Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

В скеч македонка се страхува, че ще я чипират и ще се събуди като българка
19 яну 2021 17:00, Нели Христова
270
Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

От добра воля премиерът Бойко Борисов реши да предостави част от ваксините, които България е поръчала, на част от държавите в Западните Балкани, включително и Северна Македония. Но в съседката ни решиха да се пошегуват и с това. След като комедийното предаване "Зевзекмания" направи скеч, в който се горят български паспорти, а героят заявява: "Откакто се появи проблемът със София, искам да са откажа от българския си паспорт и никога повече да не видя българин!", сега шоуто се подигра с ваксините, които ще дарим на Северна Македония.

Още по темата
В уж репортаж със случаен минувач на улицата, жена заявява, че "няма да се ваксинира с българска ваксина", а уж репортерът просто иска да знае какво мисли тя за новите кадрови решения в кабинета.

"Няма да се ваксинирам с българска ваксина! Тия ни се правиха на братя, на приятели, почнаха да ни продават цигари, ама не. Да умирам, няма да се ваксинирам с българска ваксина!", казва жената.

След това добавя: "Слушай, знаеш ли какво четох из вестниците? Че Сърбия и Хърватска започват да се ваксинират сега, а ние чак до март ще чакаме! А и от къде да знам, като ме ваксинират с тия български ваксини, дали няма да ми сложат някой чип и утре да се събудя и да се мисля за българка. Абе няма шанс да се вакснирам с българска ваксина. Няма шанс!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
180
1
 
39
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Скъпи македонски братя и сестри!Бих искал да ви препоръчам преди всичко да ваксинирате мозъците си. Там ви е проблема. Ние само не обичаме крадците на минало, на история, на личности и т.н. А вие сте по нагли и крадливи от нашите роми. Е, писна ни ! Баста, няма да стане. Нито преди, нито след изборите...
179
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо не разбрах. До колкото си спомням само шиптерите си всимали бъгарски паспорти. Македонците к'во горят тогава?
178
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако беше шега, щеше да е смешна!
177
0
 
36
 
! Отговори
Българи преди 3 години
Ти си българка!!! Просто ще се събудиш:)))
176
0
 
38
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
До Маке...Не ядем доматите с колците,знаем че това е скеч,ама толкова плюнки изсипахте върху нас че вече се ядосваме и от шегите ви...
175
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бе,кифло,ваксината е американска,ще се събудиш американка.
174
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкоз и е акъла.А иначе да пита дедо си кога е създадена македонската държава и какви са били родителите и преди това.
173
2
 
37
 
! Отговори
тя преди 3 години
Докога ще ухажваме тия неблагодарници ? А са прости ,та прости !
172
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това хумористично предаване , защо отклонявате вниманието от истинските проблеми между страните ни ?
171
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези статии всеки ден за уж анти-български предавания (всъщност скечове в някакво комедийно предаване) ми приличат на опит за отвличане на вниманието и помпане на рейтинга на патриотите, че доста закъсаха горките и може и парламент да не видят повечеИначе другата (по-младата) артистка бих я ваксинирал лично :D
170
4
 
1
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: 190Може, сигурно. Просто изглежда като луда, държи се като луда.До: ВеселинСигурно е забавно. Гледах друго такова шоу - "Празни муабети".Много е забавно.
169
6
 
0
 
! Отговори
A преди 3 години
И кой *** от София измисли тая глупост?
168
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българинТова е счек, а жената е артистка а не луда :) Това е и шегата, че те ги питат едно а въображаемите интервюирани (всърщост артисти) отгодварят съвсем друго.
167
4
 
24
 
! Отговори
Веселин преди 3 години
Гледам ги редовно Зевзекмания. Шегата им не е насочена срещу нас, а към македонците. Шегуват се с комплексите на обикновения македонец към България и българите. Доста често включват шеги където се споменава България или дори участва въображаем българин (един от артистите говори много чисто български) но никога не са били злонамерени. Доста забавни са.
166
7
 
6
 
! Отговори
българин преди 3 години
Честно казано, като гледах видеото не можах да разбера много какво я пита репортерът.Не може ли субтитри на български да сложите поне?Питам сериозно, защото наистина не му разбрах въпросите на човека с микрофона, нещо за правителството, за министрите и дотам. Какво точно пита някой ако е разбрал ще каже ли?Иначе жената я разбрах за българските ваксини, това всичко го разбрах. Малко луда ми изглежда - той я пита нещо съвсем друго, не за ваксини.
165
2
 
5
 
! Отговори
СМЕХ преди 3 години
Албанският премиер Еди Рама заяви, че Македония още не е започнала ваксинация. Трябваше да започне, но не започна и не е виновна Македония. "България е обещала да им даде 100 ваксини, но все още не им е дала, защото ако го направи, те ще ги използват." 100 ваксини, 100 !!!Мислех, че с повече, от 100 ваксини само 50 могат да бъдат ваксинирани
164
7
 
8
 
! Отговори
тъй,тъй преди 3 години
До БатеА да си чувал, че под формата на майтап неудобната истина се казва най-лесно?
163
16
 
14
 
! Отговори
Изненадан преди 3 години
Борисов се е самозабравил.Раздава пари и ваксини все едно ги вади от своя джоб.Ето така правеха и комунистете едно време раздаваха на африканските държави народни пари а за Българите каквото остане.
162
6
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СЕГА ЦЯЛА МАКЕДОНИЯ ЗНАЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМ Е ДАЛА ВАКСИНИТЕ И ГИ Е ИЗТРОВИЛА С ТЯХ!!! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ОТРОВА ИЛИ НЕ ЗА ВСИЧКО СТАНАЛО ЩЕ НИ ОБВИНЯВАТ НАС!!!!А БОРИСОВ Е ОЩЕ ЖИВ!!!
161
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според Заев България ще е приятелска, ама след изборите...вронг, след тях още по-крути мерки срещу македонизма ще има.