Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!

Русия се връща на Балканите, смята кандидатът за президент на Сърбия
15 мар 2017 11:38, Елка Василева
512
Шешел: Сърби, българи, македонци да се интегрираме с Русия!
Воислав Шешел. Снимка: архив, Reuters

Воислав Шешел, който е кандидат на Сръбската радикална партия за президент на Сърбия, заяви, че „Русия се връща на Балканите и никой не може да спре този процес“.

На предизборни срещи с граждани в Нишавски и Пиротски окръг Шешел оцени, че животът в Сърбия е станал непоносим и няма перспектива и надежда нещо да се промени към по-добро, предаде Б92.

Шешел каза, че икономическата ситуация в Сърбия ще се подобри, „едва когато се откажем от процеса на евроинтеграция и когато се обърнем към интеграция с Руската федерация, заедно с българите, македонците и гърците“.


512
Напиши коментар Коментари
350
6
 
11
 
! Отговори
борис преди 2 месеца
Някакви руско-сръбски тролове клеветят българите,че сме били славяни.Нищо подобно, това са пропагандни тези на обслужващия руските интереси панславизъм.Другата фалшива теза е че прабългарите са тюрки.Интересно е като са тюрки,какво са търсили още през V век в ордите на Атила,а знаем че тюрките са дошли от Азия след 10 век.
От 20 г. се правят генетични изследвания,категорично доказващи,че българите сме от европейско-средиземноморски произход-основно тракийски и прабългарски,съвсем малко византий
349
10
 
6
 
! Отговори
Учителя преди 2 месеца
Путин е "Бащата на всички народи", преди него беше Сталин. Така че, рано или късно всички държави ще се присъединят към "Матушка Русия"
348
7
 
16
 
! Отговори
... преди 2 месеца
Това е като статия от НЕНОВИНИТЕ, стига с тия глупости, България 2 пъти с Русия 2 пъти мизерия, айде стига ни. 3-ти път не искаме. Който е решил да ходи с Русия да ходи, ама да не ни намесват и нас. Тя Русия себе си не може да оправи.
347
4
 
12
 
! Отговори
БУДИСТ преди 2 месеца
АЗ ИСКАМ ДА СЕ ИНТЕГРИРАМ С ТАЙЛАНД И МИАНМАР ПОНЕЖЕ СЪМ БУДИСТ И МИ ХАРЕСВАТ ЖЕНИТЕ ТАМ!!!!!!
346
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Който иска да се интегрира с руснаците, прав му път! Да хваща влака за Сибир и да не се връща. Нормалните хора НЕ ЖЕЛАЯТ да имат нищо общо с алкохолизираните руски прасета.
345
11
 
10
 
! Отговори
Стамат преди 2 месеца
Друг път няма!
344
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не те ли е срам да лъжещ´цяла България с FACE NEWS
343
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Почвам да си мисля че всички коменатари тука са на колегите на Госпопжата с статията а не на българския гражданин който решил нещо да напише тука
342
1
 
5
 
! Отговори
форум преди 2 месеца
До до всички 367 тука

сигурно копи от газета.ру или утрински весник е останалото, но няма значение и без това тука четем само заглавията на свободните съчинения
341
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 337 Не е вярно сърбите, няма да се събират под една слива.
Истината е ,че дървото е круша и ще бъдат толкова малко,че ще има място и за други.
А ,ако сме сериозни предсказанието е за гр.Крушевац,където ще бъде коронясан последният сръбски крал,след което ще започне въстановяването на Сърбия.
340
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма така статия на немски , аре стига с това прецакване със сглобени Новини
339
4
 
10
 
! Отговори
Нов съм преди 2 месеца
Нещо не мога да разбера коментиращите наоколо. едните хвалят едновременно социализма и Русия, а другите едновременно ЕС и капитализма. Вие с всичкия ли сте?
Че в Русия е див капитализъм в момента, а ЕС си е чиста социалистическа утопия.
338
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Някой сигурен ли е че в Шпигел пише точно това което е написала тая горе на снимката
337
15
 
9
 
! Отговори
Обединени Патриоти преди 2 месеца
Най-после един истински балкански славянин, който ни казва истината в очите. Ние балкансите славяни всички сме един народ и всички сме завинаги длъжници на по-добрите славяни от нас - Русия. Историята на балканските славяни почва с Русия, всички успехи на балнаксните славяни произлизат от руските. Ние не сме толкова умни и велики колкото Русия, затова трябва безпрекословно да следваме Русия. Вън ЕС и НАТО от България. Гласувайте за БСП или Патриотите
336
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
FACE NEWS
335
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Госпожа Журналистката дайте моля линк на немски да прочетем че не немарихме тази статия а нещо съвсем друго
334
4
 
6
 
! Отговори
до всички 367 тука преди 2 месеца
Абе да ви питам всички тука 367 коментара , някой от вас разбира ли немски щото в Щпигел не съществува такава статия , Темата е съмсем друга , няма нищо общо с България
333
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
заедно с гърците в Руската федерация...
той братчед му Сириза се засили по едно време да интегрира гърците за руснаци като партизаните 45та, но след изборите пак избегаха нещо по тъча, може би следващия път, ако фрау Меркел не отпусне каиша. да ги изчакаме.
332
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 366 Шешел действително в срещите си с избирателите в източна Сърбия е развил тази ,,програма,,снимката може и да не е от тези срещи.
331
2
 
10
 
! Отговори
толерантен преди 2 месеца
Единственото, което може да ни спаси от хибридния геноцид, на който сме подложени.