Вземи номерче сега – получи лична карта напролет!?

Абсурдите при подмяната на документите продължават
29 авг 2010 08:21,
228

 

Пред всекидневни скандали и пълни абсурди се изправят гражданите, които искат да си извадят нова лична карта или шофьорска книжка в районните управления на полицията в Пловдив.

Причината е, че подаването на документите става с предварително записване, а най-ранната дата, която се дава в момента, е за средата на март 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
13
 
! Отговори
Кубер преди 13 години
ами щом си готов да даваш отпечатаци, скоро ще ви взимат и ДНК проби, а крайната идея е имплантиране на чипове за следене. Ще кажеш,че е невъзможно да стане- Е преди 10 годи казваха, че е невъзможно и никога няма да се допусне да се взимат отпечатъци от лица неизвършили престъпления, а сега дори се редите на опашки да ви взимат отпечатъци. хайде-след 10 години-всички на опашка да ви слагат и проследяващи гривни!
138
1
 
4
 
! Отговори
Павел Николаев преди 13 години
Много си навътре в договорите бре :D хах Бягай от тука с тия истории.Виждам те че си от ГЕРБ та идеята ми е да се обадиш на бат ти Бойко и той да привика Кристалина Георгиева, че работата е доста сложна с паспортите.Има само един виновник за тази каша и това е партията ти :).Жив и здрав
137
1
 
18
 
! Отговори
Mr. Truth преди 13 години
Хора, спрете да ходите да си сменяте документите....да видим какво ще стане! Ние си плащаме данъци и храним тая ***, така че като подсигурят нормални условия за смяна на документите тогава ще идем. Нека стане ясно, че и БГ е в Европа и в 21-и век и както хората в другите цивилизовани държави, така и ние си имаме достойнство и си искаме онова което ни се полага по право!!! Докато не им дадем урок, ще ни газят като ***....тия мръсни ИЗЗЕДНИЦИ!!! В АДА да горят дано! Направиха ни на маймуни!
136
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ТОВА СЪС СПИСЪЦИТЕ Е ТОТАЛНАТА БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ.НАРЕДИЛИ СЕ ВЪВ ВАРНА ОТ 03.00 ЧАСА И ПАЗЯТ РЕД, СЪБРАЛИ СЕ 10 ЧОВЕКА И НАПРАВИЛИ СПИСЪК. ДА АМА ПРЕДНИЯ СЛЕДОБЕД ДРУГИ 10 НАПРАВИЛИ ДРУГ СПИСЪК, ПОЛИЦИЯТА НЯМА КАК И НЯМА ЗАЩО ДА СЛЕДИ ЗА СПИСЪЦИТЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ - ТЕ СИ ГИ ПРАВЯТ ПО ЧАСТЕН ТИПИЧНО БЪЛГАРСКИ МАНИЕР.РЕШЕНИЕТО Е МАШИНКИ С НОМЕРЦА. АМА В СОФИЯ ПАК ОТ 04.00 СЕДЯТ И ПРАВЯТ СПИСЪК КОЙ ДА ВЗЕМЕ НОМЕРЧЕ КАТО ОТКЛЮЧАТ.СЕЛЯНИЯ.ТРЯБВАШЕ ДА ОДЪЛЖАТ ДОКУМЕНТИТЕ С 1 ГОДИНА.
135
4
 
4
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Еми точно защото не съм престъпник, бих дал доброволно отпечатъци. Апропо, вече ми взеха за новите документи.
134
3
 
3
 
! Отговори
Blue Sun преди 13 години
И като не гласуваш какво точно променяш? Дали на изборните урни отиват 2 или 92 % от избирателите, няма никакво значение - резултатите са пропорционални и в парламента можеш да влезеш и с 3 гласа. Ясно е, че трябва от всички *** да изберем просто най-спеченото и най-малко миришещото. Но дори и това не се получава. А за това не са виновни политиците, а сме си виновни ние!
133
0
 
11
 
! Отговори
abc преди 13 години
СТРАХ МЕ Е ДА СИ ПОДМЕНЯ ДОКУМЕНТИТЕ, БИХ ПРЕДПОЧЕЛ ДА СИ ПЛАТЯ ГЛОБА ЗА НЕПОДМЯНА, ЕГАТИ АБУРДИСТАНА!!!
132
1
 
5
 
! Отговори
Иво преди 13 години
Еми сваляй дрехите и тръгвай. Договорът и сключен от Миков.
131
2
 
11
 
! Отговори
Кубер преди 13 години
Решението е друго-временно да се издават документи от стария вид, с валидност 10 години, докато не си оправят системата! А и дори и англия се отказа от "биометричните паспорти". Паспортите с отпечатъци са обида за честните хора. Да ти взимат отпечатъци ,все едно си престъпник! Да бъдат върнати старте паспарти, без отпечатаци и биометрии!
130
1
 
10
 
! Отговори
Тервел преди 13 години
Ние не си сменяме документите по собствено желание. Ние си плащаме за смяната. Не искаме да стоим по опашки като овце пред кошара и да усъвършенстваме стадното чувство. Да намерят начин за временно увеличение броя на гишетата или други технически решения. Всичко друго е обида към народа.
129
1
 
3
 
! Отговори
Павел Николаев преди 13 години
Станишев е виновен ! хахахахахахахахахаха Ако Бат Бойко го каже това по повод паспортите е чесно ще бягам гол на центъра на София :D.
128
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От Перник по-хубав град нема
127
1
 
4
 
! Отговори
Д преди 13 години
В това РПУ работата е цвете в сравнение примерно с Второ, щото поне тук ти дават номерче, а в това на ул. Волга списъците се правят ден за ден.Ако не минеш днес, утре в нов списък и така до другата година примерно.Абсурд пълен тоест. Да го ду'ат, ще си карам със старите ЛК и Книжка, докато не създадат нормална организация на работа.
126
3
 
3
 
! Отговори
от Пловдив преди 13 години
Как си, северняшка татарке ?
125
1
 
9
 
! Отговори
Eli преди 13 години
Хората правят 3д филми,ние черно-бели снимки :)
124
3
 
4
 
! Отговори
"нечист" б преди 13 години
ВЯРВАЙ НА ЛЪЖИТЕ НА Б.ДИМИТРОВ.Ами щом казваш,че те са "най-чистите българи",то тогава мнозинството в Република българия не сме никакви българи. 1-во: Мнозинството не говори на тюркски език и 2-ро: това означава,че названието "българи",с което се наричаме мнозинството днешни българи е само едно политическо,но не и етническо име на нашия народ. Щом "аслъ българи" са гагаузите,то значи македонците ще се окажат прави,че днешните българи в мнозинството сме наследници на Траките и античните Македонци
123
3
 
5
 
! Отговори
az преди 13 години
Град с жители, избрали за символ на града футболен отбор. Какво да кажем повече? И защо има толкова поръчки за паспорти сега, когато емигрантите са си дошли? Отговорете си сами
122
4
 
11
 
! Отговори
RedMoonZ преди 13 години
*** зомбирани, гербаджии, бесепари и не знам още какви! Просто спрете да гласувате бе овце! Пропагандата ви налива в главите, че е ваш дълг да гласувате, но никой не казва, че за тази цел е нужен и сносен избор. Не сте длъжни да гласувате! Не-гласуването не е проява на анти-патриотизъм, а на здраво мислене и отговорност, когато ви се налага да избирате между *** и ***. Колко избори още са ви нужни за да разберете, че не гласувате за промяна, а за запазване на статуквото? Зомбита смотани
121
0
 
5
 
! Отговори
пловдивчанин преди 13 години
виждам, че от това правителство нищо нестава и само уваърта, някой от съфорумците би ли ми казал дали за експресна поръчка се чака на една опашка както за обикновена. неискам да си прекарам отпуската по опашки заради тези ***
120
2
 
1
 
! Отговори
kiko преди 13 години
Alo gordia Plovdivchanin Gagauzite sa nai-chistite Bulgari narichat sebe si ;;;eski bulgar;;; taka che ne obizhdai ili i ti si kato onzi s kasia akal kadeto kazva che ima pomashki etnos