Орхан Мурад призова: Оставете Сузанита и семейството ни на мира!

Медиите работят за опростачването на нацията, смята певецът
12 сеп 2017 13:25, Александър Попов
217
Орхан Мурад призова: Оставете Сузанита и семейството ни на мира!
Снимка: Facebook

"Аз, като баща на Сузанита, декларирам пред всички медии и цялата им аудитория, че писанията и коментарите по адрес на моята дъщеря, са абсолютна измислица и търсене на лесна печалба чрез тираж, гледаемост, читаемост, посещаемост, сензация – "сеир" и лесна слава, на гърба на моето дете. За това настоятелно моля да спрат с измислиците по нейн и по адрес на цялото ми семейство и да петнят името ни", призова в отворено писмо до медиите Орхан Мурад.

Сузанита попадна в медийното полезрение с клипа към песента "Луцифер и Буда", а преди няколко дни представи и общо парче с Андреа. Клиповете и на двете песни предизвикаха доста критики към 14-годишната изпълнителка.

Още по темата

Последваха слухове, че малката певица се е подложила и на козметични процедури, които баща й категорично отрича.

"Декларирам, че Сузанита няма силикон в устните. Даже няма и татуировки. Не знам кой злонамерен човек е измислил и разпространил това. Чудя се на тези, които съвсем удобно и лекомислено вярват, че някой пластичен хирург ще си сложи главата в торбата и ще направи такава интервенция на 14-годишно момиче, а за родител, който би разрешил това, да не говорим.

Декларирам, че Сузанита няма да участва в никакви риалита, както видяхте не участва и във VIP Brother. Гнусни измислици, за да повишат интереса към себе си. Също лесно се тиражира от всички вестници и техните читатели, без да се сеща злословещият и охотно коментиращ народ, че 14-годишно момиче не може да участва в такива формати без родител. Чак и хонорар й бяха измислили. Много долно, неуважаеми колеги. С вас и още няколко медии, ще се видим в съда, за всички тези злини, които ни причинихте.

Декларирам, че клипът, благодарение на който се разбуниха духовете и Сузанита стана най-популярната дъвка на обществото е погрешно разбран, заради нежеланието или невъзможността на много представители на нашето общество, да приемат посланията в клипа, защото за това се иска и интелигентност. Веднъж завинаги настоявам – тъй като клипът отдавна е спрян от ютуб и ние помолихме в нарочни видео-спотове, никой да не го споделя, да се направи разграничение на личния живот на Сузанита и моето семейство от клипа и ролята й в него. Настоявам да ни оставите на мира, за да можем ние родителите и приятелите на Сузанита, да канализираме и насочим в най-правилната посока, интелекта, таланта и известността, която тя волю или не, за добро или не, получи. Ще съдя всеки, който си послужи с обидни думи, измислици и тиражиране на неверни неща по отношение на Сузанита и моето семейство.

Добре помнете и не забравяйте, че Сузанита е продукт и производно, а не причина, за налагането на тази култура сред младите хора. За това обвинявам цялата политическа система и управлението на страната от 89-та година насам, начело с техните слуги медиите, които загърбвайки всякаква съвест и морал, работят слугински, за опростачването и обезличаването – даже изгонването на нацията.

Обръщам се и към всички родители, които злословят и хейтят по социалните мрежи. Мили сънародници, след като не ви е харесала тази роля на Сузанита в клипа й, забранете на вашите деца да го гледат и да слушат песента й. Забранете им да си мислят за нея и за другите им идоли от този жанр, защото не е само Сузанита. Забранете им да мечтаят да са на тяхното място и да подражават на Сузанита и другите, за да може да се учат, да са възпитани, образовани и изградят висока култура. Да посещават опери, театрални постановки, да четат книги и заедно с родителите си, да теглят нацията напред а не назад, както досега. И да се превърнем в една цветуща държава, в която младите хора не пушат и не се друсат от 10 годишни. Целомъдрени са до навършване на пълнолетие. Образовани, високо интелигентни и благоденстващи. Не се убиват за щяло и не щяло по жилищните блокове и нощни заведения, а се обичат, помагат си и живеят в мир и хармония. Пожелавам го на моят народ и моята родина – от все сърце. Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, така както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте.

На мен си пожелавам, нашия народ да спре да е перманентния шаран, който се лови на всякакви целенасочени въдици, за отвличане на общественото внимание от съществените проблеми на родината ни, докато му отмъкват държавата под носа, докато ограбват и пребиват през нощта родителите му ,докато спят и ги третират като матрял. Да спре да се занимава със злобата си, а да излезе по площадите и да измете веднъж завинаги виновниците за неговото унищожение и да си върне държавата и родината.

От Орхан Мурад, който е написал и изпял повече от 100 песни за любовта, приятелството и доброто у хората и винаги е бил посланик на добросъседството и уважението между хората и тяхното единение, без оглед на етническа и религиозна принадлежност", завършва отвореното писмо.


217
Още по темата: Орхан МурадСузанита
Още от Балканска
Дуетът на Андреа и Сузанита – пълен потрес!
Напиши коментар Коментари
200
0
 
0
 
! Отговори
Blackradio преди 11 часа
Обаче за медиите е прав. Има много за затваряне. Практически почти всички.
199
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Дали изобщо някой му е казал истината за онова, което се вижда в клипа? Ако дъщерята и майката са спестили подробностите... Все ми се иска да вярвам, че нормален баща не би искал малката му дъщеричка да мокри фантазиите на всякакви, с идеята, че се издига. Голямо издигане.
198
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Едно семейство, което си пада по заведения редовно водеше 3 годишната си дъщеря с тях, момичнцето отрасна по кръчмите. Веднъж затанцувало обрало овациите, после минало да иска пари и отишло и дало част от парите но оркестъра. Потресох се, докато родителите го разказваха с гордост, какво е станало с детето незнам, защо нямам връзка с тези хора, но каквото си посееш, това ще пожънеш.
197
2
 
5
 
! Отговори
този нещастник преди 1 седмица
що не си вземе ситното *** и да си го държи дома.
знаете ли колко ми пука за тази балканска драма.
196
3
 
10
 
! Отговори
Неладърник преди 1 седмица
Бат Орхан е некадърник като родител. Заслужено не му издържат нервите.
195
2
 
15
 
! Отговори
Яна преди 1 седмица
До Страхил

Със сигурност бих го направила, но не бих избрала имиджа на пaчaвpa. Има много други образи, които биха се харесали на публиката.
194
22
 
9
 
! Отговори
Страхил преди 1 седмица
Защо критикувате така злобно човека ? А и дъщеря му каква толкова е направила ? Ами тинейджърски глупости и простотии. Помислете само. Вие ако сте на 14 и имате възможност да записвате песни и клипове, още повече зад гърба си да имате славата и авторитета на известен родител - музикант, дали щяхте да сте по - различни ? Не ги защитавам, но в това положение нямаше да сте по - различни. Просто пред Сузанита е имало възможности, които повечето хора нямат. И тя се е възползвала от тия възможности.
193
4
 
6
 
! Отговори
сем. Тони Златкови преди 1 седмица
Оня дебелия нали му платиха откупа и го освободиха, сега щял да наваксва по дискотеки - ай Сузи Бузи да се пуска голичка, че белким се върже дебелака, докато е още в психошок
192
0
 
14
 
! Отговори
Кривондел преди 1 седмица
Ок, Орхан. Повече няма да обръщаме никакво внимание на дъщеря ти, въпреки нейните усилия именно за обратното...
191
2
 
20
 
! Отговори
77 преди 1 седмица
Каквато майката такава и дъщерята...Та нали родителите на малкото к...е го лансират именно в тази насока. На 14 години пък визия като на 30 годишна актриса от филми за възрастни...Вижте, това е идея за реализацията на малката, готова е за такива филми..
190
1
 
17
 
! Отговори
Ели преди 1 седмица
Този наистина ли е казал, че дъщеря му е „продукт”. Омг...
189
0
 
24
 
! Отговори
Ели преди 1 седмица
Ако иска да бъде оставена на мира, да не се появява в медиите... Станеш ли публична личност - обсъждат те, станеш ли смешна публична личност - обсъждат те още повече.
188
5
 
33
 
! Отговори
Мурхан Сурат преди 1 седмица
Дъщеря ми изглежда и се държи като ковра, но аз ще съдя всеки, който я нарече ковра. Оставете ни на мира, за да продължаваме да се натрапваме в домовете ви и да развращаваме децата ви! Политиците са виновни!
187
6
 
1
 
! Отговори
H U G O преди 1 седмица
Аз не виждам ,къде е проблема.
186
5
 
14
 
! Отговори
? преди 1 седмица
В Корана пишело, че било нормално 6 годишно дете да се омъжи и да прави секс с 60 годишен дядка, вярно ли е, Орхане?
185
3
 
20
 
! Отговори
Е, не преди 1 седмица
"Покажете среден пръст на дявола – на злото, жестокостта, злобата и завистта, така както Сузанита го направи, но вие не го разбрахте."
- ВРЪХ НА ЛИЦЕМЕРИЕТО! Сузанита, представена от Тати, в "ролята" на апостол на борбата с порока!
184
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Простаци.Горкото дете,вече е късно и за него...
183
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен181 "Момиченцето"разбира вече доста неща,но няма право да ги извършва,докато е малолетна.Родителите й също могат да отговарят пред закона за закрила на детето.
182
0
 
23
 
! Отговори
65 преди 1 седмица
На драго сърце ,ще еи оставим на мира А ма и вие ни разберете_в повече ни идва вашта простотия.Просто се скрийте в миша дупка два дни и ще ви забравим!
181
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има закон за малолетните и семейството на въпросния баща ,не прави изключение.Малолетни не могат да пеят в чалга-клубове до късно,а катно ученици,не могат да имат такъв провокативен за възрастта им вид.Ве могат да правят бизнес,като се разголват пред публика...