Кудкудяк, кудкудяк, днеска снесох, утре... внесох

BG производители стресирани от наложените им нови евроизисквания
3 яну 2012 16:45, Екип на Dnes.bg
207

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
до 103 преди 12 години
Е та къ, много ясно че се къпат, особено летото, като стане сичко у пепеяк и особено ако са фанали кокошинци , се къпат с пепей в свободното си време.
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
100Глупости. Половин Европа тогава да е измряла от токсините досега
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Типично по български, производителите искат да печелят без да влагат нищо! Защо всички се хващат за думите, а не се замислят че това е доходен бизнес и иска гъвкаво мислене, а не печелбарство! Също така тези снасящи кокошки, които са неподвижни, след определен период влизат на вашата трапеза..... достатъчно мазни без движение...
101
0
 
2
 
! Отговори
за 88 преди 12 години
За първи път чуваш, че кокошките се къпят? Ами къпят се да.Дано да си чувал, че хората се къпят поне.
100
3
 
3
 
! Отговори
Петко преди 12 години
Веднага Референдум за излизане от ЕС ! Заради *** Ферхойген , Барозу и дебелата германска *** Меркел взела комисионни за дадените кредити на Гърция -българия загуби 10 милиарда Евро за затворените 4 Блока в Козлодуй !!! Ние бедна България ще храним Евро+ със милиарди Евро за да може тия в Гърция да ядат на корем и да ни блокират границите ... да ни връщат милиардите евро Вноски в Ес -навясякъде пише по коя програма от ЕВ и колко ни дали -А нащата вноска ??? Народа тъне в мизерия и нищет
99
2
 
1
 
! Отговори
за 98 преди 12 години
ВЪОБЩЕ И ЗА МИГ НЕ СЕ УСЪМНИХ, ЧЕ АГИТКАТА ОТ ОРИЕНТАЛЦИ АГИТИРА БЪЛГАРИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС. ЗАВИСТ ОРИЕНТАЛСКА, НАЛИ ТЕ НЕ МОЖАХА ДА ВЛЯЗАТ И СЕГА РЕВАТ.
98
1
 
5
 
! Отговори
за 96 преди 12 години
Мога да ти го обясня. Просто кокошки и не само, като ги затвориш в тясно пространство и ги храниш със синтетика, метаболизма им се нарушава и трупат токсини. И в яйцата също. Това отдавна се знае. Изискванията са от здравни съображения не от екологични. Аре бегай да четеш сега.
97
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на мен лично, хич не ми пука, дали храната ми се е чувствала свободна преди да падне под ножа.
96
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 12 години
86 - докато ЕС се срива, Турция е втора на света по икономически растеж.Скоро Брюкселските *** по корем ще се влачят пред турците и ще ги молят да влязат в ЕС, но комшиите само ще им се изсмеят.
95
0
 
4
 
! Отговори
WTF преди 12 години
И колко струва тази клетка с вана и чесало и пердета ?
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
93Ей, много си *** ! Кой друг освен еколози ще иска подобно нещо, би ли ми обяснил ?
93
2
 
0
 
! Отговори
за 94 преди 12 години
Напротив, спестяват се пари от премахване на клетките. Клетките струват пари, а вече няма да са нужни.
92
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
prostotiata hodi po horata ne po gorata. i na mene mi e sme6no, no iaizata ot predlozenoto gledane na koko6kite sa po-vkusni - fakt. tova oba4e struva pari, a bylgarina iska samo da izkarva, a da ne investira - eeeee ne stava taka.
91
0
 
2
 
! Отговори
за 89 преди 12 години
Абе ти си много елементарен човек, къде видя екология в тези изисквания? Екологията не се занимава с домашни животни и птици бе пич. Ти какво? Живееш в информационно общество, прочети малко, не само да пишеш. Ти си като чукчата - писател, а не читател.
90
1
 
5
 
! Отговори
12345 преди 12 години
и аз искам да ме чешат,къпят и хранят и обещавам че всеки ден ще ви снасям кафяви продълговати яйца.да ви е сладък омлета.
89
2
 
4
 
! Отговори
..... преди 12 години
Този сайт се пише от ***
88
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 12 години
Поредното доказателство, че ЕС се управлява от *** !!! И после се чудим защо цяла Европа затъва в най-страшната криза, в която някога е попадала БЕЗ на територията и да бушува война !!!
87
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
83Другар ще викаш на бойфренд-а си. Кой друг, ако не еколозите ще искат хуманно отношение към храната бре, зеленогъз ***!
86
3
 
9
 
! Отговори
Хъм преди 12 години
Това е откачени и извратено дори. За първи път чувам, че кокошките се къпят, и определено предпочитам да ям яйца от кокошка отглеждана на "свобода" - т.е. имаща достатъчно място да си бяга и да си рови разни нещица, да няма нужда от чесала и др. такива идиотщини, ако ще яйцата да са по-скъпи, но нашенски и истински. Не мога да го понасям вече този ЕС, баба, прабаба и прапрабаба, добре че от ЕС са им казали какво трябва за една кокошка, че иначе как щяха да оцелеят да се чуди човек :-)
85
2
 
5
 
! Отговори
европеец до 82 преди 12 години
Правилно: ВЪН ОТ ЕС !!! България нищо не е загубила там, че да го търси!Натикаха ни мързеливите българи да ги храним и сега - храни куче да те лае!А сега френският птицевъд е инвестирал всичко за да спази стриктно правилата, а българският хитрец прескача правилата у му прави дъмпинг - също като със скапания им АЕЦ и какво ли още не... как ли пък не - ВЪН!