Дъжд, сълзи, емоции. Над 55 000 пяха със Слави!

Фенове от цялата страна препълниха "Васил Левски"
26 сеп 2015 08:14, Александър Попов
336

Снимка: Булфото

Слави Трифонов и Кук-Ку бенд направиха немислимото за български музиканти в новата история на шоубизнеса. Лошото време не спря над 55 000 души да изпълнят националния стадион "Васил Левски", нещо което са правили само чужди звезди.

Фенове от цялата страна започнаха да пълнят стадиона няколко часа преди шоуто, а в околностите му дъждобраните се харчеха като топъл хляб.

Пълните трибуни разчувстваха Слави, който се обясни в любов и заяви, че заради подобни моменти си струва да се живее. След което всичко започна със "Студио Х". Над три часа феновете пяха заедно с него, Нели Петкова, Годжи, Цветелина Грахич, откритието Крисия и Ку-Ку бенд хитове като "Няма не искам", "Цвете мое", "В джаза", "Френската гимназия".

Годжи не сдържа сълзите си и въобще не успя да започне изпълнението на "Жива рана", но пък хилядите го направиха вместо него. "Не ми се е случвало по-хубаво нещо", промълви басистът.

Организаторите не бяха жалили средства и за пиро шоу, заря на няколко пъти разцепи мрачното небе над Борисовата градина.

Бисът продължи над половин час, за да покаже, че нито публика, нито музиканти искат да напуснат стадиона. Независимо, че бяха подгизнали.

Финалът пък бе за Крисия, която изпълни "Моя страна, моя България", а хиляди развяха националните флагове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
4
 
27
 
! Отговори
до 555 преди 8 години
Сигурно цяла Европа дето не слуша чалга и би се изсмяла на невероятния му глас и текст на песните са просто племе и завистливи души....отвори си очите ! Чалга се слуша само на Балканите и в Африка.
18
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
..и Крисия ли продадоха... преди време беше онази ..как й беше името... сега е българче, нещата се подобряват..
17
14
 
43
 
! Отговори
До 555 преди 8 години
Не става въпрос за завист. Аз от долните коментари не прочетох никъде завист. Става въпрос за селския ни, просташки манталитет, да се захласваме по такава "музика". Което и за мен е свидетелство, че интелектуалното ни ниво е под нулата.
16
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато разбрах че този ще прави предаване всяка вечер 2000-та година и му се изсмях- викам си, че едва ли ще издържи година. А то какво стана. Признал съм го за едно- че е несломим като дух. Може да е всякакъв друг, но затова съм го признал.
15
22
 
34
 
! Отговори
Анти чалга! преди 8 години
Аз не искам и да разговарям със хора които са дали пари и защитават пози продукт. Все едно да убеждавам ,че Рок или Поп музиката са по добри от чалгата- НЯМА как да стане! Евала на Х фактор ,че не пускат чалга ! която този Слави налага на народа от 20 год. а в същото време се прави на националист е пълна пародия, ама само умен човек може да схване.
14
29
 
42
 
! Отговори
555 преди 8 години
Калпаво племе от завистници и лешояди. Един да се надигне малко и ще скочите всички да го смачкате. Не е важно каква е музиката му, важното е, че хората я харесват. Поне малко да забравят с нея живота и проблемите си.
13
10
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да ви кажа, че има някакви проценти от хората, които го ненавиждат заради чалгата му, но му се възхищават на работохолизма му. Всяка вечер да си на екран и да правиш предаване вече 15 години- на това напрежение малцина биха издържали.
12
21
 
42
 
! Отговори
До 9 преди 8 години
Точно това е проблема на нацията ни -опростачването. А песните на Слави са точно такъв продукт- *** текст,прости ритми и събра повече народ от Мадона при еднакви цени....Е това ако не е простотия не знам.
11
24
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слави освен, че може да напълни стадион е и единствената макар и само медийна опозиция в тая държава.
10
38
 
21
 
! Отговори
sladkata_lili_96 преди 8 години
Вие, които плюете по духовния татко на Българите, по народния месия на народа, с какво сте ппвече пт Слави?!? На малкия му пръст не можете да стъпите, изтръпнали хейтъри, завиждайтеееее!! Живааааа ранаааа, за чене вече си тиииии... велико беше!!
9
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че то ако имахме стадион като Маракана дето може да събере и 200 000 души, чалгарите ни пак щяха да го напълнят за тоя.
8
15
 
62
 
! Отговори
Цигани сме! преди 8 години
После защо ни нямали за хора в Европа -ами защото манталитета ни е -слушаме музика,гледаме сериали,караме като ,живеем като ,....И тази статия отново го доказва. Пейте си Френската гимназия,Тайсън кючек и се радвайте на живота...това е Бг ценностна система.
7
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На стадиона имаше близо 70 000 души. Аз не помня някое събитие било то спортно или музикално да е събирало толкова много хора в България. Нямам думи..каква е тази истерия по Станислав бре?
6
11
 
47
 
! Отговори
Korko преди 8 години
Всеки знае, че в България е пълно с всевъзможни селяни. 55К са даже малко...
5
8
 
32
 
! Отговори
овца преди 8 години
славиии, славиии, славииии, ощееее, ощееее бееее беее беее !!
4
36
 
33
 
! Отговори
Мдам преди 8 години
*** чалгарски народ- слаба държава! Идеалът на комунясите!
3
14
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не мога да ви разбера едно- щом продукцията му се харчи яростно, защо да не се възползва Трифонов от овцете? Не е луд този който яде...знаете нататък.
2
16
 
49
 
! Отговори
Дългия преди 8 години
За тази година стига съм ви лъгал! Догодина пак, чалгари!
1
30
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чета от много народ, че са си закупили кода за 5 лева за да гледат на живо , а в действителност картина и звук са се разминавали, а на често и живата връзка се разпадала. Всичката ни работа такава- един сайт на живо като хората не можем да направим. Ама к'во го е.е Дългия.ако 200-300 хиляди са се излъгали да си закупят пакета ей ти ги на един милион чиста пара за Дълги, само от интернет + още 2 милиона от билети..добре ли му е 3 милиона? От тях поне 2 милиона са за него. Пълнете гушата на Дългия