Жълт код: Дебнат опасни поледици

Снегът ще спре утре до обяд, но привечер пак ще завали
4 яну 2016 22:16,
1
Жълт код: Дебнат опасни поледици
Снимка: архив Булфото

Опасни поледици и снеговалежи се очакват във вторник. Заради тях синоптиците излязоха с предупреждение жълт код. То е в сила за областите Благоевград, Добрич, Варна, Бургас, Ямбол и Хасково.

Още по темата
През нощта южно от страната ще премине средиземноморски циклон и метеорологичната обстановка отново ще се усложни, съобщи ”Дарик”. До сутринта започналите от запад снеговалежи ще обхванат страната, като с повишението на температурите на места в Югоизточна България и по Черноморието снегът ще премине в дъжд и има условия за поледици.

Във вторник още преди обяд от запад валежите бързо ще спират, най-късно в Североизточна България. През деня ще има и временно разкъсване на облачността, но след пладне тя отново ще стане плътна.

Вечерта от югозапад отново ще започнат валежи. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток, който през деня временно ще се ориентира от запад.

Над Черноморието ще преобладава облачно време. В сутрешните часове все още ще превалява дъжд и сняг, около обяд валежите ще спрат и облачността временно ще се разкъса. Ще духа умерен вятър от изток-югоизток, който през деня за кратко ще се ориентира от запад.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: снягжълт кодполедица
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опасните поледици, сами по себе си, не могат да дебнат. Но простотията на партизанската внучка, в частност некадърността й,са пагубни за голяма част от населението.