Вземи номерче сега – получи лична карта напролет!?

Абсурдите при подмяната на документите продължават
29 авг 2010 08:21,
228

 

Пред всекидневни скандали и пълни абсурди се изправят гражданите, които искат да си извадят нова лична карта или шофьорска книжка в районните управления на полицията в Пловдив.

Причината е, че подаването на документите става с предварително записване, а най-ранната дата, която се дава в момента, е за средата на март 2011 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още по темата: МВР
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
6
 
1
 
! Отговори
Васката преди 13 години
Вземете проучете малко нещата, преди да започнете да мрънкате. НЕ е дефект - снимките са черно-бели. Плюс това виждали ли сте лични карти от други европейски страни? Всички са с такива снимки - това е нещо като мода.
118
2
 
2
 
! Отговори
kiko преди 13 години
Ti ne vizhdash li che vsichko zhivo e nastrahnalo protiv severna Bulgaria,po forumite postoanno pluat Ruse.Pleven,Varna ne vizhdash li diskriminaciqta?
117
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А в Германия с номера отпреди 50 !Врътката с документите, номерата и всякви такива е просто попълване на изтърбушения бюджет с някой лев...
116
3
 
1
 
! Отговори
tito преди 13 години
i kakvo ut tuva Tarnuvo e po star ut Plovdiv i vazhnutu e siga kade e
115
0
 
15
 
! Отговори
неутрално преди 13 години
Всичко това сега се получава, благодарение на това че преди 10 г. полудя тогавашното правителство да сменя на веднъж всички паспорти с лични карти, ако се беше чакал реда естествено да изтича срока на документите, нямаше да е така сега. После пък Румен Петков започна да сменя номерата на колите, а например в Гърция карат с номера от преди 30 г. Но ние сме си *** и си заслужаваме всичко това.
114
1
 
7
 
! Отговори
sas преди 13 години
По бай Тошово време изпращаха писма на всички, на които е дошъл ред да се ваксинират. Не е ли нормално всеки да получи писмо кога да подаде документи за паспорт? Така ще се спести много време, а и ще бъде облекчена работата на служителите.
113
0
 
3
 
! Отговори
AA преди 13 години
ti prosto si edin provokator,tozi ot varna sas sigurnost ne e varnalia i sashto e provokator,az prosto shte kazha slednoto ----- obicham nai-mnogo rodniat si grad Sofia,no obicham i haresvam sashto taka cela Bulgaria,a Plovdiv i Varna sa stari gradove i vinagi mozhesh da im se radvash
112
1
 
7
 
! Отговори
Стар преди 13 години
Това не е важно, не е важно и всичко в държавата ни, здравеопазване, пенсии и т.н.По-важно е че Бойко Пожарната ще играе тенис с Борис Бекер.Е това е хора - най-голямото престъпление на българските комунисти е, че от нашия народ направиха шепа ***, шепа ***, които на избори избират такива по-големи *** от тях.Но *** не обича по-умен от него...
111
2
 
4
 
! Отговори
didi преди 13 години
Наистина ли ? Мнооого ще се радвам. И да си забелязал кой празнува Съединението? Все празнични мероприятия в Пловдив. Не знам какво ще кажеш за градове като Велико Търново, Русе, Свищов... Дали много за културата и образованието в България през вековете. ***!!!
110
1
 
4
 
! Отговори
az преди 13 години
Това не е дефект. На черно-бели снимки не можеш да скриеш пластични намеси например. Да си забелязал, че престъпниците винаги ги дават на черно-бели снимки? Изкарал съм такива курсове, но не му е мястото да ти обяснявам логиката на черно - белите снимки. В интерес на истината аз съм излязъл супер на тази снимка.
109
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тази бомба я поставиха Миков и правителството на СерГей, ама нали си прибраха комисионните от Сименс. Правете си сметка какъв договор са подписали...Прав е Боко Тиквата че цялата държава е превърната в една схема.
108
0
 
1
 
! Отговори
Burgazlia преди 13 години
ha ha pak se izkarahte guliama rabota vii sti nai-vilikite
107
1
 
5
 
! Отговори
нон преди 13 години
Ще направите отделно бюро за обслужване на българи живеещи в чужбина,за си извадят и български документи.
106
0
 
7
 
! Отговори
извадил л.карта преди 13 години
Най-големия купон ще е в края на Декември, когато има повече почивни дни, гадно време и изтича срока на документите на тези, които са удължени със 6 месеца. Ще е веселяшко, вервайте ми! аз затова не му мислих много-много и извадих възможно най-бързо.
105
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мисля, че вече е време за нови избори :)
104
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
всички документи за самоличност сега се издават с черно-бели снимки, хаоса няма да спре, и личните карти е само начало, сега са намерили пари да запалят 2-3 багера да почнат магистралките, ама като потрябват повече парички предполагам ще се покрият бързичко, ще видим. тоз пуяк цветанов много се е надъхал със смешните си операции, в коя нормална държава вътрешния министър дава голяма прес-конференция по повод административни нарушения и леки наказания? ***, цялото им у правление е смешно!!!
103
0
 
18
 
! Отговори
Статистик преди 13 години
Най обичам като ми цитират рейтинги :-) Как доверието в българското МВР удряло небесата, а Цвъ.Цвъ. има рейтинг едва ли не по висок от този на Христос :-)))А, че народа просто вече не може да си диша мързеливата и проста МВР сбирщина, остава в някое друго проучване :-)))
102
3
 
12
 
! Отговори
до 98 преди 13 години
В грешка си.Договорите за издаване на новите документи бяха сключени при предишното правителство.ББ ме дразни като мрънка все, че предишните са виновни, но това е единственият случай, в който предишните наистина са виновни.
101
0
 
13
 
! Отговори
MURDOC преди 13 години
До Анонимен 101:Егати в 21 век с черно бели снимки сигурно в Африка имат по хубави документи за самоличност . Най накрая май работата с ЛК ще се окаже поредната далавера за сметка на гражданите . Наложи ли ти се да отидеш в някоя европейска страна *** обяснявай че картата ти е такава заради "Сименс".ПОЗОР ПРОСТО СЕ ЧУДЯ КАК Я ИМА ТАЯ НАШАТА ДЪРЖАВА .
100
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
незнам дали е дефект и моята е черно-бяла / Варна/ на ЛК и СУМПС, а на паспорта вече е цветна. Това ,че са грозни е най-малкия проблем. Чаках около месец докато ги извадя, вкл сутрин от 4,30 на опашка пред 2 РПУ :@