1, 2, 3... А след 12 абитуриентите се превръщат в тикви

Зрелостниците от гледната точка на токсиколозите в "Пирогов"
30 май 2009 12:43, Екип на Dnes.bg
141

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
tikvar преди 15 години
Hubavo zaglavie.
21
0
 
0
 
! Отговори
Гражданче преди 15 години
Абе били сме млади, вярно е ! Но, когато аз завършвах точно бяха започнали да отшумяват подобни селянии като баловете ! Тогава това да си правиш бал, беше отживелица и простотия ! От 10-тина години насам пак ги възкресиха и не само това ... От година на година стават все по-просташки и по-истерични ! ...Първо - пълна глупост е да изхарчиш цяла камара пари, които родителите теглят като заем, за да се покажеш за една вечер ! На кого ?... А от другия ден, цялото семейство да ги изгладува тия пари отишли на вятъра ! ...Абе млади хора, осъзнайте се - абсолютна комплексарщина е да се нагласиш като за *** сватба, за да те видят другите ! Имам една позната, която е върла фенка на балове, сватби и подобни селяндурщини ! Тя казва :"Искам поне в един ден от живота си да се почувствам значима и всички погледи да са вперени в мен !..." Извинявайте, но ако човек е такъв мишок и толкова незначителен през останалото време от живота си, че чака бала или сватбата та да го забележат ... Просто такъв човек е жалък !Второ - каква е тази истерия около завършването на училище ! Радост голяма ! Толкова ли ви е тежало да учите ? Пак по мое време така брояха и крещяха по улиците войниците на уволнение, но при тях е разбираемо - все пак 2 години си бил затворен и изолиран от обществото и е трябвало да понасяш суров живот ...И трето - на какво се радвате ??? До сега мама и тати са се грижили за вас и са ви гледали като писани яйца, а сега като ви насмете живота, ще видите за какво става въпрос ...
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Зямете завършете висше и тогава празнувахте! Сега за какво сте готови - да ви подаряват оценки да за изкласите; гаджето да ви вози в кола и задължително да е над 50 годишен; да станете сервитюорка чакаща белия принц да я измъкне от бедността или заема за бална рокля.
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе млади сме били ама все вкус и възпитание сме имали, и аз съм дете на демокрацията, но на бала си нито съм се усмъртила, нито маанета съм друсала, пак бях гола, но някакси с вкус :))А тез девойки от клипа приличат на евтина ръка...
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Малееее ква циганияяяя ха хаааааа кви прости момичета - кви са тея кичеци насред улицата - тея май са расли в Столипиново на улицата !!!! Софиянци - вижте се !!!!
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
malki --vi..edin hu....i za vas golem...
16
0
 
0
 
! Отговори
kris преди 15 години
Много са 'интересни' повечето кометиращи в този сайт! Какво значи "Забранете ги тия балове!" Да не би някой да не е бил млад и да не се е радвал на завършването си и да не е искал да празнува и да се забавлява както всички абитуриенти? Това как го правят си лично техен избор! А дали ще слушат чалга, house или метъл също ням значение.Тези комплексари, които не могат да разберат радостта на децата, могат просто да си запазят простите и недодялани коментари за себе си!
15
0
 
0
 
! Отговори
tommyboy преди 15 години
тотална ***
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
tctctc nqma takava ciganiq ky4eci vse edno si na romska svatba dosta selsko
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В София абитуриентската селяния е най-голяма.
12
0
 
0
 
! Отговори
Учащ преди 15 години
Тези,които могат (от абитуриентите),защо да се притесняват? Това,че вие сте смешки и само се оплаквате от живота докато си пиете ракията,вие сте за посмех!То Славейков ви е описал в стихотворението "Не сме народ",много хубаво дори!Жалка българска ***.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трябва да се смени името бал. Това на което сме свидетели не нищо друго освен панаир на суетата с привкус на чалга, маанета и поройстване. Преди две години имах бал и съм доволен че имаше къде къде по-приятни измерения от днешните. И между другото не е нужно по 101 пъти да изброяват числата от 1 до 12, адски гадно е да чуваш в продължение на месец този т.нар. "рефрен".
10
0
 
0
 
! Отговори
Sgt.Hale преди 15 години
егати жалката картинка
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много са ми смешни абитурентите какво се кефят толкова :) ако знаят сега какъв голям ги чака щяха да реват
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"ама тия *** бухат по барабаните, а тия палячовци си мислят, че като имат бал и хората не им се смеят" не може да се каже по точно де'а
7
0
 
0
 
! Отговори
tomov8.blog.bg преди 15 години
а който го забравя, е за съжаление. Нека празнуват децата, защото от утре ги чака скапаната корумпирана България, или емиграция.
6
0
 
0
 
! Отговори
Учащ преди 15 години
На кривата ракета,Космоса й е крив. Перифразирам: На шибаният *** българин,абитуриентите му са виновни.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ама си *** буквалист:(
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
йедниооо иеввиеее ... ама тия *** бухат по барабаните, а тия палячовци си мислят, че като имат бал и хората не им се смеят. Лошото е че адекватния студент си избухва доволно, а чалгарите *** пълнят софия с пумията си.
3
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Ne tursete vinata v mladite...