Емилия даде последен шанс на Коко Динев

Не съм бременна, но искам второ дете, твърди певицата
30 май 2012 16:23,
99
Емилия даде последен шанс на Коко Динев
Емилия и Коко Динев са заедно отново. Снимка: Булфото

Връзката между фолкпевицата Емилия и бизнесмена Коко Динев често попада в медийното полезрение. Изневери, раздели, бременност - това са само част от акцентите и слуховете, които витаят около двойката.

Емилия реши да разкаже своята истина в откровено интервю пред сп. Story.

Изпълнителката е категорична, че не чака второ дете, въпреки че няма нищо против сина й Иван да има братче или сестриче. Кой ще бъде бащата обаче ще покаже бъдещето.

След като официално се разделиха, президентът на футболния Локомотив Пловдив и фолкзвездата отново са заедно.

Емилия признава, че са преминали през тежък период, в който са имали немаловажни проблеми. Но твърди, че краят на връзката им не е свързана с жена. Независимо от многобройните спекулации по темата и клюките около завоеванията на Динев.

"Имам чувството, че писнахме с нашите истории на хората. Не искам да пълня жълтите медии с разни новини. Господ сметна, че трябва да се съберем, оттук нататък какво ще стане не знам. Не искам да давам напразни надежди на себе си или на всички мои близки, които ще прочетат това. Каквото сабя покаже, ако е писано да сме заедно, така ще бъде, ако не - здраве да е“, заявява в интервюто певицата.

Тя е твърда в позицията, че това е последният шанс и няма да прави компромиси, и ако нещо отново я накара да се чувства зле, няма да го търпи.

„Милея за всичките неща, които един нормален човек би искал - здраве, спокойствие, хубав  семеен живот, детето ми да е живо и здраво. Но едно е да искаш, друго е да ти се случи“, казва Емилия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво приятно излъчване имат тия хора... Да ти е драго да ги гледаш...
50
2
 
12
 
! Отговори
до 67 преди 11 години
То пък тоя Коко е един баровец.То самата дума баровец си е селска и чалгаджийска.Абе селяния отвсякъде,кво ни занимват с тея *** не мога да разбера.
49
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе може да е всякакъв обаче е сложил барелеф на Ботев и на Левски на яхтеното пристанище лоолл .. верно че не се връзват с обстановката никак обаче явно е патриот хяахаххаххх
48
5
 
1
 
! Отговори
к преди 11 години
PRODAJEM SVINJE 0674452315
47
2
 
7
 
! Отговори
Томас преди 11 години
въобще не ме интересуват
46
1
 
6
 
! Отговори
До 63 преди 11 години
Ми в твоето село мъжете може и така да изглеждат. По селата е така
45
2
 
2
 
! Отговори
zoro преди 11 години
abe tuka samo barovci ste se sabrali,taka kato gledam :)))))))
44
1
 
16
 
! Отговори
bms преди 11 години
Това е топ новина . Задръжте я най-отпред з постоянно . Простотия българска .
43
10
 
7
 
! Отговори
Мимито преди 11 години
Много завист, много нещо. Бил дебел, че огледайте се по улицата и вижте, че повечето мъже на тази възраст СА дебели.А ако жените Ви изглеждат като Емилия едва ли щяхте толкова глупости да изпишете.
42
1
 
8
 
! Отговори
Страх преди 11 години
Коко, бегай бързо, че оня зад тебе като гледам от колко високо ти налива ракията 100 на 100 ще те олее.
41
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
581 милион долара и съм твоя!!Все още ли имаш пари??
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Има ли някой дето се интересува от тия на снимката? Защо ни ги натрапвате? Защо заливате хората с тези помийни новини? Само прочетох заглавието и се чувствам омазнен и погнусен и ми е неприятно.
39
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
54Ами парите са "оценката" на средата за тЕБ бе мухльоооо.Неудачниците НЯМАТ пари.А на тази дупката си е нейна и може да си прави КАКВОТО си иска с нея.Това не е твоя работа!
38
1
 
10
 
! Отговори
Vladu преди 11 години
Мега изпростял народ българите може ли това да бъде водеща новина...
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
какво второ иска тази? първото го мота 3 месеца за пред вестниците и после го захвърли на техните в гълъбово. горкият ванко. чудно ми е къде ли е ванко на тази снимка а и не само на тази
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Явно такъв вид мъж е идеалът за красота.Имам един колега дет мяза на тоя.Е, не му се мазни Емилия ама му се радват във фирмата.И женско внимание не му липсва.Пък той един-хайде няма да казвам дебел нисък и черен щото ще прозвучи расистко.Сигурно имат големи сърца и портфейли...
35
1
 
15
 
! Отговори
и преди 11 години
Плодовит човек е Динев!
34
2
 
8
 
! Отговори
Читател преди 11 години
Невероятна ТОП Новидауважаеми бездарни инвесторджии. кой нормален човек го интересува лучната драма на некакъв плондер и неква перхидролено-силиконова ***.Пишете за нещо по сериозно, но не и през 5 минути за микроземетресниея че и там станахте смешни. Мине травай до офиса Ви и хайде земетреснеие имало.То бива бива къжочна работа ама ви направо надминахте и себе си и нюза.
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия наще "бизнесмени" всичките да ги вкарат у затвора, се ще има за какво!!!!!!
32
2
 
1
 
! Отговори
до Емилия преди 11 години
Емилия, прозряла си"здраве да е!" е най-добре! Не ти трябват ДЕБЕЛИ хора. С какво се занимава този човек- бизнесмен. Какъв му е бизнеса, кога го започна, ако не е "БИЗНЕМЕН", с какво ще си вади хляба?Ако си умна - така ще разсъждаваш. И ще гледаш какво говорят очите- има ли "зачатъци" на интелигентност. Или само секс, гьобеци, пари да хвърчат( ОТКЪДЕ СА???), да се пие и яде. И се изхвърля всичко по тръбата, дебелее се, отново се пие и яде.Е????