Този филм заплашва да запали Трета световна война!

„Невинността на мюсюлманите” вече уби четирима в Либия и провокира протести
Ники Станчев @kostas.blog.bg 13 сеп 2012 15:27
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
57
15448

„Невинността на мюсюлманите” вече уби четирима в Либия, провокира протести и заплашва да причини още вреди
„Невинността на мюсюлманите” е слаб, дори жалък, вместо смешен филм, но със сигурност е един от най-търсените в мрежата.

Заради него на 11 септември бяха убити четирима американски дипломати в Либия. YouTube беше забранен в Афганистан и хиляди протестираха и атакуваха посолството на САЩ в Кайро. По всичко личи, че това няма да е всичко!
Американците никак не обичат провокациите и ще отвърнат на удара, въпреки че от Либия излязоха с официално обръщение тип: „Извинете, ако има нещо…”.

Активисти на салафистките бригади от движението „Ансар аш-Шариа” („Защитниците на шариата”) буквално озверяха, защото пошлото филмче се подигра с Пророка Мохамед.

„Сложи главата си между бедрата ми. Виждаш ли още дявола вътре?” – това не е реплика от филм „за възрастни”. Така се обръща пророкът Мохамед към забулена красавица в една сцена от „Невинността на мюсюлманите”.
Смехотворният филм е дело на режисьора Сам Басил. Той изкрънкал пет милиона долара от стотина еврейски дарители, за да създаде това безумие. Отнема му три месеца работа. В пародията участват 60 актьора, а екип от 45 души са съпричастни в създаването му.

Дори да не разбирате английски, е повече от ясно каква е художествената стойност на филма. Режисьорът е американски евреин, който се кълне, че „Ислямът е рак”. Знаем с какво око гледа народът му на прахосването на парите. Едва ли някой евреин (а и друг по произход) смята инвестицията на петте милиона в смъртта на хора за прекрасна сделка!

Надежда Димитрова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То като цяло във филма лъжа няма/ малко художествено преувеличение може,но истината поне такава каквато я знаем за живота на мохамед е близка до филма/.
43
2
 
4
 
! Отговори
svetozar.christoff преди 11 години
филмът е доста евтин,не можах да повярвам-толкова мн пари-за един провал,който прилича на самодейска работа?иначе,дори авторът да е прав-за някои извращения в корана,защо тогава не направи едно филмче барем и за извращенията в стария завет-дъщери спят с баща си,татковци предлагат дъщерите си на тълпа гневни содомо-гоморци-за да предпазят някакви божи пратеници,жени,старци и деца-се колят в йерихон-в името на същия алллах/еллох-йехова/-и изобщо защо не каже че мюсюлманството е взаимствано от там
42
5
 
15
 
! Отговори
koko преди 11 години
каква невинност бе хора,тия фанатици са болни мозаци,камикадзета и т.н.т......терористите нямат място наземята.....мор мамицата им гнусна мюсулманскаааа
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато една война е необходима на някого, има ли значение кой ще я запали?
40
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТИЯ *** САМО VX ЩЕ ГИ ОПРАВИ ...
39
2
 
10
 
! Отговори
зверства с християни преди 11 години
Така колят хора приели христянството! !!!18+!!!youtube/watch?v=nKSArdrcWIw&feature=relmfu
38
2
 
4
 
! Отговори
зверства с християни преди 11 години
18 + youtube/watch?v=nKSArdrcWIw&feature=relmfu
37
4
 
5
 
! Отговори
eeeeeeeeeeee преди 11 години
stiga ste pisali gluposti daste gledali nqkide muslumanite da se podigravat sis hristos ili da sis nqkoi drug prorok vsi4ko e provokaciq na evreite
36
2
 
4
 
! Отговори
do ei taka преди 11 години
za6o ne go duha6 prosto i 6e vidi6 4e nee taka duhai go i 6e se uveri6
35
2
 
13
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Интересно, тези дето не са го гледали този филм и нямат начин да го видят протестират?! Едно време в съюза на писателите гласуват единодушно телеграма до съветския съоз на писателите, че заклеймяват Солженицин и не са съгласни с "Архипелага ГУЛАГ". А никой не го е чел защото го няма, и за тайно доставен от запад ако го хванат, наказението е като за отказ да гласува за телеграмата - лагер.
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А бре онея *** га поругаха християнски храм, Путин ви виновен, сега кви ги плещите?
33
4
 
32
 
! Отговори
до 38 преди 11 години
Евреите може и да са провокатори, но в случая честно казано реакцията на провокираните ми се струва като животинска, първосигнална или нещо по-лошо. Заради подобен филм направен в арабската държава "X" за Христос, колко от нас ще са готови да подпалят посолството на страната и да убият няколко човека там? Това е все едно някой грък да напсува България по телевизията и след това аз да заколя първия срещнат грък... Колко *** трябва да съм? Аз не го проумявам, а вие???
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Nade , teb parva shte te pusnem na arabeskite vava voinata,,hahaha stiga gluposti si pisala , che she umrem ot smqh
31
16
 
12
 
! Отговори
Стига Глупости преди 11 години
Каква Трета Световна Война.Как ще се води тя -- мюсюлманите навързали шашки около кръста си ще ни нападнат и ще се самовзривяват.А що се отнася до Еврейте -- не забравяйте, че Божи Гроб благодарение на тях не е мюсюлмански.Този форум е пълен с *** коментапри!
30
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Евреите отново са в основата и на тази провокация, пък после се чудят защо ги мразят навсякъде по света и искат да им пазят туристите както се охранява ВИП персони ,но всъщност са.....
29
12
 
18
 
! Отговори
kurt преди 11 години
Реакцията на мюсюлманите в Азия и другаде само доказва колко са изостанали....в средните векове са
28
4
 
15
 
! Отговори
Който И да Е преди 11 години
Всичко в света се ръководи от едно място, което действа по принципа "разделяй и владей". Затова са създадени толкова религии, а хората се делят по тях на евреи, християни, мюсюлмани, будисти, а има и атеисти, агностици и какви ли още не. Тъй е по лесно на управляващите и когато им се прииска си правят война, да речем. Поводът може да е я някаква карикатура, я някой филм - важното е така разделение да са врагове, за да ги яхат по-добре. Космическият разум е Бог и той е един!
27
2
 
8
 
! Отговори
до 9 преди 11 години
прав си,а помниш ли,Последното изкушение на Христос,вдигна се малко пАра,НО НИКОЙ НЕ НАМРАЗИ КАЗАНДЗАКИС,дори всичкиго признават.И,какво-сега да твърдим,че епоръчана ислямисти някакви,ли?Това е лудост и споредмене е крайно време да загърбим всякакви религиозни и етнически измишльотини и всички да вървим напред,като равностойни жители,натази Планета.
26
3
 
5
 
! Отговори
до 30 преди 11 години
Ако и ти беше малко по-интелигентен, щеше да знаеш, че цифрите, които използваме и наричаме "арабски" всъщност за измислени в Индия . . . bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D1%80%D0%B0%D0%B1%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D1%86%D0%B8%D1%84%D1%80%D0%B8
25
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
islama trebva da se izkoreni s atomni bombi smart za tezi ***