Никола Димитров се изцепи: България има антиевропейско поведение

Македонският вицепремиер с нова атака към страната ни
19 ное 2021 18:22, Красимир Ангелов
161
Никола Димитров се изцепи: България има антиевропейско поведение
Снимка: БГНЕС

Македонският вицепремиер и министър по европейските въпроси Никола Димитров отправи за пореден път груби клеветнически нападки срещу България по време на форум в Мадрид, на който се обсъждаше политиката на разширяване на ЕС със Западните Балкани.

Според него България създавала антиевропейски критерии и нарушавала Договора за добросъседство. За Димитров Българя била "пряк виновник за антибългарската истерия в РС Македония през последните две години", съобщава БГНЕС.

Той смята, че България не е била в състояние да защити собствените си позиции, включително и на срещата в Словения, в началото на месец октомври.

"Българската блокада е инвестиция в антагонизъм, отколкото в приятелство", казва Димитров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
11
 
! Отговори
Даме Груев преди 2 години
РСМ и Албания вървят в пакет,но това не е справедливо и не е продуктивно.ЕС да започне да преговаря с Албания и толкова. Защо Албания да плаща сметката на едни хора,които удивиха света с невероятни и извънмерни лъжи и фалшификации? Зер ЕС не си спомня "античното минало" на Скопие? Спомня си го и затова сега наистина взема предвид нашата позиция. Как да им имаш доверие на тези хора,които най-сериозно твърдяха,че Ал. Македонски им бил баща?Как да не се усъмниш в менталното здраве на нацията?
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Македонците много грешат със своята агресивна политика срещу България, при международни срещи.Мислят ,че цял свят само от тях интересува !Едно време в спорът им с елините бяха тихи и не смееха да се нахвърлят срещу гърците и естествено накрая отстъпиха.Нямат ни за нищо и затова е това държание ,демонстрирано за сетен път в последните 2 години!
36
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си пазиш историята било антиевропейско? Хахаха!
35
8
 
1
 
! Отговори
н?? преди 2 години
Представяте ли си какъв *** имаме за президент, да не знае какъв е КРИМ сега.....цццц,
34
2
 
15
 
! Отговори
Гоце Делчев преди 2 години
Стига с тия зайци,Пендаровци,Димитровци и др. мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!
33
10
 
6
 
! Отговори
Prima преди 2 години
Не виждам какво се е изцепил? Изцепи се фигуранта снощи.
32
1
 
10
 
! Отговори
Българин! преди 2 години
"Българската блокада е инвестиция в антагонизъм, отколкото в приятелство", казва Димитров. Е, какво приятелство, като от 75 гофини за вас БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ?!? Интересно обаче дали сега външното ни министерсвто ще извика посланика на тия смеш-ници за обяснения, както направиха украйнците с нашия днес или пак ЩЕ СЕ НАПРАВИМ НА ПРИЯТНО РАЗСЕЯНИ?!?
31
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"До 20Изгледах дебата на Радев и Герджиков,изчисти си ушите и чуй,какво точно каза Радев,а неговите думи бяха, че в момента Крим е руски , повтарям в МОМЕНТА, а не е казал че признва Крим за руски,разбра ли разликата??"********************************* ТИ си изчисти УШИТЕ В МОМЕНТА КРИМ Е УКРАИНСКИ СПОРЕД МЕЖДУНАРОДНОТО ПРОВО!!! ПРИЗНАТ ОТ 190 държави, само 11 са били за това, че В МОМЕНТА Е РУСКИ!!
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тука ли започна цензурата баси
29
1
 
4
 
! Отговори
Ч.море преди 2 години
До Анонимен 15. Ами няма да ходим там. Да им гледаме чукарите?
28
2
 
11
 
! Отговори
Васил Коларов към преди 2 години
дрУгАрЕ Димитров:....Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...Учудващо е, как не са поискали до сега излаз на Църно море?
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20Изгледах дебата на Радев и Герджиков,изчисти си ушите и чуй,какво точно каза Радев,а неговите думи бяха, че в момента Крим е руски , повтарям в МОМЕНТА, а не е казал че признва Крим за руски,разбра ли разликата??Не защитавам Радев и няма да гласувам за него ,защото допусна бивши кадри от ДС в инициативата си комитет и не се разграничи от тях,за мен това е червена линия и призова само червените да го подкрепят, а не осъзнава че без десни гласоподаватели няма да стане президент!
26
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Факт е, който само съветските историци и езиковеди разбираха, староруският език....е еволюирал много повече от старобългарския, и от него сме взели повечето граматически структури, особено падежите...
25
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Македонският, българският език....са си диалектни форми на руския език! Руският език в основата....така че, можем спокойно да се наречем - РУСНАЦИ!
24
0
 
9
 
! Отговори
Н.Димитров се изцепи преди 2 години
Божкее...пак се усрахььь....
23
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На този стар българин само му прочети името...НИКОЛА ДИМИТРОВ... тези хора срама си нямат..
22
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България представлява опасност за сигурността на НАТО защото главнокомандващ й е руски агент. Мястото на България е в руската сфера.
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам РСМ да си я делкаме - Гърция, Албания, Сърбия и България. Дребен кокоши трън, заседнал насред нищото и се репчи на всички(освен на сърбите, щото са яли 70 години сръбската какалашка и още им държи влага). Видяло се е че няма да вземем цялата Мацкедонкия, ама баре четвъртинка ще захапем.
20
2
 
14
 
! Отговори
български избирател преди 2 години
Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не трошат паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА и да не горят български знамена.ВЕТО до ДУПКА!!!
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българският народ трябва да реши казуса РСМ с Референдум..