Кратък преглед на масонските ложи

Част 1
Petrun Petrakiev @jabog.blog.bg 26 ное 2012 20:35
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
0
2015
През далечната 1599г, когато се предполага, че е било създадено масонството, зидарите са имали доста по-висок статут от съвременните мургави строителни работници.

Смята се, че в първите масонски ложи не се допускали дори архитекти и вътрешни дизайнери, да не говорим за жени и негри.

Убеден съм, че почти никой от съвременните Велики Магистри не е държал мистрия и не е залепил дори и една плочка през живота си, но организцията продължава да бъде елитарен клуб, където приемните изпити далеч не включват проектиране и изграждане дори на малка селска тоалетна. На никой нормален човек в наши дни не му е ясно за какво се събират мастити масони в разни ложи и какви тайни планове кроят там. Предполага се че, просто си приказват за това колко добре са си прекарали на предното събиране на ложата.

Българските масони разбираха нещата по-простичко, като ложата директно се събираше в сепарето на елитен софийски чалга клуб и тайнствените ритуали включваха най-вече окултно пиене на греяна масоница и ритуално съешаване с певицата, която бе на смяна в момента. ...................

(следва продължение)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари