Всички се натискат, а Преслава пак е номер едно

Сълзи, радост, завист и имитации на чалга "Оскар"-ите
Обновена: 27 фев 2015 14:08 | 25 фев 2015 10:20, Александър Попов
72

Ивана даде старт на церемонията. Снимка: Dnes.bg

Близо 3000 души се събраха в НДК, за да стискат палци на любимците си на годишните музикални награди на телевизия Планета. На фаталното 13-о издание певците се постараха да направят шоу, някои успяха, други - не.

Сълзи, радост, завист, разочарование и на места лицемерие белязаха церемонията, на която отново триумфираха Преслава и Галена.

Преслава спечели най-оспорваната категория - за Певица на година, и за шести път остави конкуренцията да диша прахта й. А тази година имаше голям хъс за тази статуетка.

За нея капо останаха за поредна година Джена и Анелия, които бяха единствените певици с организирани агитки в залата. Независимо от подкрепата и работата през годината, те трябваше да се задоволят с други призове.

Преслава сипа "водка с утеха" на Джена с наградите за Песен на годината с "Моли се да не почна", за Посланик на българската музика зад граница и за най-гледан клип в YouTube.

За Анелия пък останаха статуетките за Най-добър албум за "Феноменална" и за Най-оригинално сценично присъствие. Тя оправда наградите с нестандартно шоу с горящ креват, а по-късно към нея се присъедини и Миро.

Иначе концертът започна с Ивана, която неизменно бе номер едно преди ерата "Преслава". През последните години тя не издържа на конкуренцията и не извади хитове, но пък припомни добрите стари години. Тя получи награда за благотворителната си дейност от репортера на "Господари на ефира" и Dnes.bg "Густо ми е Велков".

Блед опит за доближаване до Мадона направи Ваня, но макар и само с хореографията, не се получи сполучливо.

Галена пък се появи на сцената за първите си награди с диамантена маска, която напълно закриваше лицето й. Оригиналната визия всъщност не е нещо ново, а абсолютно копие на сръбската звезда Елена Карлеуша от преди две години. Но пък закъснението не е чак толкова голямо...

В сянката остана и Десислава, която представи на феновете нова песен, а визията й бе пълна катастрофа. За нейна радост в залата нямаше модна полиция, която да я арестува за избора й на боди.

И като говорим за модни катастрофи, няма как да пропуснем Теди Александрова. В опита си да изглежда семпло и секси тя бе избрала впити дънкови гащета. Прекалено впити, както се убедиха на първите редове. И ако на екран е изглеждало добре, то зрителите отпред не бяха длъжни да се запознават с нейната анатомия.

Андреа отново направи интересно представяне, но си тръгна с празни ръце - без нито една значима статуетка. Но пък обеща да работи още по-усърдно, с две думи - продължава напред.

Сбъдна се и желанието на Цветелина Янева, която преди дни си пожела да не получава награди, и си тръгна от залата с "любовта на публиката".

Докато Валери Божинов впечатляваше с изказ в студиото на Шампионска лига, неговата съпруга Николета събра повече овации от повечето фолкпевици. Плеймейтката връчи награда на Илиян и Сиана, като в речта й нелеп бе единствено опита да направи реклама на тв предаването си.

Тя не дочака обаче да види от първия ред своята медийна опозиция - Алисия, която пък за първи път се докосна до концертите на "Пайнер". Алисия и Коцето вдигнаха на крака залата с дуета си "Не си ти". Малко на плейбек, ама накого му пука...

Може би най-радостният на церемонията беше Фики, който грабна наградата за дебют и за Певец на годината. Той бе видимо развълнуван, а успехите му разплакаха баща му Тони Стораро, който бе заедно със съпругата си и Софи Маринова. През последните седмици излязоха информации, че Софи е абортирала от Стораро, но видимо няма истина. Неговата съпруга и Софка пък през цялото време обсъждаха изявите на певците в отлично настроение.

Финалът на 4-часовата церемония бе за Галена, която си тръгна с последната статуетка - Идол на годината. Вече без маска, Галена се раздаде на сцената. По време на изпълнението на "Хавана Тропикана" с DJ Живко Микс до нея застана танцьорът Алфредо Торес, като двамата доказаха, че знаят "как да са мятат".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Как да обясниш на тези измислени кръчмарски ивентари ,що е изскуство? Как да им обясниш на хора,които си нямат представа от красив глас и че те са далеч от това! Как да им обясниш,че освен за сватби,кръщенета и домашни запои техните песни за друго не стават.С тези награди са смешни.В изскуството критериите за гласови данни и артистизъм са на друго ниво.
47
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Psevdokulturata na Balgaria se e sabrala da se nagradi za oshte edna uspeshna godina. Chestno kazano ne me intersuva koq ima silikon, s kogo spala ot koq mutra e rajdala i kolko plastmasovi vibratora si e tragnala ot megaparada na prostotiqta Tvarde kasno e da se spre ekspanziqta na prostashtinata v darjavata, tq ne e samo na izmislenite im nagradi , tq e navsqkade - ot tapia sased, koito chuka v 7 chasa v sabota do reklamite po televiziqta. Vseki individualno trqbva da se samoobrazova
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тези хора се имат за значими. Публиката им е покъртителна, нормални хора не видях. Плакатът за Джена ме трогна от сърце, направо се просълзих.
45
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ммм,да...Тази на снимка 8 не е ***,а този на снимка 11 не е джедай...ама хич не са такива,те са интелигентни хора,висшисти...
44
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Близо 3000 души се събраха в НДК, за да стискат палци на любимците си на годишните музикални награди на телевизия Планета."А това изречение да се чете - Отпадъкът на обществото се събра в НДК да гледа упадъкът на обществото от утайката на обществото.
43
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преслава сипа "водка с утеха" на Джена с наградите за Песен на годината с "Моли се да не почна", за Посланик на българската музика зад граница и за най-гледан клип в YouTube.Посланик на БГ музика зад граница??НАЙ-ГЛЕДАН КЛИП В ТУБАТА????Това истина ли е???Представям си какви са били другите номинации:най-голям ***,най-виместа ***,най-трътлесто гюбре...Тези силиконени непрани чорапи кой ги слуша вече?Явно тези 3000 *** са последните.Ама и днеса се излага - 66 снимки от тоз кич.
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Снимка номер 30 (Десислава) е просто без коментар...
41
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не съм съгласен, че българските чалгаджийки имали визия на порно актриси. Много от актрисите в порно - индустрията са си готини парчета, та и често без силикон, а ако имат си е натъпкан майсторски, не да са ги драли като наште миндли в някой гараж от покрайнините на София.
40
5
 
7
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Наистина никой освен Преслава не беше на ниво. Разврат, пошлост и цинизми. Това беляза наградите на Планета. Единствено Преслава нито показа разврат, нито танцува като някоя .... на сцената. Пя чудесно! Да не говорим, че Преслава дори няма силикон, нито голи снимки.
39
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Карнавалните маймуни на Митьо пак са се вихрили.
38
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мара Гущерова била взела 2 награди-Най-нова булка и с оглед на мъжа и,Пухчо Касичката,грабнала и приза Най-обичаща парите.А събитието е било нещо от рода на 50 нюанса силикон и нито капчица сиво.Дано догодина вече да няма подобни порно наградки.
37
1
 
34
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Приятели, а някой забеляза ли публиката?? Видяхте ли посетителите на този цирк? Хахахахахаха
36
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо ни занимавате с отпадъка на Бг?Тези отдавна не интересуват никого и пеят само пред родата си.
35
3
 
26
 
! Отговори
бих казал преди 9 години
По - скоро Вимета, Чатали, ***..али и имитации
34
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яко кич,селяния,завист,силикон и простотия са се вихрили вчера в НДК.Само едно не е имало там-мозък.Цялата зала няма акъл да си свари едно яйце и това е радващо-простата чалга умира.Сега трябва НДК да се запечата под карантина и никой да не влиза там,защото простотията на тея локумени глави се е впила и в стените.
33
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Турбо,ама ТУРБО селяци и селяния.
32
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само не разбирам за какво си раздават награди по-точно, цялата им музика идва от съседните балкански страни и нищо не създават.
31
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези пластмасови откачалки пак ли са си се награждавали бе?Хахаха...И какви призове си раздават тези врякащи елитки-"Най наботоксана пачав*а" или "Най-бременната от Коко Динев"?Егати трагедията...Смешни и жалки създания,сбрали се да се пооплюят малко на обилно количество кебапчета и лютеница...Made In Bg!
30
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чалгата залезе
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До !!Ако наистина смяташ, че мечтата ми е да изглеждам като тия, то по-добре да ида да се гръмна!