Владо Бучковски вече не е специален пратеник на РСМ за България

Не са посочени причини за уволнението му
11 яну 2022 18:25, Анисия Иванова
39
Владо Бучковски вече не е специален пратеник на РСМ за България
Снимка: БГНЕС

Владо Бучковски е освободен от това да е специален пратеник за България. Това реши правителството на РСМ на днешното си заседание.

Тази точка беше приета като част от дневния ред за кадрови въпроси, но не са посочени причини за уволнение.

Владо Бучковски беше назначен като специален пратеник в края на 2020 г., а миналата година неговият мандат беше продължен с още една година.

Освобождаването му става в навечерието на встъпването в длъжност на новия кабинет с премиер Димитър Ковачевски, съобщава БГНЕС.

Бучковски е бивш премиер и бивш министър на отбраната на Македония.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да припомня , че Косово и Метохия са били част от Царство България
30
2
 
5
 
! Отговори
До управляващите преди 2 години
РСМ не ни интересува. От загубените територии се интересуваме от Солу, Одрин и цялата Южна Македония и беломорска Тракия. Защо не и от Северна Добруджа? Хайде проявете се и направете нещо в тази посока!
29
1
 
8
 
! Отговори
е ле па тоя... преди 2 години
Вече не е специален пратеник а е обикновен северомакедонскиЦЪРВУЛ....
28
1
 
4
 
! Отговори
преди 2 години
Най - страшното е, че едни българи спорят с други българи на коео е българската исторя.
27
3
 
5
 
! Отговори
БучковскиСЕизтъпани преди 2 години
...и рече:-Шума ке ядам,комита ке ставам !!!
26
2
 
2
 
! Отговори
КОНСТАТАЦИЯ преди 2 години
РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.
25
2
 
2
 
! Отговори
наблюдател от ООН преди 2 години
РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!
24
2
 
3
 
! Отговори
анаЛизатор преди 2 години
Бучковски ще разбере след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Северомакедонците няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Ще има и четвърто, пето вето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден път Бучковски и компания ще разберат ,че срещу вятъра на се пикае.
23
2
 
1
 
! Отговори
Извод: преди 2 години
Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.Държавица, в която живеят сърбомани, половината албанци, циганималкотурци, която краде чужда история и език,няколко пъти сменя име и идентичност, е обречена.
22
2
 
2
 
! Отговори
Дарвин преди 2 години
Альоууу....Бучковскиии ,оти се пенявиш бре,всички знаят,че произхождате от лявата дисага на Сашот Македонскиот.Споко бре античен маймуняк.
21
2
 
1
 
! Отговори
Ванче Михайлов преди 2 години
Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Заев,Бучковски,Мицковски и някой си! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!
20
1
 
1
 
! Отговори
Моамадъ преди 2 години
Следва разбиване на бучките на Буковски
19
2
 
1
 
! Отговори
татар доброжелател преди 2 години
Да влизат в правия път, че както им се канят шип търите: Со к = рци ке ви тепаме.Тоя прираст на населението им - ясно е кои имат по 7-8 дечиня. Не ке да са антички ;)Да гледат Косово и за размислят.
18
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България се доказа ,че е враг номер 1 на македонците!И не се радвайте ,че са махнали умереният Бучковски ,защото е напълно възможно да го заменят с болна глава като Мицкоски!А ,къде в преговорните глави пише ,че кандидатките за членство трябва да са съгласни с БГ версия на историята и да обичат българите?
17
2
 
1
 
! Отговори
Паисий до Бучковски преди 2 години
О,неразуменИзроде,защо се срамуваш да се наречеш българин?!Нима не са били българи бабите и дядовците ти?!
16
2
 
1
 
! Отговори
татар-сеирджия преди 2 години
И след всички приказки на северомакетата как вече сме клекнали и всичко е въпрос на време какво стана? Уволниха и Бучковски...да идва другото северомакедонскомагаре...!
15
2
 
1
 
! Отговори
татар-сеирджия преди 2 години
Сакън Бучковски...после кой ще ни разсмива с поредните си *** за Еуропската уния...?
14
1
 
2
 
! Отговори
ЕлементарноБучковски преди 2 години
Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между РСМ и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право на РСМ за начало на преговори за членство в ЕС.
13
1
 
2
 
! Отговори
Бучковски изломоти: преди 2 години
Ама чакайте, как така?Нали според "независимите северномакедонски медии" САЩ щели да натискат България, Германия не знам си какво казала, Полша щяла лично да се заеме с въпроса. Едва ли не световна подкрепа от целия свят, и на края кво? Ми тя кравата била мъжка. Аз на кой да вярвам сега на българските дипломати или на северномакедонските измишльотини?
12
1
 
2
 
! Отговори
ха-ха-хи преди 2 години
Звездите му го говорят на Бучковски...