1, 2, 3... А след 12 абитуриентите се превръщат в тикви

Зрелостниците от гледната точка на токсиколозите в "Пирогов"
30 май 2009 12:43, Екип на Dnes.bg
141

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
goce преди 15 години
хихи и моя бал беше на същото място от видеото
41
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
така е като се дрогират с марихуана хахаха :D ей аман от баби
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
какво злобеете всички по адрес на децата бе ,нека празнуват като са млади, нека им е хубаво а вие не избивайте комплексите бе !!! да са ни живи и здрави децата !!
39
0
 
0
 
! Отговори
varg1.blog.bg преди 15 години
се напиеш не е престижно не го правете
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А честито на завършилите и по полека с пиенйето и простотийте да не стане некой сакатлък!!!
37
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Da da daite i tezi mladi Bulgari da gi izgonim ot tuk shtoto sa mnogo usmihnati i veseli....
36
0
 
0
 
! Отговори
Лалка преди 15 години
ХУБАВО Е ДА СЕ ПРАЗНУВА БАЛ ,НО НЕ ТАКА КАКТО Е СЕГА -ПРОСТОТИИ НА КУБИК !!! СКЪПИ ТОАЛЕТИ, ТЕЖЪК ГРИМ,МАСУРИ КАТО ПРЕДИ ДВА ВЕКА,ЦИГАРИ ,С БУТИЛКА В РЪКА НА МРЪСНАТА УЛИЦА С ДУПКИТЕ И НЕИСТОВИ КРЯСЪЦИ С ЗАЧЕРВЕНИ ОЧИ И ИЗКРИВЕНИ ФИЗИОНОМИИ , Е ТОВА ЛИ Е БАЛ ????? ОТВРАТИТЕЛНО !!!!! ДА СТЕ ВИДЯЛИ АБСОЛВЕНТИ ПО ПОДОБЕН НАЧИН ПО УЛИЦИТЕ ??? НЯМА И ДА ВИДИТЕ, МАКАР ЧЕ ТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ И РАДОСТ !!!
35
0
 
0
 
! Отговори
. преди 15 години
Tova che mladite se veseliat....za niakoi e prestuplenie.....,,zalko,,budali
34
0
 
0
 
! Отговори
Моля? преди 15 години
Забрана на баловете ли? Вие май-май милеете за тодорживково време. Това и по комунизма не го е имало - пак е имало балове.Май вървем все по-на зле заради такива тиквеници като вас. И май заради такива като вас се връщаме към тоталитаризма в най-чистата му форма.
33
0
 
0
 
! Отговори
vase преди 15 години
Напълно съм съгласна с номер 2 и 31,че трябва да се забранят баловете.Подобни мероприятия са толкова елементарни, дават воля на простотията на българина.
32
0
 
0
 
! Отговори
Х преди 15 години
Не че ми беше отдавна бала ама нещо ми се струват много жалка смешка цялата тази "истерия" около завършването.
31
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
Напълно съм съгласна с номер 2,че трябва да се забранят баловете.Подобни мероприятия са толкова елементарни, дават воля на простотията на българина.
30
0
 
0
 
! Отговори
Емилия преди 15 години
Наскоро присъствах в един фр.салон как гримират абитуриентака-ама то грозна картинка-един силен грим-два три пласта сини сенки,окото обточено с дебела линия черен молив.Тя приличаше на възрастна киноактриса за филм на ужасите.Не мога да си представя защо тези момичета насила се състаряват и какви са тези викове и крясъци.Поведението им не отговаря на хубавите вечерни тоалети......ама то е ужас една седмица докато мине тази еуфория.Мисля си обаче,че и родителите имат пръст в този цирк?
29
0
 
0
 
! Отговори
silver преди 15 години
da se vidqt sofianci ne da pluqt samo po provincialistite,hubavo sa gi hvanali tezi selski motiki:O)
28
0
 
0
 
! Отговори
Боби преди 15 години
ей българи... :)Не разбирате ли, че с това броене, младежта иска да обяви пред целия свят, че е излязла научена от училище (да брои до 12)?!Иначе пичовете много добре са се праснали с костюмчета стил Дон Корлеоне... и мацките са в синхрон..да...Кофти обаче - пичове и мацки - е че съдържание липсва... И няма кого да убедите в противното, защото на практика се държите като подивели чифтокопитни.. :)Не си мислете, че щом държавата е скапана, вие сте свестни - напротив! - скапано поколение сте! Не е приятно това. Единственото приятно нещо за мен е, че не съм от вашето поколение. Ако знаехте само, на колко от хората, които тероризирате по улиците почти цял месец, им пука за колите, моторетките, джиповете и файтончетата, от които сте се провесили, сигурно щяхте да се замислите за 2-3 сек... Но всъщност това не е ваш проблем, защото мама и тати плащат, а и родата ще спонсорира с някой лев.. нищо че благоверните ви родители са опъвали каиша цяла година да може да ви осигурят триумфалното шествие между панелните блокчета... За съжаление, както казах, това шествие за вас ще е твърде кратко, защото утре ви очаква българската действителност.. Е...Нищо не ни остава, освен да пожелаем на нахаканата егоистична младеж, приятно усъвършенстване!
27
0
 
0
 
! Отговори
Lamb of God преди 15 години
Каква ужасна ***! Момичетата въртят гюбеци като някакви евтини магистрални труженички, а момчетата се кълчат и щракат с пръсти като някакви ***. Леле! - Ми то това прилича повече на *** сватба, отколкото на абитуриентски бал!И какво като са млади, и какво като им се празнува? Това ли ви е идеята за празнуване, деца? Да се облечете със скъпи тоалети, после да се направите на икебана и да се събудите в Пирогов одрайфани, дезориентирани, с промити стомаси и целите надупчени?! Супер сте, браво на вас!
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... вие избирате да управлява държавата човек , който и семейство не може да създаде , и прави секс отзад... и абитурентите ви виновни!!! ,,, вие сте виновни!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
hehe преди 15 години
За сега от както има видео материали , към сайта , този е най добрия репортаж :)
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Никой не е длъжен да гледа и слуша простотията на който и да е, а още повече на някакви келешчета!!! Какво се демострира с всичко това: клаксони, изброяване на числа, крещене по улицата, новини за натровили се идиотчета от препиване и какво ли още не? На какво се радват? И това всъщност радост ли е, или просто показност?
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Маке ти и държавица счупена ке те напускам не моам да дишам тука веке