Откриха труп на дете в чувал в РСМ, убиецът избягал у нас

Похищението е поръчано от бащата
Обновена: 4 дек 2023 12:33 | 4 дек 2023 12:33, Стела Стоянова
25
Откриха труп на дете в чувал в РСМ, убиецът избягал у нас
Снимка БГНЕС, архив

Северна Македония е разтърсена от убийството на 14-годишно момиче. Тялото му е открито с вързани ръце и крака в чувал, предаде bTV.

Момичето е било похитено преди 7 дни. Според разследващите нападението е поръчано от бащата, който е дал информация на похитителите, когато детето е излязло от вкъщи, за да иде на училище. Той е бил задържан.

Отвличането е заради изнудване за пари от майката, която е разведена със съпруга си. Според разследващите похитителите са изпаднали в паника, че са следени, и са решили да убият момичето. То е застреляно с пистолет и заровено.

Изпълнителят и организатор на убийството е напуснал Северна Македония с кола и с адвоката си, като първо са влезли в Сърбия, а след това в България.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
1
 
! Отговори
Мара Бунева преди 4 месеца
Щом знаят, че е избягал в България, защо не са поискали да бъде арестуван? И как са разбрали, че е в България? Този Спасовски май не може да изкара и седмица, без да замеси България в нещо лошо. Преди време щеше да разследва едни деца, че участвали в среща с президента. След това измисли друга глупост с клубовете. Сега пък това наистина ужасяващо престъпление пак го свърза ни в клин, ни в ръкав, с България... Този сигурно сънува някакви български кошмари.
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Убиеца и избягал в Сърбия и няма данни да е преминавал българската граница. Ако ще бяга в България, защо да минава през Сърбия. Понеже обаче македонците държат всяка гадост в държавата им да се свързва с България, а не със Сърбия, те си съчиняват, че убиеца е избягал в България, докато убиеца си е в Сърбия. Айде стига се връзвайте на македоно-сръбските активни дезинформационни мероприятия за очерняне на България!
21
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
Бог да прости детето. Бащата и похитителите ......... не знам с какви паспорти са но и в БГ и в РСМ в затвора ще ги посрещнат радушно.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 20 Какво СДС в Скопие, бе? Ти хептен не си в час.
19
0
 
10
 
! Отговори
:( преди 4 месеца
В други сайтове има по-подробни материали и изрично се казва, че момичето е отвлечено от входа на сградата, в която живее, а наоколо имало много камери, затова бързо са заловили извършителите. Точно това ми е чудно, какви ще са тези специалисти по отвличания, които дори не са успели да преценят колко и какви камери има наоколо? Съвсем урбулешка, некадърна работа ми се вижда всичко това, не са бандити от класа. Жалко за невинното дете, извършителите не заслужават милост.
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не пишете глупости. Осомничениот е поранешен член на СДС одговорен за град Скопие, нема никаква врска со ВМРО.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Т.н. баща не е християнин а атеист-комунист понеже пишете неверни неща. Атеистите са антихристи, а не християни.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Сега убиецът, ще се пише истински българин обвинен несправедливо и затова е преследван от закона. Очаквам негови срещи в министерският съвет, парламента и президенството където рапоня Радев ще му връчи бг паспосрт.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Християнин е бащата и всички свързани с убийството. А убиеца има политическа партия, с про-ВМРО ДПМНЕ политика. Повечето от тях имат Български паспорти, въпреки че в последнитве години ползват анти- Българска риторика. Това е убийство на хора, за които парите са най-важното нещо. У нас и не само има много такива.Виждате ги по медиите и телевизора ежедневно. Това са политоци психопати: Б.Боррисоф, Пеевсккий,Дуогган,Нинновиа, Ккосттадиноф, и още много подобни....Те убиват Българи ежедневно...
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
България и Македония нямат споразумение за хора които да бъдат предадени на едната или другата държава при съмнение за престъпление. Ако убиеца има Български гражданство, тогава буквално се спасява от това да бъде осъден.в Македония. Като имате предвид ,че е политическо лице директно може да каже,че в Македония го гоняат заради това че е Българин. Въпреки,че той е човек който по медиите в Македония непрекъснато говори срещу България и нарича България фашистка и нацистка държава.
13
2
 
3
 
! Отговори
До Ицо преди 4 месеца
Поголема вероиатност е дека сега ке иа смени ,,наеднаш,, националната самосвест во таа на вашата. Ако ги следиме претходните примери на ....лоша бракоразводна парница , фатен на дело како прима поткуп и последниот дилер на хероин. Сега да видиме за убиец дали ке имате кочница?!
12
0
 
12
 
! Отговори
Егати преди 4 месеца
болната история! Това хора ли са изобщо или чудовища?!
11
4
 
6
 
! Отговори
Ицо преди 4 месеца
Като "северно македонец" от репресирана малцинствена група у нас, предлагам българския хелзински комитет да го номинира за човек на годината.
10
11
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 4 месеца
Татаромонголи сте
9
1
 
5
 
! Отговори
БХК преди 4 месеца
Човек на годината
8
9
 
24
 
! Отговори
Бащата не е българин преди 4 месеца
Или е ром, или е шиптар. Християнин не може да постъпи така с детето си. Иначе, всички македонци са българи. Някои от тях ще признаят това пред Господа, едва когато отидат в Царството небесно. А там лъжата на върви! бг.
7
7
 
3
 
! Отговори
Климбо преди 4 месеца
Е нека пак отричат,че сме братя....
6
7
 
4
 
! Отговори
комунист преди 4 месеца
Капиталистически упадък и морално разложение 1
5
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 5 Не само бащата, uзpoдu са и онези, които са убили момичето, за да се спасят от отговорност! Никаква милост за такива.
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Аз, егаси изр0да е този! Дано изгние в някой затвор!