Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

В скеч македонка се страхува, че ще я чипират и ще се събуди като българка
19 яну 2021 17:00, Нели Христова
270
Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка

От добра воля премиерът Бойко Борисов реши да предостави част от ваксините, които България е поръчала, на част от държавите в Западните Балкани, включително и Северна Македония. Но в съседката ни решиха да се пошегуват и с това. След като комедийното предаване "Зевзекмания" направи скеч, в който се горят български паспорти, а героят заявява: "Откакто се появи проблемът със София, искам да са откажа от българския си паспорт и никога повече да не видя българин!", сега шоуто се подигра с ваксините, които ще дарим на Северна Македония.

Още по темата
В уж репортаж със случаен минувач на улицата, жена заявява, че "няма да се ваксинира с българска ваксина", а уж репортерът просто иска да знае какво мисли тя за новите кадрови решения в кабинета.

"Няма да се ваксинирам с българска ваксина! Тия ни се правиха на братя, на приятели, почнаха да ни продават цигари, ама не. Да умирам, няма да се ваксинирам с българска ваксина!", казва жената.

След това добавя: "Слушай, знаеш ли какво четох из вестниците? Че Сърбия и Хърватска започват да се ваксинират сега, а ние чак до март ще чакаме! А и от къде да знам, като ме ваксинират с тия български ваксини, дали няма да ми сложат някой чип и утре да се събудя и да се мисля за българка. Абе няма шанс да се вакснирам с българска ваксина. Няма шанс!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
10
 
! Отговори
Джокера преди 3 години
Ааа ти гледай да не се събудиш със СВЕТЕЩИ очи до паметника на ЦАР САМУИЛ в центъра на СОФИЯ!!!
79
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ненормалница
78
2
 
14
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
До Поре...ние сме монголоиди...ами ти какъв си...и ти не знаеш за.това аз ще ти кажа Поре....и ти си от монголоидният род на хан Аспарух...запомни и казвай на другите да не се срамите пред света...
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според договореностите от Преспа и гръцко=северномакедонската исторческа комисия гръцките историци настояват че до 1913година в областта Македония между Щар,Пирин и егейско море НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СЛАВЯНИ САМООПРЕДЕЛЯЩИ СЕ ЗА ЕТНИЧЕСКИ МАКЕДОНЦИ!Гърците спират до 1913г,защото им все едно дали >славофоните>станали сърби,още повече сърбоманите и гърците са съюзници против българите.Освен това САМУИЛ Е БЪЛГАРСКИ ЦАР,ми той Василий е македонецът и Охридската Архиепископия е на България и Охрид!
76
2
 
10
 
! Отговори
До 64 преди 3 години
Когато на български език част от изречението е написано в кавички (препинателен знак " ") това може да означава ирония или недоверие при пряка реч, или цитиране на чужда реч!Но "Драскачите" и чуждоезичните "***" това не го знаят;)Или в "Шереметево" Вас не ви учат на БГ граматика?
75
1
 
21
 
! Отговори
Дарвин-щоЕтоМУТАЦИЯ преди 3 години
Вижте и чуйте я тая русата и ще разберете...В природата често стават и грешки...наричаме ги МУТАЦИЯ!
74
1
 
23
 
! Отговори
Барселона преди 3 години
Тази жена си е българка...ама Тито така ги е чипирал че сега не знаят какви са...това са страничните ефекти на чипа....
73
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Костадинка Пелазова-Джорджиоска / вместо ДжорджевИЧ Джордиоска/как хубаво пее песента за Райна Попгеоргиева коятп умрела за сЛОбОдата на Македония=зЕмя поробена!!Напоследък може и да не пеят вече като са разбрали коя е Райна Попгеоргиева и къде е Панагюрище,сега Облаче ле бЕло вече е чисто макЕдонска песна.С такива зомбита не искам да имам нищо общо.Няма такива идио..ти на земното кълбо.Политиците да си вършат работата.Гърците с тяхната комисия ИСКАТ ПОЧТИ СЪЩОТО КАТО НАС,шок за северджаните!
72
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е актрисата от предаването Зевзекмания.Това е майтап и ирония!
71
3
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Това е толкова плосък хумор, като че ли е измислен от Каракачанов.
70
2
 
13
 
! Отговори
ED преди 3 години
Аз не го усещам като подигравка. По-сокоро е ирония със самите македонци, които треперят да не станат българи. :D
69
4
 
3
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
те лудите и у нас не са на по добро дереже по мнение за ваксиниранетохем се смеем на нея хем се виждаме в огледалото какво подобие на нея сме и ние.на някого да му е известно за изпратена БГ ваксина в македония?на мен ми е известно че са изпратени само чуждестранни такива внесени у нас а не създадени и чипирани такива в БГ та тази дори не е нясно че ваксината няма чип,не е българска а също и че няма да я приспива никой по време на самото ваксиниранеявно пуши нещо доста силно
68
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Нова шега с нас, македонка се оплака: Ще ми сложат БГ ваксина и ще се събудя българка"Няма защо да се притесняваш за второто, защото е факт. На твое място бих се притеснявал за реалните странични ефекти от ваксината.
67
0
 
17
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Поне ще имаш с какво да се наречеш ! Сега каква си ? Северна Македонка ? Южна Македонка ......Македонка , Илинденка и от утре никаква ?....тая област на България тия Макета ......неблагодарници !
66
0
 
15
 
! Отговори
Ковид 19 преди 3 години
Тая нема да я закачам...тя и без това си е КУКУ...ПАЛОМААА....чипосана!
65
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може и така да стане, както преди 80 години на прабаба ѝ ѝ сложиха сръбска ваксина и стана македонка :D
64
0
 
13
 
! Отговори
САТАНА преди 3 години
Червен картон
63
6
 
9
 
! Отговори
Да се боцка преди 3 години
МАкедонското дЕвойче да ни се плаши. Ваксината не е бЪлгарска. Нооо.......,виж ако си я боцне наистина може да се събуди я във прасешката ферма на Оруел,я в чипирания прикрасен либераст-женdърски свят на Камилата и Килърито. Ама те тата и така са мющерии за либерасткия свят,така че да се боцка смело.
62
2
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 49 преди 3 години
На български език се казва :" Наляво и надясно", знам че на вашия дясно е "право" , но поне като си изкарваш парите, тролейки в други държави, научи им езика. Смешен си така!
61
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С техният сарказъм два пъти ни изгарят знамето. И това не ми е смешно. Имитация на машите хора от селото ми дойде до гуша