Вземи номерче сега – получи лична карта напролет!?

Абсурдите при подмяната на документите продължават
29 авг 2010 08:21,
228

 

Пред всекидневни скандали и пълни абсурди се изправят гражданите, които искат да си извадят нова лична карта или шофьорска книжка в районните управления на полицията в Пловдив.

Причината е, че подаването на документите става с предварително записване, а най-ранната дата, която се дава в момента, е за средата на март 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой сеща ли се за нещо в тази държавя, което да е в ред ?
178
7
 
5
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
Аз съм много глупав *** и се извинявам на БЪЛГАРИТЕ(европейците).Майка ми ме е родила на 12г
177
4
 
9
 
! Отговори
хасан преди 13 години
а *** на колко годинки те е родила бе смръдльо
176
1
 
11
 
! Отговори
RedMoonZ преди 13 години
Ще ти кажа какво ще се промени ако само 2 % гласуват, приятелю. Ще се промени избирателния закон, ще се промени под спонтанния натиск на народа, който се е видял в една съвсем различна, непозната досега ситуация. Законите се правят от хора и се променят от хора. Забравихме, че законите се пишат за да улесняват хората, вместо да ги принуждават да действат неподходящо, понеже не са актуални. Осъзнайте се, хора. Толкова ли е трудно просто да не гласувате, не е ли очевадно, че системата не работи?!?
175
10
 
17
 
! Отговори
гурбетчия преди 13 години
След работа правят бурен групов секс с деца и по време на работа са изморени,затова бавят личните карти.Такива са "интелигентните" българи! И за да не бъда голословен -спомнете си как е починал Иван Вазов?! За онези,които не знаят - получил е инфаркт правейки секс с 15 годишна ученичка! Това са българите! Кажи ми каква им е интелигенцията,аз ще ти кажа какъв им е народа !
174
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Майкоооо! Думи нямам!
173
3
 
3
 
! Отговори
s преди 13 години
taka 6te e s gerb,dokato im svar6e mandata dano horata gi smenqt
172
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Tatarska rabota.Ni6to ne e v red v taz 6ibana darjava eeeyyyyyyyy.
171
0
 
6
 
! Отговори
gul преди 13 години
a kakvo da pravim nie v 4ujbina s iztekal srok na dokument? bi li mi kazal nyakoy
170
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
[ Гледа той гледа там от екранаи обяснява с думи сърдити,как къде бутне всичко мирише,как всички крали, яли и пили.В едната ръка е смачкал законас другата сочи виновници гнъсни.Заял се е здраво ще ги затваря,па ако трябва и без присъди.Сляп е водачът, че във странатакриза вилнее, съдбите коси.Хората нямат пари за хляба,а пък той тръгнал крадци да лови.Мор е сега, никой не пее,всеки се мъчи да оцелее,работа няма, как се живее . . .,с този водач?
169
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Разбира се пресекретаря на МВР, Цецо гуменката няма да вземе отношение по този въпрос. Нито ще прекрати PR изявите си. Нито пък ще си подаде оставка.
168
0
 
28
 
! Отговори
Странно ... преди 13 години
Защо по опашките не се вижда нито един полицай ? Техните документи как се издават ? Нещо в графа `свещенни крави` ли са ?
167
0
 
24
 
! Отговори
Любопитко преди 13 години
Любопитно ми е каква сила биха имали актове, съставени от МВР, за това, че си с лични документи с изтекъл срок. Просто любопитствам по какъв начин трябва да се докаже пред съда, че причината за нарушение е в самото МВР.
166
1
 
3
 
! Отговори
147 преди 13 години
152"1300 аптеки затворили врати за последната година"
165
0
 
29
 
! Отговори
От Пловдив преди 13 години
Три пъти се опитвах да си изкарам тези *** така наречени документи, не живея в България... Като нямат капацитет, да направят експресна поръчка за 3 дни да струва 500 лева, но да знам, че ще бъда обслужен, а не да си купувам само самолетни билети и да ползвам отпуск!Сименс като прибраха 105 милиона евро за поръчката беше ОК, сега да ги върнат. Корупцията е лошо нещо, учете чужди езици и се спасявайте, ще става само по-лошо!
164
1
 
7
 
! Отговори
КАРЛА БРУНИ преди 13 години
айде за другото лято като си вземете новите лични карти заповядайте на АЙФЕЛОВАТА КУЛА ,освен ако не ви е дошъл още реда
163
0
 
12
 
! Отговори
Пепи преди 13 години
Опашките пред МВР са печат на Бойковото лято. От септември ще започне и Бойковата зима.Делиорман означава Лудогорие. На френски Нострадамус го е казал Sheramonagora.
162
1
 
28
 
! Отговори
Rudi преди 13 години
Милиционерските простотии нямат край. Такова чудо и през живково време не е било.
161
3
 
29
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Така е, и докато се делим така ще ни прецакват и ще ни мачкат. Аз съм от Пловдив, но имам приятели от много други градове и в това няма нищо лошо. Стига сме се делили на хора от разни градове, всички сме българи и каквото ства в един град рано или късно ще стане и на друго място. Разединението и омразта не е донеса нищо добро на България. Спомнете си причината поради която България е била завладяна от турците??
160
0
 
13
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
Мисля като се увеличат чакащите към края на годината и като застудее да почна да продавам топли напитки и да отворя по една кебапчийница пред пунктовете за смяна на документите. Ще сложа и по някоя химическа тоалетна в дворовете за чакащите за лични документи. Хем ще печеля, хем ще има някакъв комфорт, че сега е дива работа.