Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!

Блокирането на границите нанасяло вреда на страната ни
Обновена: 22 мар 2017 22:48 | 22 мар 2017 22:32, Камелия Цветанова
338
Турски министър към нашите власти: Не спирайте автобусите!
Снимка: Булфото, архив

Министърът на труда и социалните грижи на Турция Мехмед Мюезиноглу призова българските власти да не създават пречки на граничните пунктове за пътуването на желаещите да гласуват в България на вота в неделя.

Още по темата

На среща с избиратели в Ипсала Мюезиноглу заяви, цитиран от БТА:"Призовавам българските власти да не се поддават на провокациите на крайните националисти, нека в името на демокрацията бъдат по-уважителни към правото на вот на гражданите от турски произход с български паспорти, за да могат те да упражнят правата си. Нашето желание е България да не позволява такива действия като блокиране на границите, спиране на автобусите, действия, които нанасят вреда и на самата България. Очакваме от българското ръководство да прояви демократично отношение като осигури и гарантира правото на всеки неин гражданин да гласува спокойно и без притеснения".

Турският министър посочи още, че неговата страна се надява, че случаят с блокирането на гранично контролно-пропускателен пункт на турско-българската граница преди два дни, когато бяха спрени 5 пътнически автобуса от Турция към България, ще остане изолиран случай и че ще бъдат взети необходимите мерки, за да не се повтори това.

Предишния ден валията на Одрин Гюнай Йоздемир призова българските власти да не допускат действия на радикални националистически групи, които блокираха пътя край турско-българската граница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


338
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНе бе сравнението с Холандия беше за да ти дойде акъла че си нищо. 5 пъти по-малка държава има по-силна икономика от вас а вие сте тръгнали да се драпате с половин милиард европейци. Иначе за санкции може и това да стане на Русия където е къде къде по-яка и влиятелна от Турция има а за вас ли няма да има ласабита глупави.
112
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ми е ясно какво недоволстват срещу Европа. В момент на проблеми в Европа Турция реши да се държи некоректно и да изнудва Европа за пари и за визи. Е пари има дадоха се някакви и за визите се каза добре. През това време се стегнаха граничните пунктове и системите за реакции а на Турция и беше забит дебел среден пръст отзад да слезне малко на земята и да се усети, че няма как да изнудва нещо далеч над възможностите и. Сега турците тропат с краче недоволно а реално е с наглеците долно и гавра
111
0
 
0
 
! Отговори
! преди 7 години
аве аре стига с таз $@$ демокрация а ???
110
6
 
2
 
! Отговори
мизернико преди 7 години
До АнонименТе турци тук не останахме няма и половин милион вече така че не се притеснявай не ти искаме нааканото море даже и ние не можем да ви изтърпим простотията а сме търпеливи хора владяли сме всякакви диваци.
109
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искаш ли да ти кажа къде сме в класацията? При тези, които ще гледат с удоволствие как ще се сгромолясате. Няма да е далеч това време.Турските ви фукни са ни прозрачни и не ни интересуват.
108
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Да ТАНГРАИкономиката на малката Холандия е по-силна от на Турция. Е това отговаря много добре на въпроса вие какви сте. На *** сока сте + доза грандомания и липса на усещане за реалност.
107
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това че Турция е доста по-голяма от нас не означава, че не можем да и счерним живота. Туко виж малката ни 30 000 армия утре се трансформирала в терористични отряди. Така че съседите да не наглеят и да си имаме уважението че си имат достатъчно проблеми.
106
2
 
1
 
! Отговори
Да ТАНГРА преди 7 години
А ти щом си българин в български сайт, защо не пишеш на латица:-):-):-)Аз като турчин пиша на латиница...патриоти били, граници щели да затварят, тирове щели да спират, санкции ще ли да правят...АБЕ ЕС ЗАЩО ДО СЕГА НЕ ДАДЕ САНКЦИИ НА ТУРЦИЯ, щом е толкова лесно...вие последната дупка на кавала щели да спират тировете ходещи при господарите ви, ей осъзнайте се малко. Ще има дърпане на ушички вие не сте независима държава...една част от българите ги командват Америка, друга ЕС, друга Русия:-)
105
3
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
Европа и НАТО няма пръста да си мръднат за нас. Нещастници сме че се хванахме с тези хора.
104
0
 
5
 
! Отговори
Ахмед преди 7 години
А Турция си има някакви амбиции за влияние, които си ги налага от 20 години, което е нормално за държава. От горе на всичкото тези амбиции са силно неефективни и почти никога не се случват. Така че едва ли Турция е главен виновник за проблемите тук. Пък и тук няма проблеми. България е една от най-спокойните държави и единствения голям проблем са по-ниските доходи. Естествено простаците не оценяват това нещо и са винаги злобни и недоволни.
103
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами не се ли влошава икономиката ви? Влошава се, не е много приятно да го признаеш. Добре, че са ви руснаците да ви ходят по курортите. Ама и те вече ще ходят на по- спокойни места. Направо следващият ви сезон го пиши бегал. Путин, колкото и да му се мазн.ите е отказал да махне ембаргото на зеленчуците ви. Вземи сега един молив и сметни колко милиарда ще загубите само от това. Иначе по фукните много ви бива.
102
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тресе ли, тресе ли ви турският синдром?
101
6
 
1
 
! Отговори
Ахмед преди 7 години
До Яcтреб ОсманлиятаДокато Турция беше приятел на Германия и Холандия беше и наш приятел. После изведнъж Плевнелиев започна да плюе по Турция. Хайде сега българите да си извадят изводите под турско под руско или под европейско робство са и от къде идват проблемите.
100
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПри първото озъбване срещу сащ и европа на ердоганя започнаха всеки ден да гърмят бомби в истанбул. Прави си сметката. В Европа гърмят през 2 месеца. Прави си сметката кой е бавноразвиващия се.
99
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днес пуснах доста коментари...утре като стана всички коментари ще ми бъдат изтрити в демократичната България, която има и свобода на словото:-):-):-)Даже ще бъда наказан и няма да мога да пускам коментари близо 24 часа...Лека ви нощ...европейци...не се впрягайте толкова за изборите, блокади млокади... Аз ще дойда със самолет да гласувам:-)
98
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** си е мамата ако не ни помогнат руснаците. Може би Гърците също биха ни помогнали.
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЕвропа няма и 10% мюсюлмани и е на път да се фашизира. А и да се ислямизира далече няма да е от турци защото до тогава 3 пъти турците ще са малцинство в Турция.
96
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И с какво ще ти помогне Европа и силната и икономика? Нито Европа нито Нато ще си мръднат малкия пръст за нас. *** ли си или глупав? Европа и Сащ направиха всичко, за да ни съсипят икономиката и армията, сега да сме разчитали на тях. Мислех, че само турците са глупави.
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЧе турската икономика винаги е била мизерна. Франция е държава с подобни размери и икономиката и е точно 5 пъти по-силна от турската. Имаше там 6% ръст за 2 години опищя се света. Сега е 2%. Китай прави от 10 години по над 10% ама не ти врещи на главата колко се бил развивал траят си хората а тея съседите такива комплексари няма. Разлиакта между великия и *** е че всички знаят че великия е велик. На турците им се налага да обясняват.
94
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Европа е 500 милиона с 12 пъти по-силна икономика от Русия и 24 пъти повече от Турция. Така че не ни трябват сополи да ни защитават от други сополи"С тая разлика, че ние сме плюнка както икономически така и военно, и че от ФАЩ поръчаха ислямизиацията на Европа, и лакеите им изпълняват. Мулслиманите на времето не можаха да превземат Европа с война, тоя път тръгнаха с измама, и не смао че не трябва да се бият, ами и пари им даваме да ни превземат.Децата ти ще са техни роби с това мислене...