На бой, физически бой, зове Сидеров Джамбазки заради доноси

Двубоят да е с всички средства и последствия от него
315
На бой, физически бой, зове Сидеров Джамбазки заради доноси
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Атака" и кандидат за кмет на София Волен Сидеров предизвика опонента си от ВМРО Ангел Джамбазки на физически сблъсък.

Още по темата

"Каня от 10 октомври, кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки, където и когато пожелае на физически двубой с всички средства и последствия от това, в който да ми отговори защо цяла година писа доноси срещу мен в Европарламента и да си каже хомосексуалист ли е. Поканата ми важи за всеки ден, считано от 10 октомври", скочи с пост в социалната мрежа Сидеров.

Това е поредното предизвикателство, което отправя Сидеров към Джамбазки.

Преди дни той поиска поиска кандидатите за кмет на София да докажат с медицинско изследване дали са хомосексуални или бисексуални.

"Относно искането на един от кандидатите за кмет на София, всички кандидат-кметове да се подложат на изследване за наркотици, съм готов още утре да се изследвам за наркотици", декларира вчера лидерът на "Атака".

"Поставям обаче и изискване към всички кандидати за кметския стол на столицата от мъжки пол да се подложат и на медицинско изследване на сфинктера, което да докаже дали са хомосексуални или бисексуални, и ако са такива, да го обявят публично, за да не стават жертва на рекет и изнудване", настоя обаче Сидеров в пост в социалната мрежа Facebook.

Ангел Джамбазки, издигнат от ВМРО пък изпрати писма до своите конкуренти с покана да си направят кръвни тестове за наркотици в поликлиниката на Военномедицинска академия тази сутрин.

"Все пак е важно нашите избиратели да знаят кого избират и дали кандидатите, за които гласуват, не използват забранени вещества. Това ще е тест и за други зависимости", мотивира се той.

На призива му откликнаха кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера и Стефан Иванов, издигнат от НФСБ. Така че тримата заедно доказаха с изследвания, че не са зависими от дрога.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


315
Още по темата: СидеровДжамазки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
3
 
24
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
Хора,прочетоох почти всички коментари и се скъсах от смях. Днес е готин ден! Айде да сте живи и здрави! И дано този продажник да не влиза в следващия парламент, но да не се отказва от политиката, за да има с кого да се бъзикаме и да се смеем!
107
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ще го бие ли или...?
106
8
 
17
 
! Отговори
АБВ преди 4 години
До Анонимен 112Ти пък какво очакваш от руска ***, която ще направи всичко за пари?
105
3
 
30
 
! Отговори
saki преди 4 години
Българският народ и всички нормални хора ,които се трудят и се грижат за семействата си ,не заслужават такива политически о..пки. Те се самозабравиха кои са и къде се намират, особенно този *** Сидеров , който трябва да бъде арестуван ,за уронване на престижа на държавата и народа. Тоя реши ,че всичко му е позволено и ни натрапва порнографската си реалност и простащина.
104
20
 
10
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Сидеров е единствения останал мъж сред политиците, да направят една среща по правилата на мма, оня джамбабазки ще оцапа гащетата
103
3
 
20
 
! Отговори
Да преди 4 години
Без скубане и щипане
102
5
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Боят настана,сърцата ни туптят..Ето ги в сблъсък наште душмани.Кураж народе,иде "Видов ден"Кръв да пролеят те за кметството,Кой оцелее,той властвува!".............Спарта трева да пасе!
101
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де,пролурарурата не може ли да му вземе имунитета на тоя ***,това е депутат, от който се иска да прави закони, а той приканва към саморазправа, не е сериозно?
100
2
 
18
 
! Отговори
Дядо Петър преди 4 години
Абе няма ли един колегиум от достолепни лекари да освидетелства тия юнаци (а защо не и много други от Дондуков 1 и пл. Народно Събрание) и да ги прати на тихо и прохладно място?
99
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ни занимавате с някакви ненормалници ?
98
2
 
20
 
! Отговори
Пурко преди 4 години
Кобрата не може да си намери противник, а като гледам и Волен не може. Да вземат да се ступат и да се поуспокоят, а и ние покрай тях.
97
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според мен Волен е влюбен в Джамбазки и го ревнува диво!
96
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
волен ръчка електората си
95
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още ли не ви е срам че сте родственици на тези хора ?
94
4
 
36
 
! Отговори
айде вече преди 4 години
Крайно време е този да не влезе в следващия парламент. Първо беше демократ, после стана националист, после подкрепи ДПС със златния пръст, после стана русофил, сега вече подкрепял ромите..... тоя е абсолютно безпринципно мекотело готово на всичко за да се докопа до властта. за пари и демокрация и руснаци и майка си ще продаде. Събрал е и една тумба безмозъчни които не могат да проумеят, че са просто пионки за да може плужека да е във всяко НС последните 15 години БЕЗ ЗА ДА Е ДОПРИНЕСЪЛ НЕЩО.
93
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предлагам да си направят публично по една клизмa в знак на помирение и разбирателство. След това може и да се целунат.
92
3
 
16
 
! Отговори
Koko преди 4 години
Предлагам бой до смърт, така и народа ще се освободи поне от половината си беди, причинени от вашето зло.
91
4
 
22
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Най лошото в цялата история е, че ние по цял ден сме на работа и се скъсваме от работа за да плащаме данъци с които ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТА ВЕЧЕ КОЛКО ГОДИНИ НА ТОВА НЕЩО!!! ВИЖТЕ ХУБАВО НИВОТО НА БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИК!!! ПОСЛЕ ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА ЗЛЕ? ЕМИ ТО С ТАКИВА ПОЛИТИЦИ КАКВО ОЧАКВАТЕ? ТОЗИ Е СРАМ ЗА ЧОВЕШКИЯ ВИД!!!
90
3
 
16
 
! Отговори
Съдията преди 4 години
НЕ е честно бе Волен е станал боксьор. Предлагам да играят шах.
89
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Победителят от боя проверява сфинкстера на победения