Продават билети за концерта на Слави за 500 лева

Обявата не е за "въшливи комплексари без пари"
12 фев 2015 08:58, Александър Попов
99
Продават билети за концерта на Слави за 500 лева
Снимка: olx

Първият голям концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд от пет години насам предизвика небивал интерес. Събитието, което ще се проведе на 25 април в зала Арена Армеец, дори завихри черна борса.

Билетите за концерта бяха разпродадени за два дни след пускането им, а някои "предприемчиви" започнаха да ги предлагат на по-високи цени.

В сайт за безплатни обяви се появи дори оферта за 500 лева на пропуск при номинална стойност 55 лева. Потребител е обяви, че продава пет билета за най-скъпата фен зона, като изрично е написал, че цената от половин бон е за бройката. Като екстра и застраховка срещу фалшиви билети той дори обещава "придружаване до входа".

В заключение той е призовал "въшливи комплексари без пари" да не коментират обявата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: концертСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
Курко преди 9 години
До ГоцкоХаха смешниче много здраве имаш от целия му екип.. "Нямало да отидат много хора" ХАахахахахах билетите за 2 дена свършиха. Можеш да отидеш да се застреляш някъде !
79
0
 
0
 
! Отговори
Катя преди 9 години
Грешка,не на Герена, а на Академик- зала Фестивална беше концерта...
78
1
 
2
 
! Отговори
Катя преди 9 години
Едва днес случайно попаднах на въпросната обява и след щателно гледане в сайта разбрах, че не е правописна грешка в числото :) Обожавам да ходя на концерти, била съм и на концерт на Слави на стадион Герена преди години /безплатно, с покана-нямаше много желаещи/, човека е доказан шоумен, друг е въпроса и той не е важен дали го харесвам или не. Потресаваща е глупостта на хората, които си купуват билети за такива пари. Докато има търсене ще има и предлагане????!!! Глупави хора!
77
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли кои да го гледа тоя "велик изпълнител"
76
0
 
7
 
! Отговори
Нели преди 9 години
До АнонименДокато гледаше шоуто ли стана толкова неграмотен или така си бил винаги?
75
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пред нас да пее ще спусна щорите и ще си сложа слушалките!
74
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Слави? Слави спрях да го гелдам откакто спрях да гледам БТВ..а това беше...хмм когато ни усраха сас турски сапунки по цял ден..и все пка небих отишъл на негов концерт дори за 55лв билета, има къде къде по-яки шоута които ще има лятото ;)
73
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има и за по 800 :olx.bg/i2/bileti-za-slavi-trifonov-i-kuku-bend-i70013410#:2881f0c01e
72
0
 
6
 
! Отговори
Tactician преди 9 години
Само да вметна за "Last Week Tonight: John Oliver", че е абсолютен хит в Америка, както в много други държави. Джон Оливър е английски комик, като предаването му акцентира с голяма доза сарказъм към нещата, които се случват в Америка. Дори си позволява да обижда американците по време на шоу.Вижте това предаване: youtube/watch?v=DlJEt2KU33I - относно ФИФА, дори и да не разбирате английски, пак ще се засмеете.
71
2
 
23
 
! Отговори
Tactician преди 9 години
Слави успя да копира модела най-гледаните шоута в Америка. Тези на Джей Лено и Дейвид Летърман. Само че за разлика от тези комици, Слави си чете аутокюто по 20 пъти на ден и въобще не е забавен, докато примерно Джей Лено може да ти импровизира цяла вечер и да се смееш от сърце.Ако разбирате английски, гледайте шоуто на "Last Week Tonight: John Oliver" по HBO, ТОЗИ Е ФЕНОМЕНАЛЕН, няма да съжалявате. Има го и в YouTube.Поздрави на всички.
70
7
 
27
 
! Отговори
Гоцко преди 9 години
Дългия е забравил времето, когато продаваше мартеници пред ЦУМ. На концерта му едва ли ще отидат много хора.
69
4
 
16
 
! Отговори
1hanko1 преди 9 години
Тоя Слави е плешив дюстабанлия
68
1
 
10
 
! Отговори
Меломан преди 9 години
Който няма кайменца, да си слуша радио веселена
67
3
 
15
 
! Отговори
Нафарфории преди 9 години
На митинг на Волен дори безплатно няма опашка , а при дългия даже и ще се сбият
66
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХОРА, АЗ СЪМ ОТ ЕКИПА НА СЛАВИ. НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ТЕЗИ ЕВТИНИ ТЪРГАШИ И СПЕКУЛАНТИ.СЛАВИ ИМА УЖАСНО НИСЪК РЕЙТИНГ И СЕ ЧУДИ ОТКЪДЕ ДА ИЗКОПЧИ ДВА ЛЕВА ДА СИ ПЛАТИ ТОКА, НАЕМА НА ЗАЛАТА И ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ.С НЕГО СЕ РАБОТИ ПРОСТО УЖАСНО. НАВИКВА НИ КАТО КУЧЕТА.
65
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На концерт на Слави отивам само, ако ми дадът 500 лева на мен.
64
0
 
18
 
! Отговори
с. преди 9 години
В интерес на истината концерта се разпродаде за отрицателно време!Като се има предвид жестоката селяния,която се вихри в Бантустана това не е никак чудно!Човека е решил да изкара спекулативно някоя кинта,което все пак си е бизнес нюх!А иначе въпросния сайт наистина е пълен с уникални мизерници и откачалки и явно са го изнервили!:)
63
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кво ,да му дам на Дългуча 500 лв за билет.Да не би да си сменя пироните на крака че иска толкоз пари.
62
1
 
25
 
! Отговори
валери преди 9 години
"Като екстра и застраховка срещу фалшиви билети той дори обещава "придружаване до входа".може би трябва да предлагат и вкарване насила! :)
61
6
 
32
 
! Отговори
Гост преди 9 години
Тая обява сигурно сценаристите на Слави са я пуснали, да засилят интереса, че сигурно няма кой знае какъв наплив за концерта. А така ще си кажат хората - брей, за 500 лева билета, я бързо да си купя един за 55, та да не се мина! Сценаристки напън да понапълнят залата.