Турция свали руския Су от страх, твърди Асад

Той смята, че Ердоган е притеснен от баланса на силите
2 дек 2015 08:52,
25
Турция свали руския Су от страх, твърди Асад
Снимка: архив Reuters

Страхът от промяна в баланса на силите в Сирия не е в полза на Турция и принуди турския президент Реджеп Тайип Ердоган да реши да свали руския изтребител Су-24, заяви сирийският президент Башар Асад, цитиран от Интерфакс.

Още по темата

"Мисля, че инцидентът с руския самолет показа, че Турция е притеснена и не може да приеме факта, че участието на Русия променя съотношението на силите в Сирия", заяви Асад заяви в интервю за чешка телевизия, цитиран от "Фокус".

Той подчерта, че подобно поведение на Турция няма да промени намеренията на Сирия и Русия да продължат борбата срещу тероризма.

"Войната срещу тероризма продължава. Руското участие и подкрепа само ще растат. Във всички случаи, те ще бъдат по-силни", добави сирийският президент.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами какво да прави турчина,като го видят и всички се обръщат с гръб и бягат...да не мислиш,че на него много му е приятно отзад да ги "изненадва"..
8
0
 
6
 
! Отговори
Бил преди 8 години
Прав е Башар Асад и за това. Този човек е един от малкото останали които държи ислямистите под контрол в неговата държава след като щатите свалиха почти всички светски режими в близкия изток и ги замениха с терористи. Башар се държи с достойнство в предвид нелеката ситуация в която се намира страната му и се брани добре от домогванията на слугите на дявола наричани "западни елити". Съчуствам му и му пожелавам да устои на това изпитание, той и народът му.
7
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kakvi ushi vadi toya
6
3
 
2
 
! Отговори
... преди 8 години
abe toq do predi nqkolko meseca be6e po nisak ot trevata prez celiq toq konflikt da go nare4em sq kato se vklu4i rusiq i mu stana mnogo golqma rabotata ze da se obajda sqka sedmica ... sme6nik
5
4
 
35
 
! Отговори
До 9900 преди 8 години
Абе , ти удар в гърба на самолета, който не те "вижда" за големо геройство ли го смяташ? адски "смело"! Нямаш очи да се изправиш срещу му в бой, а се прокрадваш изотзад, като истински османлия, тихо и подло! Егати простотията, егати наглоста......И насичко отгоре и се хвалиш с подлостта си....Пфу, толкова е противно, че чак му се гади на човек...На всичко отгоре после бягаш в нато да търсиш защита. Е,сега турчулята ги чакат такива изменения....Неслучайно Лавров днес е на Кипър
4
6
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
kucheto hape ot strah,no i shte iade toiagata,ha,ha
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този май си проси гости в 5 сутринта с качулки на ДАНС...
2
50
 
12
 
! Отговори
9900 преди 8 години
Накратко - понеже Ердоан много се уплаши от Путин, затова ... му наби канчето!?? Логика ...???
1
1
 
32
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Правилно то "кучето от страх хапе"