Гърция връща учениците в клас от 8 януари

Ако това стане факт, ще важи за всички класове
26 дек 2020 23:30, Красимир Ангелов
27
Гърция връща учениците в клас от 8 януари
Снимка: БГНЕС

Гръцкият правителствен говорител Стелиос Пецас заяви, че е възможно училищата в страната да отворят отново на 8 януари, съобщава в. "Катимерини", цитиран от БТА.

Отварянето на училищата е "приоритет" на правителството, подчерта Пецас в телевизионно участие. Той добави, че когато училищата отворят отново, това ще бъде за всички класове, а не само за началния курс.

Заместник-министърът на развитието Никос Папатанасис от своя страна заяви, че решението дали ще бъдат отворени магазините ще бъде взето два-три дни преди 7 януари, когато официално завършва въведеният през ноември локдаун.

Според последни данни в южната ни съседка са регистрирани 617 нови случая на коронавирус и 50 смъртни случая в рамките на 24 часа. Общият брой на потвърдените случаи е 134 852, а жертвите са 4507.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
18
 
7
 
! Отговори
Мдааа преди 3 години
Явно им е малко на малаките не са изпълнили нормите за трупове!! Да отворят и ресторантите и във средата на февруари ща бъдат номер едно във черната статистика!!!Във дъното на всички трагедий във чавешката история стоят злобни и прости хора!!!!
3
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Гърция да, но у нас не.България има нужда от неграмотни *** бачкатори - бармани, сервитьорки, бензинджии, общи работници...Само нямаме нужда от лекари, инженери, архитекти, химици, физици...За чий са ни?!
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Деебилно изказване на уплашен до смъъърт безмозъчен послушко. Какво искаше да кажеш, аджеба, че никой не схвана овчата ти мисъл.
1
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано не ги налазят новите щамове от Великобритания! За новите щамове научните публикации съобщават, че децата се заразяват в пъти по-бързо и мутантите се предават по-лесно при деца до 14г. Също съобщават, че при децата, които са безсимптомни имало поражения на съдовете. Нямам понятие каква е средната възраст на учителите в Гърция. За България в НСИ има данни, че около 40% са в предпенсионна възраст до 4 години. В Гърция вероятно има по-млади учители.