Фолк "Оскар"-ите: Мария на пилон, разходиха и камили

Галена и Константин станаха певци на годината
Обновена: 27 фев 2014 14:07 | 26 фев 2014 11:17, Александър Попов
78

Мария се раздаде на пилона. Снимка: Dnes.bg

На церемония, продължила над 4 часа, телевизия "Планета" връчи своите отличия за 12-а поредна година.

За певица и певец на годината феновете избраха Галена и Константин, а най-голямото отличие - Фолк идол, отиде в ръцете на Анелия.

Церемонията беше открита от водещите Кали, Борис Дали и Магда, като още в първите минути стана ясно, че най-повтаряните реплики ще бъдат "Има ли купонджии?" и "Къде сте, София?". Организаторите бяха поканили популярни личности да връчват наградите, като единствената отсъстваща се оказа Илияна Раева. Бившата гимнастичка, която влезе и в политиката, бе оправдана със задръстванията в столицата.

След първоначалния блок от изпълнители, за които "най-голямата награда е публиката", Ани Хоанг и Люси раздвижиха феновете. Те излязоха на сцената с балет и две камили, които станаха част от хореографията към песента "Малко шум за Ани Хоанг".

Задомената фолк певица Мария, която все по-рядко се появява пред публика, пък прикова вниманието с изпълнение на пилон. Тя получи награда за Модна икона, а минути по-късно излезе по трико и започна своя танц, който определено трябваше да мине в по-късните часове на концерта. Миньончето не се поколеба да покаже, че няма тайни около кола, а по-късно изви снага и около своя дуетен партньор X.

Като цяло публиката бе доста тиха и единствено Кали със своята самоирония повдигаше духа в залата. Призовете се връчваха, но феновете си чакаха своите любимци и най-важните категории. От време на време избухваше в смях заради водещата Магда, която незнайно защо завалваше своите реплики.

Неприятно впечатление направи разделението сред почитателите, от което пострадаха някои певци. Цветелина Янева бе освиркана, а тя не се сдържа и подкани за повече усмивки и добро настроение. "С негативни реакции няма да постигнете нищо в живота", обърна се към залата тя. Дюдюкания имаше и към Андреа, но тя с повече опит ги тушира.

Преслава отново бе посрещната с аплодисменти, а тя съжали, че не е кръстила последния си хит "Режим: обичана". Тя благодари за любовта към нея през последните 10 години, след като получи приза за Песен на годината с "Режим неприлична". Шефът на телевизия "Планета" Хари Янакиев я определи за най-добрата и обичана певица, но явно многобройните награди от минали години и отредиха "калъфки" в най-важните категории.

Константин бе отличен за певец на годината, а най-оспорвано за поредна година бе в същата категория при дамите. Публиката се раздели в мнението си, като се скандираха имената на Галена, Анелия и Преслава. В крайна сметка отличието бе за Галена, като освен бурните възгласи се чу и недоволство. Това пък провокира един от познатите на певицата, заел място в оркестрината, да сипе люти закани към феновете, които освиркваха. В крайна сметка доброто настроение се възвърна с изпълнението на Галена и Фики и техния хит "Кой", който бе избран и за дуетна песен на годината. Галена направи микс от свои парчета и се раздаде на сцената, оставайки накрая по червено трико. Тя се отблагодари за признанието на своите почитатели със стотици балони във формата на сърце, които полетяха в залата и завърши своя сет, издигната на сцена на пет метра височина.

Финалната статуетка, според организаторите най-важната, пък бе връчена от бившия член на "Контрол" и актьор Калин Сърменов. Той даде статуетката за Фолк идол на Анелия, на която се падна честта да завърши музикалния маратон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз се чудя защо вчера беше пълно с *** по Витошка....Вече всичко ми стана ясно.
71
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гоуем кеф е да гледаш как хора, за които уж не съществува чалгата, не спират да пишат за нея. От 20 години я умиргате тая чалга, а тя не умирга. И внуците ви май ще искат да я умиргат.
70
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези гюбрета живи ли са още бе?Някой въобще вълнува ли се какви порно статуетки са си раздавали тез ботоксови крави?ЗАКРИВААААААААААААЙ.
69
3
 
11
 
! Отговори
олд пергиш преди 10 години
когато на кофти човек му е гот това е чалга а когато на готин човек му е кофти -това вече е блус
68
1
 
20
 
! Отговори
gtf преди 10 години
изродия ...
67
1
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Когато на едно определено място има много ***,това се нарича сметище;май тези сбирки са по-големи като обем от *** на сметището в Суходол.
66
1
 
9
 
! Отговори
до 52 преди 10 години
Викаш това било жени за подражание и модел за красота.Първо да те светна,че с толкова много силикон,ринопластики ,вадене на ребра ,корекции ,смукане на мазнини могат да се похвалят единствено травеститите.Като вторите дори докарват повече до женската визия.Да не забравяме ,че са и набори на Хитлер ,дето викаш в една стая с такова нещо .., ако почне да пее се предавам ,а за теб не знам.
65
3
 
11
 
! Отговори
1111 преди 10 години
Опппсссъъъъ....., я ха бибиии..... пъъърт, пъъърт , пъъърт , ооооооох, ооооох!
64
2
 
19
 
! Отговори
добре 66 преди 10 години
Остана ти една мозъчна клетка и нея вземи ,че убии
63
29
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхотен концерт беше. Днес ще гледам повторението.
62
11
 
1
 
! Отговори
до 58 преди 10 години
Едва ли.Ама трябва да се изкажеш като ***, по-жалък и от пеещите чалга, която все пак има някакви качества, чиито певици все пак имат някакво достойнство.Амън от някой псевдо-моралисти, които показват истинския си образ само във форуми и коментари.
61
2
 
26
 
! Отговори
Anonimen преди 10 години
Кич, пошлост, гнусотия.
60
5
 
13
 
! Отговори
АНОНС преди 10 години
Само да те гепна дънките ще цепна-оппппсссссссъъъъ........-връх на най-възвишеният музикален стил.
59
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знаех,че освен останалите животни е имало и камила.
58
2
 
21
 
! Отговори
пю преди 10 години
след като изгледах снимките отивам да се гръмна.то простотия ама чак пък толкоз.модна икона на годината
57
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Kamilata e naj- krasivoto jivotno na scenata.
56
3
 
9
 
! Отговори
мара отвараката преди 10 години
ся не разбрах този журналист ме сравнява с камила или кво? вие ко? да не ми спирате коката значи?
55
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Мария мога да и го подам на устенцатата таман както е със сиренето.
54
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мара с вибратора!Направете по един порно филм поне кви са тези пилони и пъсни за деца под 18 !
53
2
 
13
 
! Отговори
Ицака преди 10 години
Поклон за страхотното заглавие на статията към автора Александър Попов!!! Само подигравка заслужава Чалгата.