Кървав Спасовден с 16 жертви край Ямбол

Ужасяващите разкази на очевидците за трагичния инцидент пред Dnes.bg
28 май 2009 13:45, Екип на Dnes.bg
139


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
Da vi kaja li koi izdava knijkite na kolia4ite v klannicata bg....popitai bkp i slujbite s dosieta...
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Влязох, за да видя коментарите на поплювковците за тази статия. Явно вече сте се сетили, че Доган, и Станишев са виновни... Питам само как ще го извъртите този път, че това е Божие наказание за турците, мюсюлманите, гейовете и всички, които ви пречат да се научите да учите, работите, общувате и да съжителствате нормално с хората около вас?
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
не знам как им се издават на такива фирми разрешителни за превоз!
55
0
 
0
 
! Отговори
Григор преди 14 години
Аз също съм от Ямбол,и се ужасих от днешната трагедия. Искам само да споделя пред всички че в нашия град положението с автобусите е отчайващо. Главната фирма концисионер е Никан лайн, мога само да ви кажа, че внесоха едни стари "морги" от други градове където е седалището на тази фирма мисля че Пловдив, и не мога да ви опиша каква смрад и зловоние се носят от тях. Чудя се как изобщо са допуснати да возят пътници в града.? От всичките им автобуси само два три стават, и добре че Ямбол е равнинен град че може пак такава трагедия да стане.
54
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
Tova nie problem....tolko hora izbihme okolo 9ti sept. nie shte spechelim citat
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ами то от МО защо не отидеш при шефа си и не му кажеш че няма повече да се качиш на тая барака. Стиска ли ти. Защото само така можеш да ми покажеш че е нужна промяна.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Az prizovavam vsichki shofiori da ne hodiat na pregled zashtoto vijdame kakav e efekta. Nula presechena.
51
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
почет за загиналите.ами в *** НИ ДАРЖАВА е така,трябва да се случи нещастие и чак тогава се объща внимание...как може тия бараки на 50 години да изваршат превоз на хора..рабоптя в структурите на МО и тук почти е същата работа..само "чавдар"-и ненормалнма даржава за разстрел са управлявашите ни...
50
0
 
0
 
! Отговори
andi_12 преди 14 години
Otpravyam apel kam vsi4ki 6ofiori da vlkyu4at svetlinite na abvtomobilite si, v znak na sapri4astnost kam rodninite na zaginalite hora.
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
В България всичко е само на хартия за оправдание никои не си дава зор за нищо. СКАПАН НАРОД СМЕ НИЕ ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ Е ОСЕЯНА САМО С ПРЕДАТЕЛСТВА. Страхливци и мижатурки сме си и това си е да си мълчим по добре.
48
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Нека почетем загиналите. И нека да тежи на съвестта на техническия контрол на рейса който го е правил. Тук може да попитате шофъорите как се минава на технически преглед - повечето пъти дори не се ходи с колата на прегледа. Частни фирми правят прегледите нали се сещате че ако се заяждат с водачите няма да си получат 25 лева така че ги пускат при всички положения. Така че дори и да е минал на някакъв технически преглед си представете как е минал.
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
И стига сте умували БСП или ДПС. Доган ви го каза " аз реших България да има тази съдба,мир " нали се сещате как ако не е той утре ДПС или доган или който и да било веднага ще ни спретне един етнически конфликт. И не си мислете че турция няма да си вземе източна България сетете се какво стана с Кипър нищо че всички са в НАТО.
46
0
 
0
 
! Отговори
american boy преди 14 години
Iskam da popitam individa, spored kogoto za vsi4ko e vinoven Kostov, spored nego dali i za tazi tragediq e vinoven Kostov?
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Вие дами и господа добре ли сте със сивото вещество? Загинали са хора, а вие ми пишете такива коментари. Вразумете се малко. Лека им пръст.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
знаете ли колко е смешно, всички само за корупция говорите а я си признайте колко от вас с управданиеточе не става по друг начин са давали рушвет или подкуп. Хора ако ние не спрем да даваме те винаги ще взимат
43
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Защо не се изписват имената на шофьора ? За тази ужасна трагедия научих още по обяд, но нямах възможност да чета подробности ... Затова искам да попитам знаят ли се имената на шофьора и кой е собственик на фирмата, чиито автобус-убиец затри толкова хора ???
42
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
I bkp i dps sa atentatori...bivshi teroristi4ni zbirshtini....interestno koi tursiat v kosmosa...
41
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
Mersi...
40
0
 
0
 
! Отговори
evropeec преди 14 години
vinovno e pravitelstovoto na STANISHEV I DOGAN I CARQ,za6toto prinoujdavat vsi4ko da e korumpirano
39
0
 
0
 
! Отговори
112358 преди 14 години
Въпреки, че и тук се лигавят дежурните политически сбърканяци, това е форумът с най-нормални мнения от всички в Нета!Учудващо, но в сравнение с политическата помия на гърба на една човешка трагедия, която се излива в Мediapool например, тук си е направо събрание на малкото нормални българи в Интернет!