Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

В скеч македонка се страхува, че ще я чипират и ще се събуди като българка
19 яну 2021 17:00, Нели Христова
270
Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

От добра воля премиерът Бойко Борисов реши да предостави част от ваксините, които България е поръчала, на част от държавите в Западните Балкани, включително и Северна Македония. Но в съседката ни решиха да се пошегуват и с това. След като комедийното предаване "Зевзекмания" направи скеч, в който се горят български паспорти, а героят заявява: "Откакто се появи проблемът със София, искам да са откажа от българския си паспорт и никога повече да не видя българин!", сега шоуто се подигра с ваксините, които ще дарим на Северна Македония.

Още по темата
В уж репортаж със случаен минувач на улицата, жена заявява, че "няма да се ваксинира с българска ваксина", а уж репортерът просто иска да знае какво мисли тя за новите кадрови решения в кабинета.

"Няма да се ваксинирам с българска ваксина! Тия ни се правиха на братя, на приятели, почнаха да ни продават цигари, ама не. Да умирам, няма да се ваксинирам с българска ваксина!", казва жената.

След това добавя: "Слушай, знаеш ли какво четох из вестниците? Че Сърбия и Хърватска започват да се ваксинират сега, а ние чак до март ще чакаме! А и от къде да знам, като ме ваксинират с тия български ваксини, дали няма да ми сложат някой чип и утре да се събудя и да се мисля за българка. Абе няма шанс да се вакснирам с българска ваксина. Няма шанс!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
5
 
28
 
! Отговори
От торбата с лафове преди 3 години
Какво става като се изкъпе мръсен македонец ?Чист българин !
99
9
 
11
 
! Отговори
Само уточнение преди 3 години
Ние все още не сме им дарили ваксина. Иначе от цялото видео може да се разбере ако имате малко мозък с малко сиво вещество, че с този спор властите на двете държави отклоняват внимание от реалните проблеми.Не знам кой го е казал,но май всички си заслужават управлението в собствената държава. България има много по-сериозни проблеми от историята в Македония,както и те в Македония си имат много проблеми,като основния и на двете е корупция и престъпност.
98
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние също им се подиграваме със знамето им вентилатор и с маке паспорти които важат само за Сърбия и за Турция. Нямат нужда от бг паспорти и пътуват като северни макета. Като не им трябва бг, горят и толкова.
97
23
 
10
 
! Отговори
Аркан преди 3 години
Даемо им вакцине ако буде требало без проблема и ракетни систем Ц 400 шта год треба за нашу браа Македонце, живели Србиа и Македониа заувек
96
17
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Зевзекмания е тьпо предаване и очевидно е български проект, най-вероятно поръчан и платен от чекмеджетата на изкукалия толуп от Банки. Също както и глупостите на Александър и Дац. Просто толкова им е капацитета на гербавите пиари.
95
1
 
17
 
! Отговори
АНОНИМ преди 3 години
Ами права е жената!Преди доста години-някои не знаят,други ги е срам -ама така беше,лягаш си комунист и...се събуждаш социалист!
94
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С кой акъл ги даряват на тия психопати не знам.
93
5
 
16
 
! Отговори
дар преди 3 години
До МКДРазбира се, че е скеч и закачка. Ако обаче можеш, предай на "Зевзекмания", че ги харесвам и гледам с удоволствие! Свежи и находчиви са! Уточнение - ваксините не са български, а на производител извън България. Просто България ги дари, дотолкова са български. Ще има скоро и наша, собствено производство.
92
2
 
24
 
! Отговори
тая още преди 3 години
не се е усетила , че всяка вечер я боцкат с албански......ваксина и вече отдавна се е събудила албанка . само не разбирам защо правителството не е анулирало всички български паспорти издадени на македонци...или знам ...защото патриотите им ги продадоха и ония си пазят факрурите
91
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бре моме, ше си останеш ***. Споко.
90
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ни я върнат и да си търсят от сърбите ваксина, тези объркани българи които комунистите са ги създали. После тези ваксини на българите в покрайнините както и на бесарабските.
89
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Права е.А ако и я сложи Толупасвършено е с нея.
88
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още не съм чувал за българска ваксина за корона вирус,но за англоамериканска съм чувал,ваксинирайте се Великомакедонци нали за там сте се запътили,на нас вече ни писна и бонос можем да ви дадем-Бойко Борисов.........
87
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи "българска ваксина"? Сите ваксини са македонски на консорциумот Пфизерски и БионТехски, после иде и Модениот и на Астра Зенески.
86
1
 
18
 
! Отговори
Мама Росо преди 3 години
Майкууууу , то таз ваксина е специално разработена за македонски блондинки. Явно не само предпазва от Ковид , а и те пълни с мозъчни клетки!!!Още преди да са и я инжектирали показва резултати.Пуцай куме ...
85
0
 
21
 
! Отговори
Логично преди 3 години
Ако я ваксинирам и ще се окаже майка на българче!
84
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-лошият български генетичен материал се е концентрирал по земите на македон.Добре че са те, та тукашните българи да изглеждаме по-извисени ;)Нема такива прости Сел Та ци ;)))
83
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скучноо! И вредноо! Гордеят се с ината си, ама файда от инат на всяка цена никой не е видял, особено пък те! Накрая ще приемат в ЕС хитрите албанци, а великите макета ше има зяяяпат!
82
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иебем и пичуматер на тая алтава жена.
81
5
 
14
 
! Отговори
Пуснете преди 3 години
Пуснете цялото видео, за да разберем какво искат да кажат в скеча.Малко изрязано изглежда това видео. Аз от това което виждам ,но е малко. От телевизията искат да кажат ,че с темата България искат да изместат истинските проблеми в Македония. То май при нас е същото с темата Македония искат да изместат реалните проблеми които имаме. Между другото в Македония не са доставени от нас ваксини срещу Ковид,по незнайно причина,От нас само обещания.Вместо това Сърбия им дарява 8000 ваксини