Дядо Коледовци избиха 35-има в бар край Босфора

40 души са ранени и настанени в болници в мегаполиса
1 яну 2017 06:44,
81

Снимка: Reuters

Най-малко 35 души бяха убити в Истанбул, Турция, в неделя, когато двама въоръжени мъже, облечени като Дядо Коледа, нападнаха елитен нощен клуб, в който се бяха събрали граждани да посрещнат Нова година.

"40 души са настанени за болнично лечение", обясни валията на провинция Истанбул Васип Шахин. "Случилото се днес е терористична атака", добави той.

Администрацията на президента на Съединените американски щати Барак Обама осъди нападението и го определи като "ужасяващо".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
12
 
76
 
! Отговори
петьо еврей преди 7 години
Честно казано турците не са лоши хора но религията им е душманска ако бяха християни щаха да са една от най проспериращите наций и даржави но уви заразата ислам ги подкоси!
15
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГУРБЕТЧИЯА бе и ти разбрал-недоразбрал, и вече си мерудия на всяка манджа! Първо са убили полицая и охранителя на входа и след това щурмували заведението!
14
6
 
61
 
! Отговори
Една от Видин преди 7 години
Не забравяйте една житейска теорема: Не всички мюсюлмани са терористи, но ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ СА МЮСЮЛМАНИ!
13
6
 
36
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
Ердоган е като всички диктатори по света , ако беше сдал власта преди 3-4 години щяха да му разкрият далаверите и да спрат помощите за ИДИЛ и други главорези. А той реши че подклаждайки войните в Ирак и Сирия ще му помогне да анексира безплатно територии и така хем да прибира пари от оръжие и петрол , хем в Турция да го боготворят защото ги въздига в нова империя
12
24
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Булгааааар булгааааар ... надявам се един ден някой да намери начин да превърне злобата в използваема енергия! Тогава всеки българин ще блести като свръхнова в нощното небе!
11
20
 
48
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
И като си помисля, че евроатлантиците напираха да вкарат Турция в ЕС !Представяте ли си, че тези атентати щяха да се случват и у нас, ако Турция беше вече член на ЕС, а гражданите и пътуваха безвизово ! Ужас !Затова не вярвайте на скъпоплатените сатанински телевизии като НОВА и БиТиВи, когато наричат националистите и русофилите "популисти".Не, не сме "популисти", а сме реалисти и виждаме по-трезво опасностите, отколкото толерастите.
10
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Убийството прилича на тези които се извършват в САЩ. Така, че натам трябва да се насочат. А причината? Близките отношения между Ердоган и Путин.
9
17
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалки сте... Умират невинни хора, а вие се радвате. Разделяйте хората на добри и лоши, а не на други признаци. Дегредацията на нацията ни удари дъното. Това са живи хора, като нас... имат деца,родотели, семейства.
8
6
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човек трябва да е много много много изроден, за да тръгне да убива безразборно хора, които нито ги знае, нито ги познава! А тези, които се радват на това трябва да са стократно по-изродени и от убиеца на тези хора! Та, драги ми българи, да сте чули за поговорката, че мечката, която играе в съседния двор, може да дойде и във вашия?!
7
4
 
40
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
В Турция предстоят тежки години на разединение и вътрешни борби. Ердоган изглежда по-малкото зло от неизвестността при евентуалната му смяна.Противниците му обаче няма да се примирят и ще продължат да тресат Турция.Българите да не ходят в Турция !Опасно е и ще става все по-опасно през следващите години.
6
5
 
38
 
! Отговори
РВ преди 7 години
......честита ви нова година, дано не ви сполети тяхната участ. Бог да ги прости. Ужас.
5
7
 
13
 
! Отговори
Георги преди 7 години
И аз очаквах погроми в ЕС, явно полицията респектира. Да не повярва човек, но МВР заслужава адмирации.
4
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нищо добро няма до нас да съществува огромна държава и в нея да пламне гражданска война!
3
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е изключително неприятно и трагично. И типично грозни коментари тука. Да оставим Турция настрана, но не ви ли притеснява, че такива неща стават в съседна на нас държава? Почти ежедневно атентати, инсценирани преврати, убийство на дипломат.... Доста притеснително от българска гледна точка също.
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По сценарий касапницата наподобява онази от гей клуба във Флорида.Малко странно е да видиш Дядо Коледа в Новогодишната нощ.16 от жертвите са чужденци-RIP!
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според haberturk 39 са загиналите и 69 са ранените.