Северна Македония обсъжда решение в четвъртък

Тогава ще бъде разгледан старта на европейските преговори
13 юли 2022 23:00, Росен Стойчев
12
Северна Македония обсъжда решение в четвъртък
Снимка: БГНЕС/EPA

Депутатите в Северна Македония ще обсъдят споразумението за старта на европейските преговори в червъртък, съобщи Нова Македония.

Още по темата
Очаква се европейският председател Урсула фон дер Лайен да направи обръщение към представителите в страната. В понеделник в парламента се проведе координирана среща.

След това беше разпратена допълнителна информация, относно европейските преговори. Народните представители имат пълен достъп до документите.

Управляващите в страната обявиха, че подкрепят споразумението за старт на преговорите. От там обявиха и че то отговаря на държавните интереси.

Основните опозиционни групи обаче ще се противопоставят на решението.

Водещи европейски представители призоваха Северна Македония да вземе решение, което да гарантира нейния европейски напредък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не сме суверенни и тия не са урсулата днес ще ги насочва как да гласуват в македонския парламент айде да протестират
6
12
 
3
 
! Отговори
Браво на Петков преди 1 година
Само за 6 месеца управление, успя да накара ЕС да включи и наши искания в преддоговорната рамка. Батакът направен от Боко Тиквата и Каракачанов бе голям. Добре ,че Петков положи усилия и донякъде успя. Ето това е разликата между " учил " в квартал Симеоново или просто доносник и учил в Харвард и завършил сред 100 с най-висок успех.
5
11
 
5
 
! Отговори
007 преди 1 година
Българи в Македонската Конституция ще има само когато се спазват и гарантират Правата на Македонците в Република България.
4
5
 
1
 
! Отговори
От Вселената преди 1 година
Ние Българите сме ХОРА - ХОРИСТИЯНЕ - ХОРА НА ИСТИНАТА - ХОРА НА ИСУС И МАЙКА ДИАНА, ИГРАЯМЕ В КРЪГ ХОРО И ПЕЕМЕ ЗАЕДНО В ХОР, КОГАТО БОГ ХОР - ЗАГРЕЯ (СЛЪНЦЕТО) ИЗЛЕЗЕ НАД ХОР+ИЗ+ОНТА в планината на ВРЪХ ХОРБЕЛ, преименуван от мюзлманските навлеци на името на Мойсей Аллаха - Мусала. Българи, докато не си върнем името на върха на планината със Седемте РИЛСКИ ЕЗЕРА = СЕДЕМТЕ ЧОВЕШКИ ЧАКРИ, да се казва така както се е казвала от хиляди години ХОРБЕЛ, ще бъдеме в НЕВЕЖЕСТВО!
3
5
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Северна Македония е бъдещата Източна Албания.Честито,макета.
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който иска да научи историята на народа си, може свободно да го направи. Това е избор. Омразата към България, показва, че осъзнават, че грешат, но не искат в никакъв случай да го признаят.
1
5
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС БЕШЕ ПРЕНЕБРЕГНАТ НА 100% ОТ СОБСТВЕНИТЕ НИ УПРАВЛЯВАЩИ ГЕРБЕРАСТИ, КОСТОВИСТИ ДЕПЕСАРИ И ПРОДЪЛЖАВАЩИ ПОДМЯНАТА ГНУСНИ ДОЛ--НИ ГОВ-ЕЕДАРИ!