Осем цистерни с горива влязоха в Газа

В тях има и газ за готвене
25 ное 2023 16:30, Стела Стоянова
7
Осем цистерни с горива влязоха в Газа
Снимка БГНЕС, архив

Четири цистерни с гориво и четири цистерни с газ за готвене са влезли в ивицата Газа от Египет днес, съобщи в. Times of Israel. „Горивото и газът за готвене са предназначени за експлоатация на основна хуманитарна инфраструктура в Газа“, туитира органът на Министерството на отбраната.

Помощта влиза в анклава като част от споразумение за затишие в боевете между Израел и терористичната групировка Хамас. Около 50 израелски заложници – деца, техните майки и други жени – ще бъдат освободени през четирите дни на временното примирие, по време на което израелската армия спира военната си кампания за унищожаване на терористичната група Хамас в Газа. В замяна на всеки заложник, израелската страна се ангажира да освободи по трима палестински затворници. /БГНЕС
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: газгоривоГаза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
РЕВОЛЮЦИЯ И ТЕРОРИЗЪМ СА ЕДНО И СЪЩО ! КОИ БЯХА АКТИВНИТЕ БОРЦИ В БЪЛГАРИЯ ? КРАДЦИ НА МАНДРИ И БИВШИ КРИМИНАЛНИ, ОБУЧЕНИ С ПАРИ ОТ МОСКВА ЗА ПОДРИВНА ТЕРОРИСТИЧНА ДЕЙНОСТ ! ЗАТОВА СИНОВЕТЕ И ВНУЦИТЕ ИМ ОКРАДОХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, КРИМИНАЛНИ КАТО БАЩИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ СИ ! И ЗАТОВА СА НА СТРАНАТА НА РУСКИТЕ И ПАЛЕСТИНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ !
3
2
 
2
 
! Отговори
йй преди 5 месеца
И това е им е много на диваците.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хамас билиЖИВОТНИ ? Не съм съгласен ! Никое животно не изпраща децата си наСМЪРТ ! САМОидиотите !
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
С 4 цистерни кой по-напред ще готви ?