Ужасът в Сърбия: Те са седели и са си говорели, той просто ги е застрелял

21-годишният убиец Урош Б. се издирва
Обновена: 5 май 2023 08:10 | 5 май 2023 08:10, Елка Василева
118
Ужасът в Сърбия: Те са седели и са си говорели, той просто ги е застрелял
Снимка: архив, БГНЕС

Те са седели там и са си говорели, той се приближил до тях и просто ги застрелял. Уби внука и внучката ми, каза за сръбското издание „Блиц“ дядото на полицая Милан Панич и неговата сестра, които стахана жертва на убиеца Урош Б. Освен тях той е убил още шестима души, ранил е 13 души и е избягал. Малко преди полунощ е започнало издирването му.

„Обадиха ни се, че са простреляни. Когато отидох там, бяха мъртви, покрити. Народ се беше събрал, започнаха да плачат...какво да ви кажа“, каза потресеният човек.

Още по темата
Той каза още, че неговият внук не е дружал с убиеца, защото по думите на дядото той е бил „пропаднал“.

„Те са седели и са си говорели, той се приближил до тях... Един му казал „какво правиш“, той извадил от колата калашников и започнал да стреля. Един комшия, който е бил тук с тях, е бил ранен, починал е в болницата. Още едно момиче е ранено, но е живо“, разказа дядото.

Той твърди, че в селото се говори, че с убиеца в колата е имало още едно момче, което е шофирало. „Казват, че първо са били в Орашйе и след това са дошли тук. Казват, че е застрелял внука ми и внучката ми в тила, не са го и видели“, разказва човекът.

Сръбската полиция издирва нападателя. В издирването участват специалните и хеликоптерните части на МВР. За издирване е обявен 21-годишен мъж.

По информация на РТС полицията е обкръжила мястото, където той се крие.

Нападателят първо е стрелял в село Дубона, а след това в Мало Орашйе и в село Шепшин (край град Младеновац).

В Дубона е убил младия полицай и сесра му, стреляйки хаотично в двора на училището, където е и ранил няколко души.

По думите на живеещите в селото младият мъж е известен като проблематичен човек. Той е от съседното село Доня Дубона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сърбите когато нямат над кого да издебателстват започват да се самоизбиват. Всичките им съседи им теглиха по един кютек, а децата на онези сърби загубили всичките войни, в които е участвала Сърбия през последните над 100 години, започнаха да избиват наследствените си комплекси над най-лесната мишена - децата. Същото наблюдаваме и в другите държави загубили куп войни и територии - САЩ и Русия.
49
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма какво да се чудиш защо толкова българи обичат Сърбия,до Ниш е българско,как да не обичаш сънародниците си кръвтa,вода не става.
48
7
 
6
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Така се прави в "КРАВАРИСТАН", към когото се стремим. В "ЕВЕЙСКИЯТ СЪЮЗ" също няма нищо ценностно и европейско. Долнопробна "КРАВАРИСТАНСКА КОЛОНИАЛНА ИМПЕРИЯ," управлявана от САЩ чрез Германия.
47
2
 
14
 
! Отговори
До Пепи Костов преди 1 година
Така е. Народът ни е много объркан. Смята сърби и руснаци за братя, макар че и двата народа пет пари не дават за нас. Макетата сърбите ги обработиха така да ни мразят. Това е с поколения. Примерно обичта към сърбите и промивката, че сме някакви братя в шоплука и видинско, монтанско. Там направо има хора, които предпочитат Сърбия пред България. Трябва да спрем да сервилничим. Интересно ми е примерно ще предават ли по националната утре в Сърбия или Турция коронацията на Чарлз? Съмнявам се силно.
46
3
 
15
 
! Отговори
До 54 преди 1 година
А да не е от ваксата с чиповете? Стига глупости. Пуснаха им чалгата, пуснаха им холивуд, пуснаха им дрогата, пуснаха им пopното, пуснаха им социалните мрежи, пуснаха им и оръжията и резултата е наличен. Единствената разлика с България за момента са оръжията. Отвържат ли оръжията и при нас касапницата ще е повече от сигурна. Да,с повечко желание човек може и с кухненския нож да се развихри,но там обикновено жертвите са в пъти по-малко.
45
3
 
4
 
! Отговори
"Калашников&quo преди 1 година
.....любимата песничка на комунисти, русофили и пропадняци разни.....!
44
2
 
3
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Айде пейте с мен:...."Калашников, Калашников "...нали си падате по тая песен , бе.....АЙДЕ И У НАС ТАКА....ХАХА!
43
5
 
6
 
! Отговори
ФАКТ! преди 1 година
Бог ги наказава заради Западните покрайнини и Македония!
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Пепи Костов Еми ние не изпитваме омраза към сърбетата, понеже сме ги били винаги на фронта, виж за тех българите са най-големото зло на земята.....:)))
41
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Урош е син на офицер от сръбската армия, който работи в Генералния щаб в Белград." - Не твърдя със сигурност, но е близко до ума, че макар и рядко, децата израснали и пипали оръжия без да са минали през казарма може да отключи психични отклонения. Покрай войната в Украйна чета доста коментари на сърби в тубата и телеграм, и забелязах, че вероятно заради всички загубени войни последните 20 години са се фанатизирали... Няма да се учудя, ако в близките 20 години се наложи да ги ступаме протоколно.
40
3
 
4
 
! Отговори
Типично за вас преди 1 година
Комуноидните ши з о френици е да криете както когато БКП скри за аварията в Чернобил и радиационен дъжд Валя хората по манифестации и ядоха марули.Както скриха за стрелбата с калашник там по бг турските щати срещу казино.Правят ни на *** в тая държава сигурно са искали да скрият и за атентата срещу Гешев същите тези които са замесени.
39
2
 
16
 
! Отговори
Пепи Костов преди 1 година
Винаги съм се чудил на симпатиите които изпитват към сърбите голяма част от нашия народ. Особено софиянци. Повярвайте над 10 години съм работил като международен шофьор и такава неприязън към българите каквато има в Сърбия няма никъде в Европа. Има множество вицове, псувни и обидни изрази специално за българите. Изразът "тута бугарин" е широко разпространен и е нещо като нашето "бай Х.й". Еди кой си бил тута бугарин. Отношението към нас е като към пълни ***. Омразата не води до нищо добро.
38
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Седели са в двора на училището и убиецът Урош се е скарал с полицай и сестра му, които са му приятели. После този Урош е отишъл до дома си и е взел калашника на баща му (който е военен в Белград) и е почнал да стреля. Убил е полицаят и сестра му и явно и други хора. Тотално са изтрещели. Тук да се взимат мерки от сега, че да не стигаме до там!!!!
37
0
 
6
 
! Отговори
До 45 преди 1 година
Обикновено психично болен не се става за един ден.Днес си лягаш с акъла и утре се събуждаш психично болен.Вие в постковид ерата излизали ли сте навън?Огледайте се около вас и съм сигурен,че ще забележите психично болни хора. Проблема е,че това са може би процент ако не и по-малко от хората с психични проблеми, останалите над 99% няма да успеете да ги откроите по външни признаци,облекло,походка, държание,поглед.Гледаш го напълно нормален, казваш му кодовата дума и все едно си му натиснал копчето.
36
5
 
11
 
! Отговори
НА ТОВА МУ ВИКАТ: преди 1 година
"РУСКИ СИНДРОМ"-- да убиваш от омраза към хората!
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Aliosman Ся, дай им малко уважение, въпреки, че не го заслужават сърбетата :))) Те се дуят с изкуствената Югославия, но забравят, че това е изкуствено произведение на Великите сили след ПСВ, те не са спечелили нищо сърбежите :)))
34
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да видят сърбите като подкрепят руските фашисти, какво е да дойде някой и да убие цивилни за кеф.
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До39. Трябва да се съобщават . За психично болни си има институция . Както си има и журналисти да информират обществото . Това е реда. А да ли стрелеца е болен това трябва да се докаже. Може да има омраза към полицая за неверен донос , кражба или нещо друго . Все пак калашник е се продава свободни .
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тотално се издихаха тези, и без това не си бяха много в час !
31
7
 
10
 
! Отговори
Aliosman преди 1 година
Германците се поправиха след золумите през всв и сега са като кротки агънца. Сърбите бяха същите шовинисти и престъпници само преди 30 години. По ден днешен обаче по там разните им фестивали на скари и турбофолк се продават тениски с лика на престъпниците Караджич и Младич. Все едно в Германия свободно да се продават такива с Хитлер?! Сърбите трябва да си оправят чипа. Това трябва да тръгне от училищата им. Да спрат да се държат агресивно. Разликата е, че хитлер гонеше евреи, а те мюсюлмани.