБ: Гръцките банки може да останат затворени в понеделник
19 юни 2015 15:17, Елка Василева
25
Туристите в Гърция да носят пари в брой
Снимка: архив, Reuters

Европейската централна банка (ЕЦБ) не е сигурна дали няма да се наложи гръцките банки да останат затворени идния понеделник, предаде ТАСС, цитирайки британския в. "Таймс".

Още по темата

Гръцките финансови институции могат да бъдат принудени да прибегнат до такава мярка след безрезултатната среща на Еврогрупата вчера и тегленето на големи суми от гръцките вложители, посочва изданието. Това е посочил по време на преговорите при закрити врата представител на ЕЦБ.

"На туристите, насочили се към Гърция, се препоръчва да имат у себе си пари в брой в случай на извънредни обстоятелства", отбелязва "Таймс".
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: Гърциябанки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
5
 
! Отговори
Зорбас преди 8 години
Чадър + два шезлонга тук на плажа на халкидики струва 6Е. В тези 6Е е включена консумация за 6Е от бара, т.е чадъра е безплатен. От бара за тази цена може да се консумира 1 еспресо + натурален сок 330мл. + минерална вода 250мл. Найс а? Разбира се за ол инклузив пакетите чадърите са безплатни. По пясъка липсват кофички, бъркалки и фасове и всички са усмихнати.
16
2
 
5
 
! Отговори
:-) преди 8 години
Миналата година беше сеира с големите талони... Тая година пък пари кеш... Хайде стига вече - господа български хотелиери, вашите бардаци са празни не заради съседните страни, а заради вас самите. Утре заминавам само с картата си, а можеше да я ползвам тук...
15
2
 
4
 
! Отговори
Маляка преди 8 години
Не само кеш ами и домашна ракия,тяхното ципураки е добрао ама малко слабо за нас. Инче сувлакята са си ОК.Мезето е добро,и винаги те посрещат с усмивка по приятелски,независимо какво си поръчваш.
14
2
 
15
 
! Отговори
Men преди 8 години
Ще си носим кеш и с кеф ще им го дадем - кристална вода, добро обслужване и вкусна храна, цените са горе-долу като тук.
13
8
 
10
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 8 години
ТРАКИЙЦИТЕ СА СВЕТЛИ ХОРА ЗА РАЗЛИКА ОТ ГЪРЧОЛЯТА КОИТО СА С ЕТИОПСКО-ЕРИТРЕЙСКИ ПРОИЗХОД
12
3
 
8
 
! Отговори
ЕТИОП преди 8 години
до ТРАКИЕЦ 15:Мургавец, мамка ти в хоризонтално зове Ала, Алаа, Алааа.
11
3
 
9
 
! Отговори
Нане преди 8 години
Сига ние ще станем най древните, нали *** ТРАКИЕЦ?
10
16
 
11
 
! Отговори
ТРАКИЕЦ преди 8 години
ГЪРЦИТЕ ГИ ЗОВЕ МАЙКА ЕТИОПИЯ ХАХАХ ТАМ ИМ Е МЯСТОТО
9
6
 
12
 
! Отговори
HOHOH преди 8 години
До Китееееееееееен !!Само още 1.5 месеца, до едно седмичното разтройство и после 2 дни плаж и къпане във вода с 2м мазен слой отгоре :)
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе теглете кредити от гръцките банки у нас и се нема да се плашите
7
4
 
19
 
! Отговори
Мен преди 8 години
До ХризантемаЗа да могат да се къпят във собствените си ли? Или мутрафон -хотелиер да ги настани в долнопробния им хотел. И после да се окаже, че чадър на плажа е 30лв. Да хванат разтройство и да си изкарат почивката в прекрасна бг болница? Да продължавам ли?
6
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТЯ БЪЛГАРИЯ СТРЕМГЛАВО ВЪРВИ ПО ПЪТЯ НА ГЪРЦИЯ.ДАЖЕ МЕ СЪМНЯВА ЧЕ ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ДЕ ФАКТО Е ФАЛИРАЛА АМА ОНИЯ ТЪРТЕИ НЕ ПРИЗНАВАТ.ПОНЕ ГЪРЦИТЕ НАКОЛКО ДЕСЕТИЛЕТИЯ СИ ПОЖИВЯХА ЦАРСКИ..АМА НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ГО ДОЖИВЕЕМ!
5
9
 
26
 
! Отговори
ами преди 8 години
Гърците ще се оправят,няма да ги оставят/и те много добре знаят това и се възползват!Да му мислим ние....25 години....и няма край....
4
3
 
6
 
! Отговори
Грую преди 8 години
Добре бе, каква е тая новина, след като преди малко ЕСВ каза, че продължава с ELA за маляките?Явно ТАСС си действа по стар комунистически метод - дезинформация :)
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ плашете хората!!! Тази новина е от снощи.Днес беше официално опровергана...Не създавайте климат на напрежение и смут!....."На Шипка всичко е спокойно!"
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само с кеш не става там - требе и суха рана!
1
10
 
20
 
! Отговори
честит преди 8 години
хахахаха Сир-такис, кир-такис, ще ми ядеш ***-акис.... аре фалирайте, да се найучите на работа. Тея са бели бе... ем мързеливи, хем нагли. Айдееее.... търся си некой да ми оре нивата на село. Аре некой гръцки професор по антична история да идвааааааааа