Дъжд, сълзи, емоции. Над 55 000 пяха със Слави!

Фенове от цялата страна препълниха "Васил Левски"
26 сеп 2015 08:14, Александър Попов
336

Снимка: Булфото

Слави Трифонов и Кук-Ку бенд направиха немислимото за български музиканти в новата история на шоубизнеса. Лошото време не спря над 55 000 души да изпълнят националния стадион "Васил Левски", нещо което са правили само чужди звезди.

Фенове от цялата страна започнаха да пълнят стадиона няколко часа преди шоуто, а в околностите му дъждобраните се харчеха като топъл хляб.

Пълните трибуни разчувстваха Слави, който се обясни в любов и заяви, че заради подобни моменти си струва да се живее. След което всичко започна със "Студио Х". Над три часа феновете пяха заедно с него, Нели Петкова, Годжи, Цветелина Грахич, откритието Крисия и Ку-Ку бенд хитове като "Няма не искам", "Цвете мое", "В джаза", "Френската гимназия".

Годжи не сдържа сълзите си и въобще не успя да започне изпълнението на "Жива рана", но пък хилядите го направиха вместо него. "Не ми се е случвало по-хубаво нещо", промълви басистът.

Организаторите не бяха жалили средства и за пиро шоу, заря на няколко пъти разцепи мрачното небе над Борисовата градина.

Бисът продължи над половин час, за да покаже, че нито публика, нито музиканти искат да напуснат стадиона. Независимо, че бяха подгизнали.

Финалът пък бе за Крисия, която изпълни "Моя страна, моя България", а хиляди развяха националните флагове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
10
 
19
 
! Отговори
moni преди 8 години
И да ми бяха дали без пари билет,не бих гледала този чалгаджия!
58
9
 
15
 
! Отговори
Баси якия концерт! преди 8 години
Майкооооооооу, На Няма не искам ,няма недей изпих шестата бира на екс, хвърлих потника и се метнах напред с ръцете в калта........отстрани всички пляскаха и ми викаха- Евала Брат, мноо си луд. Баси якия концерт. Все готЯни хора имаше!
57
7
 
14
 
! Отговори
Men преди 8 години
Хвърлих по едно око на коментарите и се чудя кой е по-зле - тези дето коментират тука или тези, които са ходили на концерта?! Много сте зле, хора, МНОГО!!!
56
5
 
38
 
! Отговори
Пъзел преди 8 години
СЕЛЯНИЯ ! Плащат на черно билет по 100лв а утре, почват да рИват, че немат кинти!Като има протест да си отстояваме правата от цяла България се събират 10-15 000 човека!Робско племе сме си и си заслужаваме съдбата! Леб и чалга му дай на българина и той сам ще си свали гащите !
55
11
 
7
 
! Отговори
Поли преди 8 години
Някой успя ли да изгледа концерта през интернет. При мен излъчваше до момента, в който започна концерта и започна да заабива през 5мин и след 20-тата спря тотално. Имам нет 100МВ е гати и не можах да го гледам :(
54
10
 
46
 
! Отговори
факт преди 8 години
Пълен триумф на българската простотия!
53
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тоя математика ви гъбарка и вие му се връзвате. оставете го смотаното ***, бе
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Математик, къде по света си виждал концерт на стадион да се провежда само при насядала публика в трибуните, бе ?
51
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Математик, значи 43 000 седящи места имало на стадиона, а се чудиш как имало към 60 000 души? Я си пусни клипове от концерта и пак ми задай този *** въпрос. Да видиш колко правостоящи имаше без запазени седалки, я сега виж на самата писта колко народ има и след това виж колко народ има на самият терен и пак ела с идиотския си въпрос. Пишман математик жалък!
50
4
 
15
 
! Отговори
До карина преди 8 години
Така или иначе, той пее за пари и продава патриотизъм
49
7
 
29
 
! Отговори
браво! преди 8 години
Браво, доказаха, че в България матрялът е калпав!
48
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Техния стил не мога да го разбера - някаква чалга от всякакви етноси. дрън-дрън. когато нямаш стил правиш една боза, и това се харесва на много хора без вкус към музиката.
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
от 55 20 000 на терена поне, извинявам се. Имаше и правостоящи.... от воле си ги имаше 60 000 души.
46
19
 
21
 
! Отговори
карина преди 8 години
Браво , Слави ! Браво и на момчетата от екипа му ! Магнетични са и заразителни с българското в себе си ! Готини , страхотни ! И каквато и да е една песен, ако се пее със сърце тя е велика и затова Слави е събрал толкова хора на стадиона ! Да сте живи и здрави всички българи и обичащи и не обичащи Слави - така или иначе той пее за всички !
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 50 математик. Да кажем че зад трибуната няма народ и че трибуната беше зад едната врата- като изключим тези места...на трибуните има поне 35 хиляди. терена е 100 на 50= 5000 кв м по 4 са 30 хиляди само на терена, а сега сметни и на пистата колко е имало.
44
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Prost chalgariziran narod - slaba , bedna , absurdna durjava.10000 ot 1.5 milionen grad protestirat za po-dobro budeshte55.000 davat pari da slushat [zaedno s cqla sofia] gracheneto na edin gologlav ***.Zakrivane mu e maikata
43
2
 
5
 
! Отговори
Grigorov преди 8 години
До МатематикКапацитета се определя спрямо седящите места, а вчера имаше над 12 000 правостоящи зрители. Доста е елементарно ако погледнеш снимките, има хора на пистата и на терена!
42
9
 
6
 
! Отговори
Bay Gannyo преди 8 години
Haters gonna hate или казано на български уличните кучета лаят по звездите защото са високо! Толкова народ на Стадиона не е имало от концерта на AC/DC...
41
4
 
5
 
! Отговори
Онз преди 8 години
чисто теоретически- нагледно доказателство че музиката е комерсиална по своята същност. и че факта че си изключително талантлив прогресив метъл китарист няма да ти купи амг. и да се тръшкате и да не се тръшкате, музиката е като баничката.прави се да се продаде. и ако на дрийм тиътър са най добрите банички , в българия що никой не иска да си ги купива, бе гурмета?
40
2
 
22
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
И къде беше кака Софка , да вкарат един дует с Дългия , тогава публиката щеше да се изпразни от удоволствие....... Което не ми харесва него и екипът му е че 20 години по късно продължават да поддържат онова с което започнаха - "Ку-ку" (нямам впредвид Ку-ку бенд ) , време им беше да пораснат и да се захванат с нещо по сериозно като стил на музика и поведение .Вече не са онези 18-20 годишни студенти дето скачаха по площадите ПО УБЕЖДЕНИЕ , а сега за ПАРИ .... кво да прайим пазарна икономика