Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!

Блокирането на границите нанасяло вреда на страната ни
Обновена: 22 мар 2017 22:48 | 22 мар 2017 22:32, Камелия Цветанова
338
Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!
Снимка: Булфото, архив

Министърът на труда и социалните грижи на Турция Мехмед Мюезиноглу призова българските власти да не създават пречки на граничните пунктове за пътуването на желаещите да гласуват в България на вота в неделя.

Още по темата

На среща с избиратели в Ипсала Мюезиноглу заяви, цитиран от БТА:"Призовавам българските власти да не се поддават на провокациите на крайните националисти, нека в името на демокрацията бъдат по-уважителни към правото на вот на гражданите от турски произход с български паспорти, за да могат те да упражнят правата си. Нашето желание е България да не позволява такива действия като блокиране на границите, спиране на автобусите, действия, които нанасят вреда и на самата България. Очакваме от българското ръководство да прояви демократично отношение като осигури и гарантира правото на всеки неин гражданин да гласува спокойно и без притеснения".

Турският министър посочи още, че неговата страна се надява, че случаят с блокирането на гранично контролно-пропускателен пункт на турско-българската граница преди два дни, когато бяха спрени 5 пътнически автобуса от Турция към България, ще остане изолиран случай и че ще бъдат взети необходимите мерки, за да не се повтори това.

Предишния ден валията на Одрин Гюнай Йоздемир призова българските власти да не допускат действия на радикални националистически групи, които блокираха пътя край турско-българската граница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Задължително съд и затвор за Тиквата. Той е основен предател към Турция. Заради него тур//чулята си правеха каквото искат тук. Заедно с него да се осъди и Цецо Цървула. И той ходеше по турски празненства за да засвидетелства приятелство. И Свинетка, и тя вееше дебелият си г-з по турско. Не стига, че толкова ни окрадоха а и безмилостно предадоха!
92
0
 
5
 
! Отговори
Мими преди 7 години
Много е лошо като някое *** си повярва, че е велико (пример Ердоган). Биене в гърдите без покритие. Турското икономическо чудо с по-слаба икономика от малка Холандия. Турския велик експанзионизъм с 3 кюрдета на едно турче раждаемост.
91
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не знам защо, когато критикуваме Турция тука всички турски *** пишат, че сме били " загрижени" за Турция. Може така да им се иска. Ама не са познали."Хаха ха знаем ние колко сте загрижени, а защо пишем, че уж мислите така...еми не се учудих, че не си разбрал...:-)Нали постоянно и с голяма надежда пишете, че Турската икономика се влошавала и, че отиваме назад, имали сме диктатура..ама на дали...вместо да видите вие европейци на къде вървите с вашите демократи и заплати:-)
90
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Божкеее, какви ли са им били робите на тези. Колко трябва да си изпаднал, че да си им роб?
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чухме вече, че не искаш да гласуваш за Герб и Бсп. Какво само го повтатяш като папа.гал. разбрахме и не ни интересува.
88
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя само лае. Ама да не стане каквото повикало такова се обадило и да се раздадат калашници на кюрдите че са 1/3 от Турция. Прекалено глупав, беден и слаб е за да играе ку * венска със старите ку * ви
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже, каква гнус са турците и полуделите им управници!! Отвратителни!! Любители на кози и магарета, живеещи в 15 век, в дупки и шаек, далече от реалността. И този начин на живот искат да ги наложат у нас, после и в други държави. Няма да стане, резньовци. Ще си останете с мечтите. Така ако продължават, най-много Турция да си се срине сама.
86
5
 
2
 
! Отговори
33 преди 7 години
До НикиРуснаците да си гледат Сибир. Европа е 500 милиона с 12 пъти по-силна икономика от Русия и 24 пъти повече от Турция. Така че не ни трябват сополи да ни защитават от други сополи.
85
0
 
6
 
! Отговори
33 преди 7 години
Този шизофреник не знае къде се намира. Преди няколко дни беше обявил Холандия за държава от третия свят, като икономиката на малката държава е по-силна от тази на Турция. Трябва да бъде смачкан докато не е направил някоя простотия или някоя война. Утре ще си помисли, фашкийската му държава може да нападне 500 милионна Европа и от цялата работа ние и гърците ще го отнесем.
84
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе, човече! Какъв военен режим, бе! Какви пет лева. За да има военен режим трябва силна войска, добре подготвена и оборудвана. За да има на кого да разчитат висшите военни, които ще ръководят държавата. Нали затова ни съсипаха и армия и военното оборудване, та сега да си правят гаргара с нас.
83
3
 
5
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Дано руснаците си спомнят за нас. Дано ни простят.
82
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оня ден един приятел в Турция ми вика...България с какво е известна освен с "чорба парасиии" аз направо шок...викам му ти от къде знаеш...еми вика не малко клипове са разпространили из ютуб от нашите гурбетчии като минават от там...вай анасънъ..:-) и в Турция местните ви знаят известни сте:-):-):-)
81
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам защо, когато критикуваме Турция тука всички турски *** пишат, че сме били " загрижени" за Турция. Може така да им се иска. Ама не са познали.
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименГледай си турция че кюрдите станаха повече от вас тук акъл не давай какво се получило и какво не че 50 години бяхте болния човек на европа
79
0
 
4
 
! Отговори
Гнида преди 7 години
Чаламбаааааа
78
2
 
1
 
! Отговори
До аааа преди 7 години
Еми явно се е изказъл така загрижено и той, ако е прочел коментарите на бай ***, които са се загрижели за Турция...:-):-):-)Кой ви е виновен за безработицата ви...Кой ви е виновен за европейските ви заплати и пенсии...кога на точното място ще протестирате вие бе...Оправете си дупката на кавала!
77
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой представя ли си обратното да би могло да се случи въобще - автобуси с български граждани да минават границата и да им се позволява да гласуват в Турция. Утопия.
76
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо боко мълчи? И не е произнесъл някое остроумие? Кой ни докара до този хал? Само тези ли са хората и действията спрямо враждебните към България сили?Алчността на няколко десетки погуби България!
75
7
 
4
 
! Отговори
Ааааааа! преди 7 години
"МИНАЛАТА ГОДИНА ИЗРАЕЛ СЕ ИЗВИНИ НА ТУРЦИЯ - ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА НА ИЗРАЕЛ,И ПЛАТИ ОКОЛО 50 МИЛИОНА ОБЕЩЕТЕНИЕ НА ТУРЦИЯ ЗА ИНЦИДЕНТ НА КОРАБ,"ВСИЧКО ДРУГО МОЖЕ ДА НАПРАВИШ НА БЪЛГАРИН ДА ГО ПОТУРЧИШ ДА ГО ПОГЪРЧИШ ДА ГО ЗАКОЛИ Ш НО ДА ГО НАКАРАШ ДА СЕ ИЗВИНИ НИКОГА ИЛИ КАКТО ПО ФИЛМИТЕ Е ВЕЧЕ КАТО ТИ ОСТАВАТ НЯКОЛКО. МИГА ЖИВОТ ЩЕ ТИ СЕ ИЗВИНИ КОЛКОТО ЗАРАДИ КАМЕРИТЕ АНАДЪН ИЛИ ПО ДОБРЕ НА МАЙЧИН ЕЗИК ПАНИМАЙШ
74
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Краят на най-новата ни история вече е съвсем близо. Държавотворен народ от нас не се получи.