Две жертви при челен сблъсък на пътя София – Бургас

Полицаите още не могат да извадят загиналите от смачкан микробус
6 авг 2011 13:23,
122
Две жертви при челен сблъсък на пътя София – Бургас
Снимка: Архив Булфото

Двама души загинаха при сблъсък между микробус и камион в района на селата Лозенец и Венец, малко след Петолъчката, в посока Бургас, съобщиха от полицията в Ямбол.

Инцидентът е станал около 10.30 часа. Според свидетели, без видима причина, микробус с русенска регистрация е напуснал пътното платно и се е врязал в движещия се в насрещното платно товарен автомобил „ДАФ“.

Намясто са загинали водачът на микробуса и спътникът му, за който не се знае още дали е мъж или жена.

Повече от 2 часа екипи на ямболската полиция не успяват да извадят телата на загиналите.

При инцидента са пострадали леко и два от преминаващите автомобили, които са ударени от изхвърчалите ламарини, съобщават от ямболската полиция. 

Движението край село Венец е отбито през Петолъчката и Карнобат. Автомобилите ще бъдат отклонявани, докато приключи огледът на мястото на инцидента и бъдат отстранени моторните превозни средства от пътното платно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
7
 
! Отговори
к-н Спиро преди 12 години
Като няма магистрала се блъскат,като има магистрала си правят гонки и пак се блъскат,абе мама му стара по покривите ли да ходим !Язък за невинните хорица,като на война е вече,на нас не ни трябват камикадзета !
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В часовете по история,хората ще казват-"Имало едно време страна,наречена България,но нейните жители се изтрепали само със пътните си катастрофи,никой не искал да бъде разумен,всеки искал да лети на пътя и да не му пука за останалите"......и накрая българите изчезнали като нация.:(((
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
34 Ще те отнесе някой с челен удар от насрещното както си караш кротко и нямаш вина и пак ще си говорим... ама чрез екстрасенс.
40
4
 
9
 
! Отговори
Агенция КЛЮ КЛЮ преди 12 години
Всеки ден се случват катастрофи,нима това е някаква новина?На баба Пена от съседния блок и паднал един зъб.Полицията е отцепила пространството от блока.Заведено е дело срещу неизвестен извършител.За момента няма заподозряни съобщиха от прес центъра на МВР
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На българина да му направиш магистрали е все едно му даваш оръжие за масово унищожаване да си играе с него.
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хората искат да летят да плават да се движат със някакви скорости да ама не.
37
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тц тц а стига бе, няма ден без това.
36
1
 
5
 
! Отговори
България преди 12 години
И бавно,лека полека ще продължаваме да намаляваме,не е далеко деня в който България ще съществува само в световната история,като страната затрила се от катастрофи по пътищата,войната продължава,но това няма да е последния трагичен случай на пътя,лека им пръст на загиналите във войната по пътищата.
35
6
 
8
 
! Отговори
ГАЗ ДО ЛАМАРИНАТА преди 12 години
Хайде напънете количките и умиргаите по пътищата , *** ;)))))
34
13
 
7
 
! Отговори
ОЩЕ ГАЗЗЗЗ!!!! преди 12 години
Уважаеми граждани - като се качите на автомобилите си ДАВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ГАЗ. Че да има вдовизи , които да ***.Ограниченията са за *** ;))))
33
0
 
26
 
! Отговори
изроди преди 12 години
Май ще трябва да си купя камион да си ходя с него до морето. Поне шанса да оживея ще бъде по-голям.
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Каква е тази дума "намясто"? Пускайте поне една проверка на правопис.
31
5
 
7
 
! Отговори
Честито преди 12 години
Честито на добрите шофери :))) аз си карам 21-годишната количка и нямам нито 1 пътен инцидент с изключение на това , че зажулих една ограда при паркиране на заден ход... А на рейсарите на погребение само мога да ида :)))) ЧЕститка шофери :))) После СУРЕВЕИТЕ ще гас ; )))
30
3
 
8
 
! Отговори
Нев преди 12 години
Хайде после от БСП Станишев да ми се провиква от Бузлуджа, че ни трябвало само хляб, не магистрали! Сигурен съм, че жертвите ще бъдат много по-малко, ако си имаме нормални магистрали, вместо първокласни пътища, с ограничения 60 и 40км/ч на всеки 500 м...
29
1
 
1
 
! Отговори
Goce преди 12 години
Те бяха на негово място и НЕ строиха магистрали
28
4
 
5
 
! Отговори
НИ преди 12 години
НАИСТИНА СИ УПОРИТ ***.ЕДНО Е ДА СЕ "НАНИЖЕШ" СЪВСЕМ ДРУГО Е ЧЕЛЕН УДАР.ЧЕТИ КНИЖКИ.АЗ ОТИВАН НА ПЛАЖ А НА ТЕБ ПРИЯТНА МАСТРУБАЦИЯ
27
6
 
13
 
! Отговори
Салахадин преди 12 години
Одеве една 18-годишна пикла ми се фукаше по фейса, да съм внимавал,че излизала на кормуване следобяд.И даже се гордееше с това.Има ли нужда от коментар?
26
4
 
8
 
! Отговори
До 25 преди 12 години
Така ли, я погледни някоя снимка от нанизани по 100 коли на магистралите в Германия и пак се изказвай тук. Относно тона ти ти прощавам, все пак не си виновен за генетичната обремененост, която явно имаш.
25
1
 
9
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Много си прав, само че трябва такива кадри трябва да бъдат показвани и на разни ***, които са на по 15-16 и решават да "вземат назаем" колата на родителите си "за да се повозят" без да са правоспособни и без да се замислят за последствията...
24
0
 
6
 
! Отговори
морска пиявица преди 12 години
Ако обичате,идвайте живи да ви приберем паричките.И не бързайте толкова-все ще се случи!