Две жертви при челен сблъсък на пътя София – Бургас

Полицаите още не могат да извадят загиналите от смачкан микробус
6 авг 2011 13:23,
122
Две жертви при челен сблъсък на пътя София – Бургас
Снимка: Архив Булфото

Двама души загинаха при сблъсък между микробус и камион в района на селата Лозенец и Венец, малко след Петолъчката, в посока Бургас, съобщиха от полицията в Ямбол.

Инцидентът е станал около 10.30 часа. Според свидетели, без видима причина, микробус с русенска регистрация е напуснал пътното платно и се е врязал в движещия се в насрещното платно товарен автомобил „ДАФ“.

Намясто са загинали водачът на микробуса и спътникът му, за който не се знае още дали е мъж или жена.

Повече от 2 часа екипи на ямболската полиция не успяват да извадят телата на загиналите.

При инцидента са пострадали леко и два от преминаващите автомобили, които са ударени от изхвърчалите ламарини, съобщават от ямболската полиция. 

Движението край село Венец е отбито през Петолъчката и Карнобат. Автомобилите ще бъдат отклонявани, докато приключи огледът на мястото на инцидента и бъдат отстранени моторните превозни средства от пътното платно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
7
 
4
 
! Отговори
До 67-СПАСИТЕЛЯ преди 12 години
И къде е тази работа в Англия,при тази криза бе,ти излезе голям мечтател,хубаво си тръгнал да спасяваш българите,ама първо спаси себе си от глупостта.:)
62
1
 
3
 
! Отговори
мангоджери преди 12 години
до 67аз ши оставям вечу кофите за смет на братята българи, утивам у Францията, при Съркузито, той ного ни иска!
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А оскоро ще се дава книжка и на 16 годишни *** не ми се мисли тогава отидете на църква пречистете се и сядайте да пътувате малеееее
60
1
 
9
 
! Отговори
До келеша преди 12 години
Прав си,българите не са ***,но манталитета ни прави ***,завистливи и злобни,никой не се радва на чуждото щастие,всеки гледа себе си и как да те прекара само за да е по добре той самия!
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ХОДЕТЕ ПЕШ БЕ *** ИЗБИХТЕ СЕ ТЕЗИ АВТОМОБИЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН В БГ
58
5
 
18
 
! Отговори
СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИ преди 12 години
Здравейте България ! аз пак съм тук само за малко, не за нещо друго а за да ви НАПОМНЯ, че : който иска да се спаси от зверзките наказания от АДА НАРЕЧЕН БЪЛГАРИЯ, да заповяда в Англия или Чехия- самолетен билет до Лондон 170 лв - самолетен билет до Прага 80 лв- българи НА ВСЕКИ ЪГЪЛ - работа ЗА ЦЕЛИЯ КИТАЙСКИ НАРОД , САМО ДА ВИ СЕ РАБОТИ който е мазохист - да си седи там в АДА ( БЪЛГАРИЯ ) ДАНО СЪМ СПАСИЛ 1,000-2,000 БЪЛГАРИ ДНЕС
57
1
 
7
 
! Отговори
мангоджери преди 12 години
аз с моята талига съм обиколил цяла Европа, и там стават много катастрофи, но основно провокирани от невнимание. У нашта *** държава катастрофите се провокират от небрежност, немарливост, агресивно поведение, лоши сукаци, и не на последно място ваврварско самосъзнание.
56
13
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Eбaxти малoyмнитe ченгета! Не можели да разберат дали спътника на шофьора е мъж или жена. Разликата се учи в 8-ми клас в часовете по биология, бе ***! Ама cкaпaните ченгета едва ли са успели да стигнат и до 4-ти. Глyпaци!
55
1
 
15
 
! Отговори
до кога бе преди 12 години
Ужас!Преди седмица ми се случи същото.Една кола рязко сви и навлезе челно срещу мен.За щастие успях да реагирам навреме и излязох извън пътя.Побърках се,другата кола не спря,а излезе от пътя,урина се и се върна отново на платното.Ядосах се адски,обърнах колата и настигнах другата.И кво да видя,един *** на 20 години,беше заспал зад волана.Понеже се разсвирих като луд,оня се събудил и така може би съм му спаси живота,иначе отиваше челно в едно дърво.Не знаеше къде се намира,само се извиняваше.
54
0
 
2
 
! Отговори
До келеша преди 12 години
Мерси за статистиката,но като гледам,както сме тръгнали скоро ще настигнем и задминем гърците от първото място,просто съм сигурен в това.:(
53
6
 
1
 
! Отговори
Ради преди 12 години
Ехааа толкова *** на едно място несъм виждал. Абе хора Защо пишете така както говорите като в чат. Две думи без диалект и комплексарки помисли няма тук. До кои клас учите пишещите тук
52
0
 
4
 
! Отговори
мангоджери преди 12 години
за талигата не плащам данък, винетка, скъпо гориво не наливам, преглед не минавам, не знам кво е застраховка. Но най-важна е безопасността, може с два дни по-късно, но ЖИВ пристигам на Black sea, нашето море, черното!
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Видиш ли пред тебе Пернишки номер а зад тебе Добрички може да си кажеш последната молитва.
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От 1980 г вървеше лафа, че жертвите по пътищата в България, са повече от убитите във войната между Ирак и Иран. Каква политика ви клати, каква икономика. Тоталитаризъм, демокрация - все оправдания за *** джигити.
49
1
 
3
 
! Отговори
Шофер преди 12 години
Зил 131 и държавен бензин това е моята мечта.
48
1
 
7
 
! Отговори
Варненчето преди 12 години
Най-големите Камикадзе са жителите на "ГрадЪ на Мечтите"-Добрич. Толкова луди,безразсъдни шофьори няма из цялата страна.За тия хора няма знаци,правила и ограничения. Който успее да купи от местните джамбази по някоя 5тицае зема гаджето и тръгва към морето да гази....Трябва целия град да мине на проверовъчни !!!Жалко за хората ! Мир на душите им ! БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ С ДОБРИЧЛИИТЕ ! ВИДИТЕ ЛИ КОЛА С НОМЕР ТХ ....ВНИМЕТЕЛНО !
47
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За всичко е виновен само гадния ни манталитет,никога няма да се оправим,ще продължим да се избиваме и това е,всеки се прави на гъзар на пътя,на никой не му се кара със 110-120км,всеки иска 180-200км да усети тръпката от изпреварванията и бързото каране,моля се по бързо да дойде деня в който ще слагат задължителен чип в двигателя,който спира бясната скорост или задължителен автопилот,който ще управлява колите,сигурен съм че така катастрофите ще намалеят наполовина.
46
3
 
0
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
научи се да пишеш бре
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
z
44
3
 
7
 
! Отговори
мангоджери преди 12 години
ас пък утивам на мурето с талигата по черния сукак, тъй отбягвам челните зблъсъци с други талиги, ама Бойку като направи по-голям сукак за двете посоки ще пътувам по него, в авариината лента.