МВР строи летище за хеликоптери край Кюстендил

На него ще кацат машините, патрулиращи по границата с Македония
5 мар 2011 22:39,
88
МВР строи летище за хеликоптери край Кюстендил
Снимка: Булфото

МВР ще изгради край Кюстендил летище за хеликоптери и хангар, съобщи „Труд”.

Вътрешното министерство е обявило конкурс за избор на проектант, строител и надзорник на обекта.

На летището край Кюстендил ще кацат хеликоптерите, патрулиращи по границата с Македония, която един ден ще се явява външна за шенгенското пространство.

Прогнозната стойност на летището е 1 022 500 лв. без ДДС. То ще е на територията на поделението на Граничната полиция в землището на с. Лозно.

Подобна хеликоптерна площадка МВР изгражда и край Елхово до турската граница.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
3
 
! Отговори
makedogreko преди 13 години
sto ne se veselite bre
23
1
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 13 години
до БОРИЛ - БЯХ САМОЛЕТОКАРАЧ И СЪМ ГИ ОБХОДИЛ КАТО МАРАТОНЕЦ- ЗНАМ ГИ И И ЕДНА ПОДРОБНОСТ , / ОКОП ,ТЕНЕВОи БЕЗМЕР СЕ ДОБЛИРАТ ЛЕТИЩАТА . ИМА МЯСТО И ЗА САМОЛЕТОНОСАЧ:))))
22
4
 
5
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Дами и господа, аз съм Български ***,които живее в гетото САЩ и работя в STARBUCKS-Кафе почиствам тоалетните с език за бакшиш.
21
7
 
1
 
! Отговори
bog преди 13 години
много моля като не ви ясно по дадена тема не даваите мнение,,,,,,,това само тьпак го прави, а хеликоптерите както правителствените самолети ще обслужват нас хората а не отделни политичета и време е дасе разбере че всеки човешки жиеот е ценен тои няма ни цвят ни цена,,,,,а всички няма да омрем от глад а само наи гладните ЛЕКА НОЩ
20
1
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 13 години
"ЖИВОТА Е КОМПОТ ОТ СЛИВИ -ВСЕКИ СЕ БОРИ ЗА СЛИВАТА " ХИЛИКОПТЕРИТЕ ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ , КАТО ВЪЗДУШНИ КОМБАЙНИ ,ЗА БРАНЕ НА СЛИВИТЕ :)
19
3
 
8
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Дами и господа, аз съм ***. STARBUCKS КАФЕ е моето любимо -лаиняно но евтино за моя празен джоб кафе,само 2,49 $ за голяма чаша от тази помия с която цял ден се наливам.
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Голям мераклия си да ми носиш ника,за жалост ще си останеш,вечния Анонимен."Човекът ти плюе и в лицето, и на ника, ти си мислиш, че ти подражава!!!
17
5
 
7
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Голям мераклия си да ми носиш ника,за жалост ще си останеш,вечния Анонимен.
16
2
 
4
 
! Отговори
СЛАВКОВ преди 13 години
КАКТО КАЗВАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ БАТЕТО:"ЩЕ МИ КАЦНАТ НА...... САМОЛЕТОНОСАЧА МИ"
15
5
 
19
 
! Отговори
до Даниел преди 13 години
"обаче по време на криза се оцеляв с инфраструктура и строежи, защото те дават работна ръка, прави се инвестиция и второ, те след себе си водят други инвестиции. Трудно е да се обесни на човек, който няма икономическо мислене и гладен."Това е много наивно твърдение, и се надявам да мисленето ти по другите въпроси да е по-добро от "икономическото" ти мислене. Хитлер наистина е преодолял донякъде безработицата в Германия със строителство на магистрали, но преди 70г за строителство на км магистрала са били необходими много повече работници от днес, а и правителството на Хитлер е избирало най-вече фирми, които са разчитали предимно на ръчен труд за строителството - пак по тази причина.Днешно време труда е предимно механизиран, т.е. малко пари отиват в работниците, много пари отиват в собственика на компанията, за покупка и подръжка на машини, гориво и т.н. Тъй като собствениците на компаниите строящи магистралите са чужденци (турци най-вече), фирмите производители на строителни машини (и резервните им части) са чужди, а и горивото е на практика е внос, парите инвестирани за магистралите излизат извън България. Т.е. няма никаква възвръщаемост от магистралите.Що се отнася до другите инвестиции, не е липсата на магистрали това което ги спира. При положение, че имаме едни от най-ниските данъци в Европа, една много ниско платената работна ръка, все още сравнително добре образована (скоро и това предимство ще изчезне), единствената причина за липсата на инвестиции е корупцията.Така че и да ги завършат обещаните 7 магистрали (което е смешно невъзможно) нищо няма да се промени за добро в нашият живот.
14
5
 
13
 
! Отговори
борил преди 13 години
Имаме около 30 летища подяволите!?! От тях поне половината имат хангари... Това е супер безотговорно пилеене на пари. стегнете за половината пари едно летище и готово. Хората нямат пари бе алоооооооооо!!! Мръсни полицаи герберски! Ама нали ББ е бизнесмен.. що да не пусне малко комисйонна на сиБанк.. да видими на чий тъс ще се падне да строи летище...
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Трудно е да се обесни на човек, който няма икономическо мислене и гладен. Знам го това, но след 1-2 години тепърва ще жъним плодовете."Хайде, обясни ми го на мен, понеже съм икономист :) До тук 2 години се вилнее хаотично - без план, без мисъл. Сега ми кажи как, като се повилнее още 2 години без план и без мисъл, ще излезем от кризата? Защото кризата на световните пазари беше около 1 година. А при нас викаш ще е 4? Колко странно съвпадение. Точно колкото мадната на управляващите ни...
12
2
 
4
 
! Отговори
нло преди 13 години
ЗА КАКВО ИМ Е ЛЕТИЩЕ СЛЕД КАТО БЪЛГАРИЯ ИМА И ЗЛОУПОТРЕБЯВА СЪС СИСТЕМА СВОЙ -ЧУЖД ИНФРАЧЕРВЕНА РЕШЕТКА ЕКРАН И ПРОСЛЕДЯВАЩ ОПТИЧЕСКИ ЛАЗЕР НАЗЕМНА ТЕХНИКА И ЖИВА СИЛА ОТ ГОДИНИ.В УСЛУГА НА НАГЛИТЕ СЪС ЗНАНИЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВА И ПРЕЗИДЕНТИ СРЕЩУ НЕУДОБНИТЕ .
11
3
 
6
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 13 години
ЕТО КАК ЩЕ МЕХАНИЗИРАТ БРАНЕТО НА КЮСТЕНДИЛСКАТА СЛИВА
10
4
 
5
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Дами и господа, аз съм ***.
9
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Баш в кризата си купихме хеликоптерчета, сега защо да не им построим летищенценце? И за капак - да опънем една магистралка до там, какво ще кажете? :)
8
5
 
3
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Дами и господа,аз съм български *** в гетото САЩ ,съвсем скоро очаквайте САЩ да ни изяде .
7
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко Мара втасала,само хеликоптерна площадка остана...
6
10
 
7
 
! Отговори
STARBUCKS-USA преди 13 години
Данниеле,ти хубаво го обясняваш. Ама мързеливия теб,няма да те разбере. Много нашенци очакваха,Дянката направо да раздаде по един чувал с пари на всеки. Ама тоя път си намериха майстора.
5
1
 
2
 
! Отговори
./aaa преди 13 години
glasuvaite! vajno e! koi e oceljal znachi e korav balgarin