Четирима българи жертва на катастрофа в Гърция

Ударили са се челно два наши автомобила
Обновена: 23 юни 2016 11:29 | 23 юни 2016 11:27, Елка Василева
15
Четирима българи жертва на катастрофа в Гърция
Снимка: архив, Булфото

Четирима мъже от България загинаха при челен сблъсък на две коли в Гърция на пътя Александруполис – Орменио.

Трима от загиналите са се возели в едната от колите. Те са от София.

Загинал е и 27-годишният водач на втората кола, също българин – от Хасково. Пътуващата с него 37-годишна жена е хоспитализирана в интензивното отделение на Дидомотиху. Тя е била оперирана.

Смята се, че жената е успяла да уведоми близките си по телефона, преди да постъпи в болница.

Две от жертвите на станалия вчера пътен инцидент са на по 58 години, а останалите двама – на 39 и 27 години.

Днес труповете на загиналите ще бъдат прехвърлени в болницата на Александруполис за съдебномедицинска експертиза. Все още не е ясна причината за катастрофата.

Уведомени са част от близките на загиналите. Според информация на "Български новини" и 5-мата са били туристи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Гърциякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Големи сте ***! По-добре не пишете нищо!
9
4
 
4
 
! Отговори
Georgi Georgiev преди 7 години
Здравейте господа , тъмни Балкански субекти. Вие се опитахте да ме убиете , използвайки МПС, поне в 4 ситуации, при последното ми посещение в скъпата ми Родина. Вие сте си родени Каруцари или поне притежавате манталитета на такива. Надявах се че с течение на времето самоубийците просто ще се самодовършaт, но уви, нови попълнения попълват редовете. Предполагам че трагедията по Българските пътища така и няма да намалее с времето, единствено Чумата може да намали катастрофите, като изтреби населението.
8
2
 
7
 
! Отговори
От 8 преди 7 години
Поправка - не 1978, а 1878 година.През 1878 година заради руско-турската война, населението на София намалява почти наполовина и става 11694 човека
7
1
 
12
 
! Отговори
До 7 Men преди 7 години
Що се правите на улави?!През 1878 година София е един от най-големите български градове. През 1978 година заради руско-турската война, населението на София намалява почти наполовина и става 11694 човека. Най-голям град през 1880 година е Русе с 26163 човека население, а София тогава е 5-та с 20856 човека население. Кореняк софиянец, в този смисъл е също толкова вярно, колкото кореняк за всеки един по-голям български град сега. Ясно е, че омразата на селяните към София не води до нищо хубаво.
6
5
 
14
 
! Отговори
Men преди 7 години
До АнонименАбсолютно си прав, жителите на София тогава са били малко на 10 000 човека, София е била едно кално село без интелигенция, така че аз лично ако съм на твое място хич не бих се гордя със факта, че съм кореняк софиянец. Градовете, в които по това време е била съсредоточена интелигенцията са Копривщица, Преслав, Карлово Калофер, Пловдив, не случайно Софийския Университете а направен от карловци.
5
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стават и такива работи за съжаление. Все пак е учудващо - българите извън България стриктно спазват правилата, защото знаят че съответния КАТ не си поплюва и не спи, както прави българския КАТ и затова в България никой не спазва правилата.
4
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
личи си ,че сме калпави шофюри..и в гърция се намерихме
3
5
 
30
 
! Отговори
УЖАС преди 7 години
България държи първото място в света по смъртност сред 230 държави при положение, че при нас няма нито война, нито епидемии, нито големи бедствия ,отчете академик Петър Иванов, директор на Демографския институт. Най-шокиращото е, че в в сайта на ЦРУ България по смъртност е на трето място след Украйна и Лесото, а това всъщност не е вярно, каза акад. Иванов .Такова чудо е нямало и в Ленинград по време на блокадата", каза академикът. В други държави има семейно планиране
2
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 3. Новите софиянци ги правят тези работи. Ние кореняците сме останали малцинство. Когато Русия ни освобождава от турско иго в София кореняците софиянци са били под 20 000 човека. Това го знам от дядо ми на който баща му е кореняк софиянец. Така че кореняците софиянци сме на изчезване.
1
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ФАРОВЕТЕ работят еднакво ефективно от двете страни на ганицата.