Руски звезди ще съдят наш черноморски комплекс

Излъгаха ни и ни окрадоха, гневят се Филип Киркоров и певицата Лолита
Обновена: 30 юни 2011 19:51 | 30 юни 2011 19:51, Елка Василева
142
Руски звезди ще съдят наш черноморски комплекс
Снимка: Булфото

Небивал скандал се разгаря около елитния жилищен комплекс „Емералд“, построен на брега на Черно море край Бургас, пише „Комсомолская правда“.

Комплексът е интересен с това, че много звезди на руския шоубизнес са си купили апартаменти в него, пише изданието и изброява Филип Киркоров, Лолита Милявская, Борис Моисеев, Надежда Бабкина, Аркадий Укупник. Сега те са тръгнали на война срещу строителната и управляващата компания на комплекса, пише вестникът под заглавие „Излъгаха ни и ни окрадоха! Отиваме на съд!“.

„Отказвам се да плащам тези космически сметки за обслужване на апартамента! Къде се е видяло 7 000 евро? За какво? За това, че на територията на комплекса мирише на канализация, а децата се разболяват от чревни инфекции?“, негодува Лолита.

„Купих апартаменти на първата линия с изглед към морето! А сега под носа ми са започнали строеж! А наблизо са построили свинеферма! Какво е това изобщо! А какво е обслужването там?! 79-годишният ми баща тръгнал да си вземе душ и се оказало, че кранчето не работи!“, подкрепи колегата си Филип Киркоров.

„Когато апартаментите ни бяха празни, те са пускали, без да ни питат, квартиранти!“, разказва синът на Надежда Бабкина Даниил Заседателев. „Дори не са почистили хладилника. Отиваме ние в българския си апартамент, гледаме в хладилника, развалени продукти, навсякъде мръсотия! Знам, че по подобен начин тихомълком са давали под наем и апартаментите на Киркоров, Лолита и на други знаменити собственици“, каза той.

Разярените звезди ще съдят компанията собственик на „Емералд“.

В отговор българските собственици на комплекса само вдигат рамене и говорят нещо за „четирите етапа на строителството“.

През 2007 г. Филип Киркоров „повлече крак“, купувайки собственост в комплекса. Звездите бяха привлечени от евтините апартаменти и превъзходните характеристики на жилищния комплекс, пише руският вестник.

Басейни на няколко нива, красив плаж, спа салони, огромна територия, за която се полагат грижи. Като цяло – райско място! В началото всички били доволни и щастливи. Но по-късно наоколо започнало строителство. Певицата Лолита разказва, че откъм морето се носела ужасна смрад – оказало се, че на метри от сградите били построени пречиствателни съоръжения.

„Ако знаех, че пред апартамента ми с изглед към морето след няколко години ще започне строеж и ще трябва да се събуждам от грухтенето на свинете, десет пъти щях да размисля дали да купувам такъв апартамент. Приличам ли ви на психопат?“, казва Киркоров.

Лолита Милявская и Филип Киркоров говориха за проблемите си в предаване на телевизия „Россия“, където бяха поканени и представители на строителната компания, построила „Емералд“. Според тях при покупката на апартаментите никой не бил обърнал внимание на архитектурния план, пише вестникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
8
 
5
 
! Отговори
BMW преди 12 години
руснаците май още не са разбрали че България не им е 16та република и законите важат за всички, откъде накъде ще се оплакват, че в съседство се строи или се гледат животни, Равда е бългаско село и е нормално на село да се гледат прасета. Да не говорим че от руснаците по-големи прасета няма.
51
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
алкохола превръща човека в ***, руснаците са доказателство за този деградивен процес
50
2
 
7
 
! Отговори
бубка преди 12 години
Аз знам историята на комплекса, живея близо до него. Свинефермата си я имаше още преди да почнат строежа, може би вече 15г. Емералд е огромен комплекс, когато го строяха беше бум- много хора бяха заети, но не им платиха, робски труд. Ако имаха да плащат на някой майстор 1000 лева, залъгваха го с 50- 70 лева и накрая изгониха хората. Естествено не си получиха надниците, а имаше семейства с малки деца, чакаха напразно. Иначе комплекса е супер, ама няма какво да мрънкат руснаците.
49
6
 
4
 
! Отговори
въпрос преди 12 години
А на Коркоров не му ли мирише в московската панелка която обитава и пак е свършил парите и се чуди кой да му финансира алкохолизма?
48
8
 
5
 
! Отговори
бай хой преди 12 години
по принцип "предприемачите", строящи по морето, са пълни ***, но само като чета как са наказали руските ***, направо ми се иска да ги черпя по едно пиене.... каквато и мизерия да направиш на руснак, все ще му е малко.
47
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
забележете алкохолните жабешки очи на този ***
46
6
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
Преди 4 - 5 години видях съборената къща на Филип Киркоров във Варна на ул."Беласица" 10... - пълна мизерия с външна тоалетна и баня - с бели фаянсови плочки...
45
8
 
2
 
! Отговори
до 48 преди 12 години
умнико нормално е като не си ползвал един апартамент една година да почакаш няколко минути докато дойде топлата вода, ама ти това няма откъде да го знаеш
44
8
 
3
 
! Отговори
човек от морето преди 12 години
ако ще и от тамбукту да е, на какъв се прави... като не иска да строим да купи парцелите и да направи парк, той ще ми каже какво ще правя на парцела ми, ако искам прасета ще гледам ако искам хотел ще строя, ако искам гол ще се печа !
43
17
 
2
 
! Отговори
марш в сибир преди 12 години
а така мачкай руските *** ! нека да *** от злоба хаха мед ми капе от сърцето, а този кркиров ли киркоров ли е не само че прилича на психопат, ами е и доказан такъв
42
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
рева на руските мрънкачи е музика за ушите ми ! желая им много успех в съда, да заведат дело че кранчето не работило.... хаххаха ми да си викнат водопроводчик беее
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
велкам ту булгария!
40
12
 
5
 
! Отговори
човек от морето преди 12 години
Дай сега цяла Равда да не строи понеже някакъв руски алкохолик си купил апартамент, хаха ми да беше изкупил съседните парцели и никой нямаше да строи там... а бе тия що не слезнат на земята?
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така и не разбрах за какво ще съдят строителя? Ще някой в съседния парцел строял хотел? Или че на друг съседен парцел някой гледал прасе, или че морето миришело? Ами строителя какво да направи по тези въпроси, които не са му в компетенцията....
38
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Кво ни занимавате с проблемите на руските милионери, следващия път да си купат на френската ривиера ! ама там цените на са 1000 евро квадрата, а са 25000....аман от мрънкалници
37
0
 
5
 
! Отговори
до 19 преди 12 години
Emerald Beach Resort & Spa" е разположен в Равда!Имаш нет и когато не знаеш нещо го провери преди да пишеш глупости! За съжаление тук това е масов спорт! Просто да има мнение ,нищо че то е от една дума , псувня или откровенна простотия!
36
1
 
3
 
! Отговори
миц преди 12 години
Да, приличаш ми на психопат!
35
0
 
6
 
! Отговори
До 17 преди 12 години
Голяма гордост . Явно това са най-големите ти постижения в живота ,освен това ,че си се научил да с*ереш по форуми.
34
15
 
4
 
! Отговори
варналия преди 12 години
хахаха тъпите мужици добре са се нахендрили, да се оплачат на арменския поп
33
20
 
3
 
! Отговори
гларуса преди 12 години
боли ме фара за ***, още по-добре да продават и да си седят в тяхната ***, пияни *** не ни трябват